FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - CRAIOVA

DINAMO - CRAIOVA // Intră Riccardo Piscitelli! Cele 5 goluri încasate la Ovidiu și trecutul rapidist îl trimit pe Cătălin Straton pe banca de rezerve

Piscitelli are șanse mari să fie noul număr 1 dintre buturile porții dinamoviste
Piscitelli are șanse mari să fie noul număr 1 dintre buturile porții dinamoviste

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 iulie 2019 15:22

Dezastrul din meciul cu Viitorul, 0-5, face primele victime printre titularii echipei gândite de Eugen Neagoe!

Conform surselor Gazetei, antrenorul "câinilor" se gândește serios să îl titularizeze pe portarul italian Riccardo Piscitelli, 25 de ani. Evoluția lui de la Ovidiu a lui Cătălin Straton, 29 de ani, l-au pus serios pe gânduri pe antrenorul lui Dinamo, astfel că portarul nu va apăra diseară, cu Craiova.
Un alt motiv serios pentru care staff-ul tehnic ezită să-l titularizeze diseară pe Straton este că acesta a fost puternic contestat de ultrași pentru trecutul său de rapidist. Cătălin a petrecut în Giulești opt ani cu tot cu perioada junioratului, iar membri PCH i-au reproșat la Ovidiu acest lucru portarului.

Straton va fi sacrificat cel puțin pentru moment în ciuda faptului că acesta era unul dintre preferații lui "Geană". Antrenorul dinamovist a insistat foarte mult pentru aducerea lui Cătălin în Ștefan cel Mare. Rămâne de văzut cum se va descurca Piscitelli, având în vedere că italianul este puțin în urmă cu forma fizică.

"La Constanţa eu cred că jocul nostru i-a făcut pe suporteri să fie nemulţumiţi. Băieţii sunt preocupaţi de ceea ce s-a întâmplat. Am avut discuţii individuale cu fiecare în parte, suntem în continuare extrem de afectaţi, nu cred că vom uita prea repede acest episod, dar trebuie să mergem mai departe"
Florin Prunea, manager general Dinamo

"Cu siguranţă vor fi schimbări în echipă. Îmi doresc să câştigăm meciul cu Craiova. Au o echipă bună, cu jucători valoroşi, de echipă naţională, dar şi noi avem jucători cu experienţă"
Eugen Neagoe, antrenor Dinamo

125de meciuri a jucat Straton în Liga 1, all-time

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
calinescu_
calinescu_  •  21 Iulie 2019, 17:10

SAU FACUT GRESELI MARI LA TRANSFERURI : 1. STRATON ESTE UN PORTAR IMOBIL CARE NU STIE SA-SI COORDONEZE APARAREA ; 2. RAUTA E DE "B" ...!!! DE CE NU L-AU ADUS PE GOROBSOV ???? 3.BEJAN SI KLIMAVICIUS SUNT DE RASU PLANSU ...!!! MAI BINE CU CIUBOTARIU SI RICI GRIGORE ...!!! TREBUIAU ADUSI MARC SI MIHAI POPESCU ...!!!! 4.BRU E DIN ALT FILM ....!!!!! SERBAN ARE 10 CLASE PESTE EL ...!!! 5.SIN TREBUIE JUCAT MIJLOCAS ....!!!!

jony1973
jony1973  •  21 Iulie 2019, 17:03

Foarte slab si Straton, la fel ca intreaga echipa. Trebuie inlocuiti si fundasii laterali din meciul cu Viitorul.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează