FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Cum negociază în realitate Ionuț Negoiță » Nicolae Badea a dat cărțile pe față: „Totul pică și pare ceva neserios!”

Nicolae Badea, în perioada în care era acționar la Dinamo
Nicolae Badea, în perioada în care era acționar la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 24 aprilie 2020 09:50

În interviul amplu pe care Nicolae Badea l-a acordat în exclusivitate pentru GSP.RO, fostul finanțator al lui Dinamo a povestit un episod din urmă cu aproximativ 6 luni, când acesta s-a interesat de cumpărarea clubului din Ștefan cel Mare.

Badea îl învinovățește pe Ionuț Negoiță, afirmând că a schimbat prețul clubului doar pentru că aceia care voiau să investească erau străini.

Nicolae Badea: „Pentru un străin costă dublu”

„Acum mai bine de o jumătate de an am fost alături de persoane care manifestau un interes real pentru preluarea clubului. Dar când pornești niște tratative și tu, vânzător, spui că pentru un străin nu mai costă 4 sau 5 milioane, costă 9, totul pică și pare ceva neserios”, a declarat Badea, pentru GSP.RO.

4 campionate6 Cupe şi 2 Supercupe ale României a câştigat Dinamo cu Badea şi Borcea acţionari

1 trofeua câștigat Dinamo cu Ionuț Negoiță patron, Cupa Ligii în 2017. Cea mai bună clasare în Liga 1 a fost un loc 3, în 2017

DINAMO. Ioan Andone: „Luni semnăm actele”

După ce Ionuț Negoiță a anunțat că a reluat discuțiile cu spaniolii pentru vânzarea lui Dinamo, Ioan Andone, cel care le-a propus ibericilor să cumpere echipa alb-roșie, a dat noi detalii. Potrivit „Fălcosului”, Negoiță ar putea primi banii săptămâna viitoare, echipa ar putea avea un antrenor spaniol și obiectivul în primul an ar fi o clasare în primele 3-4 poziții.

„Mai sunt 2 sau 3 puncte de pus la punct. Dacă o dau la pace, săptămâna viitoare pot fi banii în contul lui Dinamo. Dacă se rezolvă aceste două puncte, cred că luni se semnează actele!”, a declarat Andone.

Citește mai multe știri despre Dinamo:

„Câini” până la FCSB » Imnul oficial al lui Dinamo, cântat de doi jucăt

Florin Prunea contestă planul „Liga 1 în Antalya”: „Bodescu a propus asta din calitatea lui de vulcanizator?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (12)
prostiidelafc5b
prostiidelafc5b  •  24 Aprilie 2020, 14:15
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

gigistii sunt disperati!!

ray51
ray51  •  24 Aprilie 2020, 13:56

Pe cand un cartier rezidential in mj. Bucurestilor? Groapa, fosta renumita groapa...

ios_ge
ios_ge  •  24 Aprilie 2020, 13:35
Postat de vanbasten_85 pe 24 Aprilie 2020, 12:14

1.Domnule jurnalist, unde sunt intrebarile legate de Dosarul Transferurilor unde dl Badea era Presedintele Consiliului de Administratie? 2. De ce tine echipa aia cu numele Dinamo in Liga a 4 a daca tot este un garant al succesului?Umbla vorba ca o tine pentru ca sa nu se construiasca stadionul Dinamo. 3.De ce i-a dat teapa lui Negoita cu palmaresul si culorile clubului daca tot este un om integru asa cum sustine? 4.De ce a lasat clubul cu 17 milioane de euro datorii daca tot este un om de succes? 5. De ce nu ne lasa sa construim stadionul Dinamo ca sa poate sa vina si la noi investitori cu motivatie? P.S Pai e frumos domnule Geambasu ca sa ai interviu cu Badea si sa taci malc, iar seara sa-l intrebi pe Andone ce parere au investitorii spanioli despre stadionul Dinamo?Nu ti-e putina rusine?

N'are Cristinel treaba cu rusinea. E la albit acum. Are si ce.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează