FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Avantaj Dario Bonetti! Detaliul care îl face pe italian preferatul lui Ionuț Negoiță pentru banca lui Dinamo ;)

Dario Bonetti
Dario Bonetti

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2019 18:24

Dinamo este în căutarea unui nou antrenor, iar italianul Dario Bonetti, 57 de ani, pare a fi marele favorit.

Dario Bonetti se luptă cu Devis Mangia și Dusan Uhrin jr. pentru postul de antrenor la Dinamo, dar are avantaj mare. La fel cum a făcut-o Mircea Rednic, și Bonetti poate împrumuta clubul cu bani.

Antrenorul are o sumă semnificativă strânsă din fotbal. Încă o mare parte din avere o are datorită soției, care provine dintr-o familie înstărită. Astfel, și el l-ar putea împrumuta pe Negoiță în cazul în care clubul ar avea nevoie de bani, așa cum a făcut Mircea Rednic.

Dario Bonetti este liber din august 2016, când a plecat de la ASA Tg. Mureș. Antrenorul a mai avut oferte de a reveni, dar a refuzat. Cea mai impresionantă propunere a venit din Ungaria, unde ar fi primit 2 milioane de euro pe an.

Suporterii îl vor

Dario Bonetti a antrenat-o pe Dinamo în două rânduri, în perioada iunie - octombrie 2009 și între aprilie și noiembrie 2012, fiind unul dintre preferații fanilor. Suporterii ar fi de acord cu revenirea lui și deja l-au contactat pe Facebook și l-au rugat să revină.

Bonetti rămâne atașat de clubul alb-roșu și nu uită perioada petrecută acolo. Pe Facebook, italianul mai are o poză cu o micuță dinamovistă, Sara, care ține un poster pe care scrie „Te iubesc, Dario”.

2 trofeea câștigat Bonetti la Dinamo: Cupa și Supercupa României în 2012

7 echipea antrenat Bonetti în carieră: Potenza, FC Spron, Gallipoli, Juve Stabia, Dinamo, naționala Zambiei și ASA Tg. Mureș

Citește și:

Dinamo și-a luat medic din PCH! Cine e înlocuitorul lui Liviu Bătineanu

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
magic4ever
magic4ever  •  23 Iulie 2019, 20:47
Postat de sittingbull pe 23 Iulie 2019, 19:41

Poate veni orice antrenor, cu lotul ăsta Dinamo tot la retrogradare joacă. Nistor e singurul fotbalist din curte, restul sunt jucători cu balonul rotund, vorba lui Ghițulescu odinioară! negoiță e răul care trebuie eliminat, e un demn continuator al lui Borcea în devalizarea clubului. De când a ajuns în Ştefan cel Mare a vândut jucători în valoare de peste 10 mil si a cumpărat de vreo 500 de mii. Cum poate să spună că a investit? În ce? Bugetul anual era asigurat de sponsor şi drepturile tv, cât şi în ce a investit el de când e la Dinamo? A ținut clubul pe avarie şi acum vrea milioane de euro în condițiile în care proprietar în acte e un ilustru necunoscut! În numele cui vorbeşte?

Stai ma linistit ca nu retrogradeaza niciodata Dinamo...cu orice antrenor ar veni pe banca...am jucat cu 2 echipe bune din play-off cu loturi mai bune si mai omogene si probabil o sa pierdem si cu CFR Cluj care este cea mai buna echipa din Romania de 2 ani, dar cu restul echipelor din campionat o sa avem victorii si remize si revenim in partea superioara a campionatului!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  23 Iulie 2019, 20:44

Mult zgomot pentru nimic!Pe Bonetti l-a intrebat cineva daca mai vrea sa revina in antrenorat?Daca a refuzat sa se duca in Ungheria pentru due milioni...Cum sa vina la Dinamo, ***?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

red_white_
red_white_  •  23 Iulie 2019, 19:56

Gsp..intreb ptr un prieten, cine a spus de acesti trei straini in afara de voi ? Toti trei sunt buni,dar eu unul nu m a iau dupa aberatiile voastre ! Fanatik zice dorinel munteanu, digi zice ionut badea..eu as adauga si pe multescu. Unul dintre astia trei pot veni..plus bratu !

Vezi toate comentariile (10)
Comentează