FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DDB, apel către suporterii lui Dinamo » „Câinii”, presați de o datorie importantă: „Avem nevoie URGENTĂ de ajutor!”

DDB solicită ajutorul suporterilor lui Dinamo
DDB solicită ajutorul suporterilor lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 13:04 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 13:26

Fanii lui Dinamo din PCH avertizează că baza de la Săftica ar putea fi pierdută de clubul alb-roșu, în cazul în care datoria către ANAF nu va fi achitată până pe 15 aprilie.

Existența lui Dinamo este amenințată de o nouă datorie importantă. Fanii-acționari din DDB au reușit să achite datoria pentru ca Dinamo să obțină licența pentru sezonul viitor, iar acum cer sprijinul fanilor lui Dinamo pentru a stinge o altă datorie presantă.

Potrivit PCH, Dinamo are de achitat 35.000 de euro către ANAF pentru a putea utiliza în continuare baza de la Săftica, unde echipele de seniori și de juniori ale clubului își desfășoară pregătirea. „Câinii roșii” au două zile la dispoziție pentru a strânge suma menționată, data scadentă fiind 15 aprilie. „Banii vor fi folosiți exclusiv pentru plata acestor datorii către Stat și vor figura ca împrumut către FC Dinamo 1948”, se arată în comunicatul PCH.

PCH, mesaj despre baza lui Dinamo de la Săftica

Câinilor, AVEM NEVOIE URGENTĂ DE AJUTOR! Trebuie să salvăm CEEA CE NE APARȚINE! 

Riscăm să pierdem Baza de la Saftica, locul unde de decenii se antrenează echipele de seniori și juniori de la Dinamo. Sediul Academiei de Fotbal Dinamo. Avem două zile în care să mai strângem încă 35.000€ pentru rata către ANAF. Scadența este pe 15 aprilie. Altfel, vom pierde singura proprietate a clubului. 

Peste tot suntem în chirie, dar Săftica e singurul loc unde suntem la noi acasă. Dacă nu achităm la timp această rată, Baza Sportivă de la Săftica intră în proprietatea Statului și rămânem fără stabilimentul istoric unde de-a lungul anilor s-au antrenat Lucescu, Dinu, Pârcălab, Dudu Georgescu, Gigi Mulțescu, Mateuț, Custov, Cătălin Hîldan, Petre, Kiriță, Marius Niculae, Danciu, Mutu, Caludiu Niculescu...

La finalul acestui sezon de coșmar, vom organiza o adunare generală în care vom prezenta în detaliu activitatea DDB, situația la zi a cheltuielilor și rapoarte financiare. ACUM E NEVOIE SĂ NE IMPLICĂM! 

Suntem supărați cu toții, dar nu trebuie să pierdem ce este al nostru. Trebuie să salvăm Săftica și de sub gajul pus de Negoiță și din mâinile lui Cortacero! Vom demonstra că fără intervenția noastră, Baza ar fi fost pierdută din vina acționarului majoritar. Vom demonstra că este vorba de un bun salvat de noi.
- Facebook @ Peluza Catalin Hildan - Dinamo

În urma datoriilor acumulate către ANAF, partea din spate a bazei, adică cantonamentul și terenurile de antrenament, au fost ipotecate, Dinamo trebuind să achite în fiecare lună o rată de aproximativ 15.000 euro. Așadar, cei 35.000 de euro reprezintă rata pentru mai bine de două luni de utilizare a bazei.

Partea din față a bazei de la Săftica, cea de la stradă, îi aparținea în acte tatălui lui Ionuț Negoiță, Ilie, înainte de preluarea clubului de către Pablo Cortacero.

VIDEO. Vești bune pentru dinamoviști: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Ricardo Grigore, taxat dur de un fost căpitan al lui Dinamo: „Joacă sau nu joacă, pentru el e totuna!” » Ce vină are clubul

Fostul antrenor al lui Dinamo nu are milă față de „câini”: „Nu moare nimeni dacă va fi în B! Să facem mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă?”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (30)
creeperno290
creeperno290  •  12 Aprilie 2021, 22:59

Facem soldout si rezolvam

tincar
tincar  •  12 Aprilie 2021, 18:11

Dați un leu pt Bucurica ca sa aibă și el de o mașina mica( dric Suzuki)-noul slogan Pch.Forza CS Dinamo-Faliment FC Elias&Company(5) 2020 SRL

ishhhhhhhh
ishhhhhhhh  •  12 Aprilie 2021, 16:17
Postat de aristofan pe 12 Aprilie 2021, 14:05

DDB astia sunt precum o nevasta rau-cheltuitoare.... Cer mereu bani si bani si iarasi bani. Cu banii din pariuri ce-au facut ?

I-au dat la manelisti

Vezi toate comentariile (30)
Comentează
Close