FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA

DINAMO - CRAIOVA // Haos la ambele cluburi înainte de meciul direct: iureș pe stadion, antrenamente anti-ură!

Neagoe a debutat îngrozitor pe banca roșalbilor, 0-5 cu Viitorul. Papură are un mare avantaj, e favoritul finanţatorului Mihai Rotaru
Neagoe a debutat îngrozitor pe banca roșalbilor, 0-5 cu Viitorul. Papură are un mare avantaj, e favoritul finanţatorului Mihai Rotaru

Articol de - Publicat sambata, 20 iulie 2019 13:51

Antrenorii celor două echipe, olteni amândoi. Eugen Neagoe și Corneliu Papură au un lucru, nedorit, în comun: sunt apostrofați de suporteri și li se cere demisia.

Eugen Neagoe și Corneliu Papură au privilegiul de a fi antrenorii a două dintre cele mai iubite echipe din România, dar și nemulțumirea că sunt deja înjurați de propriii suporteri. Fanii lui Dinamo și-ai Craiovei au scandat "Demisia!" și o vor face în continuare și duminică, pe Național Arena! Neagoe, 51 de ani, a picat la mijloc în conflictul deschis și fără sfârșit dintre "ultrași" și conducere, Papură, 45 de ani, a învins tot până acum, însă spectatorii de pe "Oblemenco" nu sunt mulțumiți.

Vorba cântecului

Dinamovistul este conștient de ceea ce i se întâmplă și speră că o victorie duminică va mai alunga manifestările negative. "Eu îmi fac meseria, am încercat să pregătesc partida cât se poate de bine, am vorbit și cu jucătorii, sper ca și ei să fie la intensitate maximă", a comentat Neagoe. Craioveanul s-a obișnuit cu contestările: "Așa e la Craiova, așa va fi mereu! Vorba cântecului. Eu am crescut la Craiova, știu cum este. Am început un sezon cu patru victorii, apoi au venit două eșecuri și s-a stricat atmosfera. Se uită ușor lucrurile bune sau ce am făcut eu ca jucător pentru club, pentru oraș. Sunt obișnuit cu aceste manifestări. Sper că fanii ne vor încuraja. Eu zic că și la 2-2 cu Sabail publicul a fost alături de noi și spectatorii ne-au ajutat și, împreună, am câștigat". 

Iureș pe stadion, antrenamente anti-ură

Până ieri se vânduseră până în 3.000 de bilete la meciul de mâine. Dar se anunță o asistență de peste 10.000 de spectatori, iar "ultrașii" dinamoviști au anunțat că vor continua războiul cu toată conducerea clubului. Neagoe știe că va fi luat și el în colimator, dar le-a ținut diverse discursuri jucătorilor, cerându-le să fie concentrați doar la meci: "Și dacă se va scanda împotriva mea sau a altora, voi fiți atenți numai la fotbal! Dacă veți da gol, dacă Dinamo conduce jocul, suporterii vor fi alături de voi, asta contează. E obligatoriu să învingem!".

Dinamo - Craiova se joacă duminică de la ora 21:00, liveTEXT pe GSP.ro și în direct pe TV Telekom Sport, TV Digi Sport și Look Sport.

1victorie are Papură în duelurile directe în prima divizie cu Neagoe, în primăvară, într-un meci U Craiova - Sepsi (1-0). După acest duel, Eugen a fost înlăturat de la Sfântu Gheorghe

3victorii a strâns Papură cu U Craiova, toate cu același scor, 3-2, două cu azerii de la Sabail, una cu Clinceniul

"E problema lor ce se întâmplă la Dinamo, nu ne priveşte. Să ştiţi că nu a fost un meci de 5-0 la Viitorul, a intervenit o problemă mentală la un moment dat şi la Dinamo" 
Corneliu Papură, antrenor U Craiova

EXCLUSIV Dan Nistor, reacție de lider după umilința cu Viitorul: i-a luat tare pe coechipieri + ce dialog a purtat cu suporterii: „Au venit în groapa cu lei”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
dansy
dansy  •  21 Iulie 2019, 09:58

Mai d-le Apostol de cand Dinamo este iubita in Romania???Toata tara stie la ce hotii s-au dedat conducatorii acestui club infiintat de Militie in 1948 si bagat direct in Divizia A.Ai uitat cum a castigat acum 2 ani cu Universitatea la Bucuresti????Ai uitat cum a arbitrat baiatul lui taticu? Nu a dat doua penaltiuri pentru universitatea si nu a eliminat un jucator de la Dinamo.Cum sa fie o astfel de echipa "una dintre cele mai iubite".

geogeo
geogeo  •  20 Iulie 2019, 17:56
Postat de fairplayromania pe 20 Iulie 2019, 17:06

Du-te bă si comentează pe fcsb, steaua fără nume îmbrăcată în pijana. Ce cauţi aici ? Tie chiar iţi place unde a ajuns fotbalul românesc din cauza lui Becali si al gsp-digi ?

Noroc ca ne salveaza Dinamo, ca nu stiu ce faceam cu fotbalul romanesc!

lad1979
lad1979  •  20 Iulie 2019, 17:37
Postat de clubsteaua pe 20 Iulie 2019, 17:00

nu vad unde este insigarea in cazul clonei csu iar la vitan barzesti la cat de timorat sunt jucatorii daca ii fluiera unu pe strada se impiedica. asta se intampla cand aduci mercenari pe zero bani.

OOOOi, a inviat trepadusul fecesebist cu antecedente steliste.))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close