FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Dănuț Lupu n-are milă de nimeni! Rechizitoriu dur pentru Dusan Uhrin jr.: „Alesul meu era altul”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 21:31

Dănuț Lupu (52 de ani), fostul mare jucător al celor de la Dinamo și Rapid, n-are deloc milă de roș-albi, unde antrenor principal a fost numit azi Dusan Uhrin jr. Cehul de 51 de ani a condus în această seară și primul antrenament, la Săftica. 

Lupu l-a criticat pe tehnicianul ceh și afirmă răspicat că Dinamo ar fi trebuit să apeleze la serviciile unui antrenor român. 

„De ce a fost adus Uhrin? Ce, nu mai aveam antrenori români? Nu mi se pare deloc o idee bună. Ce mari rezultate a avut el în România? Eu aș fi pus un antrenor român. L-aș fi pus pe Mulțescu! Pentru că e singurul antrenor care a promovat tineri la Dinamo, un antrenor care știe să lucreze. 


A terminat pe locul doi cu Poli Timișoara? Păi, da, dar atunci Timișoara a avut cel mai mjare buget din istoria clubului, iar Marian Iancu a băgat mâna în sac până la umăr”, a declarat  Dănuț Lupu, la TV Digi Sport. 

Uhrin jr. nu e străin de fotbalul din România. A antrenat o lună la CFR Cluj, martie-aprilie 2009, fiind înlocuit cu Toni Conceicao după ce s-a certat cu căpitanul Ricardo Cadu. A pregătit și Poli Timișoara în două rânduri, 2007-2008 și 2010-2011, cu care n-a câștigat niciun trofeu într-o perioadă în care echipa finanțată de Marian Iancu era una dintre forțele Ligii 1.

Union Praga, FK Slavoj, Tatran Postorna, Bohemians, Mlada Boleslav, Poli Timișoara, CFR Cluj, Mlada Boleslav, AEL Limasso, Dinamo Tbilisi, Viktoria Plzen, Dinamo Minsk și Slavia Praga sunt echipele antrenate de Uhrin de-a lungul carierei.

Vezi și: 

DINAMO / Dănuț Lupu rămâne în ofensivă: „De ce l-ați adus pe Neicuțescu?”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
chris_bu67
chris_bu67  •  14 August 2019, 16:26

cehul e om serios,să-l lăsăm să vedem ce cozonac poate face din tărâțea care o are:)

danirovl
danirovl  •  14 August 2019, 13:37

Ba dar nu apuca omu' sa faca si el un antrenament,ca hop...apare unu' care sa ***! Lasa l ba sa vedem ce joaca! Oricum nu sunt decat 2 antrenori romani care " joaca" fotbal in liga 1...hagi si petrescu...restu,lunga si p a 2 a:) ...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  14 August 2019, 09:52

Multescu se rataceste in parcare si merge la piata cu insotitor , dar sigur il lua si pe Danut la Dinamo

Vezi toate comentariile (6)
Comentează