FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO / Dănuț Lupu rămâne în ofensivă: „De ce l-ați adus pe Neicuțescu?”

Articol de GSP - Publicat marti, 13 august 2019 20:05

Dănuț Lupu (52 de ani) a sărit în apărarea tinerilor jucători crescuți de către Dinamo și a criticat strategia clubului din „Ștefan cel Mare”.

Mihai Neicuțescu (20 de ani) a fost readus la Dinamo, după ce a fost împrumutat la Chindia Târgoviște, iar Dănuț Lupu nu înțelege ceea ce își doresc cu adevărat cei din conducerea clubului. 

„La Dinamo e o problemă cu acești copii. Nu că nu ar fi buni, dar sunt conștienți că după ce termină junioratul nu au niciun viitor. Îi împrumută în stânga și în dreapta. La ora actuală, Dinamo vrea să își aducă înapoi toți jucătorii împrumutați. Gândiți-vă ce rău le-au făcut copiilor alora care au făcut o pregătire, au început să joace 2-3 etape. Nu îi lasă nici să mai crească.   

Îi aduci înapoi să stea pe bancă? Să nu îmi spuneți mie că îl aduce pe Neicuțescu și o să îl bage. Gândiți-vă câte vârfuri are Dinamo la ora actuală. În benzi sau în spatele vârfului nu poate să joace. Eu mi-aș dori ca Dinamo să aducă toți copiii ăștia acasă da să îi forțeze să și joace”, a spus Dănuț Lupu, la TV Digi Sport. 

Cu cine concurează Neicuțescu 

Pentru un loc în echipa „câinilor”, Mihai Neicuțescu se luptă cu următorii jucători:

  • Mattia Montini (27 de ani) 
  • Daniel Popa (25 de ani) 
  • Robert Moldoveanu (20 de ani)

VEZI ȘI:

VIDEO OFICIAL Dusan Uhrin jr. a semnat cu Dinamo! Ce salariu va avea și când va conduce primul antrenament

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  14 August 2019, 11:48

trebuie sa fie 2 echipe + campionatul e lung ! El sa fie pregatit !

redbuldog
redbuldog  •  13 August 2019, 22:18
Postat de zecs93 pe 13 August 2019, 21:41

Zici ca ii are concurenti pe dybala, mbpape si cristiano Ronaldo, sa fim seriosi, de moldoveanu ne am. Convins, sare mingea din el ca din coltu mesei, popa e praf si sa plafonat deci ramane montini,. In sistemu 4 4 2 va juca alaturi de. Montini in atac, stilu asta va implementa Uhrin

Eu am incredere in Robert,tot atat de mare,pe cat am avut in Dragos Grigore si Nedelcearu,cand toti mari ,,dinamovisti" ii injurau pe aici..!

redbuldog
redbuldog  •  13 August 2019, 22:00

Desi in ultima vreme isi cam da cu ,,stangu-n dreptu" Danutz,are pe undeva dreptate...,,manji" lui Dinamo,nu prea au cum sa creasca,fara evoluti frecvente,constante si durabile in meciuri! Acum la echipa se cam,, calca pe picioare" un Mihaiu,Moldoveanu si Neicutescu,indubitabil tineri valorosi si de mare potential,dar care pot evolua simultan doar 1 max.2,avand aproximativ cam acelasi profil ofensiv..!Solutia corecta era sa-l imprumute pe Moldoveanu,eventual o ,,rocada" cu Neicutescu la Chindia,din care toata lumea ar fi avut de castigat,altfel va trebui atentionat Dusan,in sensul schimbarii cumva a variantei de atac,ca sa ii poata roda constant in angrenajul echipei!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează