FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, obligată să se reorienteze » „Câinii” negociază cu portarul lui CFR Cluj + de cine depinde mutarea

Cristiano Figueiredo e dorit la Dinamo, dar tratativele sunt complicate / FOTO: Cristi Preda
Cristiano Figueiredo e dorit la Dinamo, dar tratativele sunt complicate / FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 20:48 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 23:14

Cu puține soluții între buturi, după ce Plamen Iliev a anunțat că nu mai continuă la „câini,” Dinamo se gândește să-l împrumute pe Cristiano Figueiredo (31 de ani), cel de-al treilea portar al lui CFR Cluj.

Cu o săptămână înainte de reluarea Ligii 1, oficialii lui Dinamo au realizat că sunt complet descoperiți pe postul de portar, în contextul plecării iminente a lui Iliev. În acest sens, „câinii” vor încerca să înregimenteze pe ultima sută de metri un goalkeeper cu experiență, care să devină imediat titular.

Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Sorescu » Transferul #5: a impresionat la antrenamente și urmează să semneze!
DINAMO
Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Sorescu » Transferul #5: a impresionat la antrenamente și urmează să semneze!

Dinamo a pus ochii pe Cristiano Figueiredo

Din informațiile confirmate de oamenii din conducerea dinamovistă pentru GSP, „câinii” ar vrea să-l aducă sub formă de împrumut pe Cristiano Figueiredo, portarul lui CFR Cluj, așa cum a scris  Fanatik. Portughezul e o figură cunoscută în fotbalul românesc, el a evoluat între 2019 și 2021 la Hermannstadt. 

De altfel, portughezul a colaborat la Sibiu chiar cu Iuliu Mureșan, actualul administrator special din „Groapă”.

Fotbalistul și-ar dori să ajungă la Dinamo, însă există un mare impediment. Figueiredo are un salariu mare în Gruia, în jur de 10.000 de euro, iar mutarea se va face doar dacă „feroviarii” vor accepta să contribuie și ei la salariul lunar al fotbalistului.

Fără șanse să le ia fața lui Hindrich și Bălgrădean, portughezul Figueiredo a bifat doar două partide în acest sezon. Unul în înfrângerea cu CSU Craiova din Cupa României (0-1), iar celălalt împotriva danezilor de la Randers, în Conference League (1-1).

Înainte de ajunge în România, Cristiano Figueiredo a jucat în Portugalia pentru Braga, Vizela, Coimbra, Belenenses și Vitoria Setubal, în Spania la Valencia și în Grecia la Panetolikos.

Dinamo, KO între buturi

Plamen Iliev se antrenează separat, după ce s-a plâns că nu mai poate mental să-și continue angajamentul cu Dinamo. Conducerea clubului l-a anunțat însă să vină cu o ofertă, întrucât, fiind în insolvență, roș-albii nu se pot despărți gratis, în orice condiții, de jucători.

Conform informațiilor GSP.ro, Mihai Eșanu, văzut drept titularul postului în ediția de primăvară, s-a lovit la unul dintre degete și e incert inclusiv pentru prima etapă din 2022. 

„Situația e la limită”, s-au plâns dinamoviștii. Este un moment teribil. 

Ștefan Fara va apăra în amicalul cu Farul de sâmbătă, portarul de 20 de ani fiind promovat ca, la nevoie, să apere și contra lui FC Argeș. Ar fi debutul lui în Liga 1!

Răzvan Zăvăleanu, mesaj pentru fanii lui Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Dinamo i-a găsit înlocuitor lui Sorescu » Transferul #5: a impresionat la antrenamente și urmează să semneze!

EXCLUSIV Dinamo e KO pe un post-cheie! Probleme mari pentru Stoican: ar putea folosi un debutant la primul meci oficial din 2022

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
366819671911840
Gabi Ddb  •  15 Ianuarie 2022, 09:39

După ce trădezi antrenorul și coechipierii e greu să mai continui la echipă. Poate ne spune Mureșan câte puncte s-au pierdut așa. Prin februarie după vreo 5 etape o sa clacheze psihic și Mureșan.

sdoru
sdoru  •  15 Ianuarie 2022, 08:00

Dai afara antrenori (Uhrin, Bonetti, Rednic) din cauza unor jucători indisciplinați!!! Zavaleanu/Mureșan sunt chititi sa facă bani din comisioanele din transferuri!! Pe ei nu ii interesează Dinamo!!! Filip și Iliev se antrenează și joaca când vor.... Se vad acum vinovații pentru haosul de la Dinamo... Zavaleanu/Mureșan!!!!

171875491077582
Costel Chelaru  •  15 Ianuarie 2022, 07:34

Ureche de la Clinceni ar fi bun. Oricum,mult mai bun decat Esanu

Vezi toate comentariile (18)
Comentează