FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cel mai aprig contestatar al lui Pablo Cortacero surprinde: „Chiar îmi doresc să revină la Dinamo”

Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo
Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 11 martie 2021 12:12 / Actualizat joi, 11 martie 2021 12:24

Dănuț Lupu, 54 de ani, fost mare jucător la Dinamo, a surprins cu ultimele declarații făcute cu privire la Pablo Cortacero, acționarul majoritar al clubului alb-roșu.

Recunoscut pentru atacurile fără perdea pe care le-a avut la adresa lui Pablo Cortacero de când spaniolul a preluat clubul, Lupu privește lucrurile dintr-o altă perspectivă acum. Acesta speră ca suporterii din DDB și Pablo Cortacero să lucreze împreună pentru supraviețuirea lui Dinamo, amenințată serios de problemele financiare.

Dănuț Lupu: „Cortacero va trebui să clarifice situația”

„O să vă surprind, dar chiar îmi doresc să revină acest individ, să facă ceva. Nu cred că suporterii vor putea doar ei să susțină această echipă și să o facă să redevină ceea ce a fost cândva. Eu cred că suporterii ar putea să îl ajute pe Cortacero, dar depinde de ceea ce vrea el să facă. Din câte știu eu, cât timp ești majoritar într-o firmă, faci ce vrei tu. 

Va trebui să ia o hotărâre, să vină și să clarifice această situație. Îmi doresc să revină acest spaniol și alături de suporteri să ia licența, să facă o echipă competitivă”, a spus Lupu la PRO X. 

Acest patron trebuie să vină cu banii în buzunar, vorbele sunt de prisos. Când va ateriza în România trebuie să își arate contul, că poate să facă investiții și că poate plăti ceea ce a promis. Trebuie să lase minciunile deoparte - Constantin Schumacher, la PRO X

Declarații făcute de Dănuț Lupu la adresa lui Pablo Cortacero în ultimele luni:

Suporterii nu mai spun nimic. Când era Negoiţă, ţipau! Acum de ce nu mai zice nimeni nimic?! Eu dacă mă duc mâine şi iau o echipă, nu fac o conferință cum au făcut ei la Săftica, cu plasele rupte în spate. Îmi era milă! O să ceară bani ca să plece! Bani de avion.

Eu îmi doresc ca Dinamo să redevină echipa care a fost cu ani în urmă. Am văzut o declarație, că fondul de investiții va prezenta o garanție de 19 milioane de euro, dar vor aduce doar 10. De 9 cred că au ei nevoie, să își facă niște reparații pe la case. Au preluat echipa de două luni și ceva și nu au adus un euro!

Suntem copii? Eu îmi doresc mai mult ca oricine ca Dinamo să revină o forță, însă după ce am văzut conferința lor am spus clar «oamenii ăștia nu au una de un leu!»

VIDEO. Radu Birlică despre investitorul turc care vrea să vină la Dinamo: „În decembrie s-au împotmolit negocierile, dar reluăm la sfârșitul lui martie”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Cazul incredibil al unui jucător de la Dinamo: șefii i-au cerut să slăbească, el s-a îngrășat!

Dinamo, criticată din cauza lui Gueye, depistat pozitiv la cocaină: „Hai să facem asta”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
dragdim
dragdim  •  12 Martie 2021, 00:25
Postat de fcsbestesteaua1 pe 11 Martie 2021, 13:18

sa-l tina Dumnezeu pe asta la rusinamo inca 100 de ani ,ne place cum conduce ,cum se joaca cu banii suporterilor ,un mare lider ,ce mai !?

Pretenș, stai calm ca tu nu ai fost niciodată suporter al nici unei echipe in adevăratul sens al cuvântului. Repede pe AS 47 și fă-te sergent ca in curând veți dispărea. 100 de ani sa stea și tot ne luam echipa înapoi de la impostor, voi trebuie sa ascultați de stapan 2-3 ani și apoi ....

fcsbestesteaua1
fcsbestesteaua1  •  11 Martie 2021, 13:18

sa-l tina Dumnezeu pe asta la rusinamo inca 100 de ani ,ne place cum conduce ,cum se joaca cu banii suporterilor ,un mare lider ,ce mai !?

bodystyle74
bodystyle74  •  11 Martie 2021, 13:12

De cand a disparut cortacero a disparut si lupu. Unul nu poate exista fara celalalt.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează