FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Programul DDB a obținut o sumă uriașă din donații! PCH jubilează: „Să vă fie frică, Dinamo se ridică!”

Fanii lui Dinamo încearcă de aproximativ doi ani să ajute clubul din Ștefan cel Mare +11   FOTO
Fanii lui Dinamo încearcă de aproximativ doi ani să ajute clubul din Ștefan cel Mare

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 mai 2020 17:49

DINAMO. Peluza Cătălin Hîldan a anunțat că programul DDB a obținut până acum jumătate de milion de euro și a mulțumit public tuturor membrilor.

„6515 care au adus o jumătate de milion de euro. Și nu banii aceștia au ținut Dinamo în viață, ci oamenii din spatele acestor sume și credința lor că Dinamo nu va muri niciodată. 90% din acești 500.000€ au fost strânși în ultima jumătate de an. 

Asta ne dă și mai multă speranță. 6515 câini pe care te poți baza. Și numărul lor este într-o continuă creștere. Vino și tu alături de noi! Înscrie-te aici programddb.ro și urmează pașii! 48€/an înseamnă 4,5ron/săptămână. Să vă fie frică, Dinamo se ridică”, se arată în comunicatul fanilor dinamoviști.

OAMENI DE MILIOANE 6515 care au adus O JUMĂTATE DE MILION DE EURO. Și nu banii aceștia au ținut Dinamo în viață, ci...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Saturday, May 30, 2020

10%din acțiunile clubului Dinamo sunt deținute de suporteri

Dinamoviștii s-au alăturat fanilor

Mircea Lucescu a devenit recent membru elite și s-a alăturat unei liste impresionante, din care mai fac parte Cristi Borcea, Patrick Borcea, Claudiu Florică, Cornel Șfaițer, George Țucudean, Cosmin Moți, Dragoș Grigore, Dorin Rotariu, Ionuț Nedelcearu sau fostul ministru Andrei Gerea. 

Numele tuturor celor înscriși în program va apărea pe tricoul oficial de joc al lui Dinamo în sezonul următor de Liga 1.

Suporterii lui Dinamo așteaptă investitori

Cum tratativele cu investitorii spanioli au căzut, fanii dinamoviști și-au asumat preluarea clubului, anunțând că vor atrage alături nume investitori importanți. 

„Acum intervenim pentru a salva încă o dată Dinamo, dacă nu există altă variantă. După ce preluăm noi clubul, poate să apară un investitor serios care să preia de la noi, ar prelua mai avantajos. În momentul acela vor fi investitori și oameni de afaceri importanți care vor intra alături de noi, oameni cunoscuți care prezintă foarte multă încredere”
Robert Thomas, membru DDB

FOTO Imagini de la lansarea programului DDB (2018)

+7 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo:

2 ani de la startul proiectului DDB » 10 realizări ale fanilor dinamoviști, fără precedent în România

Bogdan Bălănescu, despre salvarea clubului: „S-au dat dinamovişti, dar s-au dat la fund, să le fie ruşine!” + „Trebuie să vă fac o mărturisire”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (67)
10207202405083487
Nanu Daniel  •  31 Mai 2020, 07:47

In loc sa se ridice din fotoliul de acasa si sa mearga la fiecare meci, sa aduca clubului 2-3 milioane / sezon pentru ca sunt cotati cu al doilea bazin de suporteri din tara ... cainii preferasa de bani de perfuzii in al 13-lea ceas. Pai asta-i treaba !

catalynn
catalynn  •  31 Mai 2020, 03:20
Postat de red47army pe 31 Mai 2020, 00:33

Da voi muștață, vierii si compania cati sunteti, sheeps???

Bănuiesc ca tu ai scris “sheeps” pt agramații fcsbisti romglofoni fix cum io scriu “ne-a jjijji” pt ăia neaoși :-))))

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  31 Mai 2020, 02:31
Postat de skins_berceni pe 31 Mai 2020, 00:26

Ai ramas acelasi troll limitat si ieftin...

Care accelas ca eu sunt pe GSP de maxim 3 luni, nu am mai mult pe siteurile de sport, ai baut cam mult si ai facut febra?? Hai sa ti ia repede astia temperatura ca poate scapasi de COVID

Vezi toate comentariile (67)
Comentează