FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA

DINAMO - CRAIOVA // EXCLUSIV Dan Nistor, reacție de lider după umilința cu Viitorul: i-a luat tare pe coechipieri + ce dialog a purtat cu suporterii: „Au venit în groapa cu lei”

Dan Nistor // Sursă foto: Gazeta Sporturilor
Dan Nistor // Sursă foto: Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 19 iulie 2019 10:53

Dan Nistor este marele absent al dinamoviștilor în acest start de sezon. Căpitanul "câinilor" a ratat partida cu Viitorul (0-5), o va pierde și pe cea de duminică, de pe Național Arena, cu U Craiova.

Nistor nu e refăcut complet după microleziunea fibrilară la gamba stângă, Dinamo nu riscă, mijlocașul de 31 de ani face doar alergări ușoare. Și face consiliere psihologică în cadrul lotului, este lângă jucători, a mers și la Ovidiu. Bonus: s-a întâlnit după rușinea de pe Litoral cu o parte a suporterilor, încercând să afle păsurile fanilor care sunt în război cu conducerea!

„Au nimerit în groapa cu lei”

„În primul rând, jucătorii lui Dinamo trebuie să arate că sunt bărbați, că sunt fotbaliști, nu întâmplător au ajuns să îmbrace tricoul «câinilor». Da, e presiune, trebuie să fie conștienți că au nimerit în «groapa cu lei», așa e la un club mare. Nu te iartă nimeni când pierzi, iar când câștigi e ceva normal, nu trebuie să te felicite cineva. Asta e viața la un club mare. La Dinamo, trebuie doar să învingi, indiferent de adversar. Să nu mai trăim niciodată o umilință ca la Viitorul pentru că ne coboară ca fotbaliști!”, și-a expus Dan Nistor principiile pentru Gazeta Sporturilor.

Meeting cu suporterii

„Ne-am săturat de scandaluri, dar trebuie să facem în așa fel încât să le eliminăm din curtea noastră. Am vorbit și cu suporterii, ne-am întâlnit zilele trecute, ei au ce au cu conducerea, nu sunt împotriva jucătorilor. Dar nu trebuie să le dăm fanilor motive de supărare.

Nu știu ce reacții vor fi duminică la meci, sper să nu fie antiechipă, fiindcă jucătorii, vă spun sigur, au fost timorați de scandări! De aceea le-am zis să fie concentrați doar la fotbal, să vrea mai mult. Nu se poate să fi uitat fotbalul în câteva zile. În cantonament, mutam munții din loc și acum ce facem? Eu zic că le putem bate și pe Craiova, și pe CFR Cluj, am rămas o familie unită, hai să demonstrăm!”, a declarat decarul echipei

„E doar primul meci, nu e un capăt de țară. Pe noi ne-a durut cel mai tare eșecul de la Viitorul, dar și Real, și Barca au luat câte cinci. Trebuie să arătăm că suntem dinamoviști, cu toții!”
Dan Nistor, mijlocaș Dinamo

Vezi și: EXCLUSIV Cornel Dinu, mesaje tăioase pentru conducerea lui Dinamo: „S-a trecut de la New Dinamo la play-out Dinamo!” + pe cine a comparat cu Nicolae Iorga :D

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (10)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  20 Iulie 2019, 08:34

DINAMO : 93 - 88 , 16 , 2 , 25 - 88 , 5 , 8 , 20 - 36 , 43 !!! R : 12 -18 , 28 , 96 , 7 , 27 , 13 !!!

comedy.central
comedy.central  •  19 Iulie 2019, 19:19
Postat de fara_pista pe 19 Iulie 2019, 13:49

Da, căpitane! Și Real, și Barca au luat câte cinci. Deci meciul de la Ovidiu face parte din pregătirile pentru șampionlig. Iar duminică vă așteptăm în groapa cu lei. Leii Olguței...

***! Voi stati doar capră! La fc5b. Alta adunatura obstuita cu cinci.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

comedy.central
comedy.central  •  19 Iulie 2019, 19:17
Postat de dvd1 pe 19 Iulie 2019, 15:31

B-ul

Dvd creierul e problema ta! S-a impartit in doua: jumate la bodegă la DrumeȚu' si cealalta jumate intre picioare.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează