FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lovitură grea pentru Dinamo: Diego Fabbrini și-a depus memoriu! Ar putea ajunge la o rivală a „câinilor”

Diego Fabbrini, Dinamo
Diego Fabbrini, Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 15:37 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 16:07

Răbdarea italianului Diego Fabbrini (30 de ani), neplătit de 4 luni de Dinamo, a ajuns la final. Mijlocașul „câinilor” și-a depus memoriu, pe fondul unor oferte venite din Liga 1.

Sătul de promisiunile neonorate ale conducerii cu privire la plata salariilor, Diego Fabbrini și-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract și a-și recupera banii datorați de Dinamo. Însă nu la FIFA, așa cum jucătorii străini procedează în mod normal, ci în România, la Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor (CNSL). Motivul? Fabbrini vrea să continue în România. 

Fabbrini are de primit 72.000 de euro de la Dinamo, echivalentul a 4 salarii, remunerația lunară a italianului fiind de 18.000 de euro. Deși a ales să depună memoriu, prezența lui Fabbrini la meciul lui Dinamo din această seară, cu Hermannstadt, nu este periclitată.

Diego Fabbrini, curtat de CFR Cluj

Unul dintre principalele motive pentru care Fabbrini a decis să depună memoriu este faptul că are oferte din Liga 1. Cea mai importantă vine din partea campioanei CFR Cluj, așa cum GSP.ro v-a anunțat la începutul anului. Ardelenii sunt interesați de mijlocașul cu două goluri și o pasă decisivă în acest sezon, în 15 meciuri pentru alb-roșii.

Diego Fabbrini mai are un an și jumătate de contract cu Dinamo. CFR Cluj este dispusă să îi achite un salariu de 15.000 de euro/lună, dar dorește să îi aducă liber de contract pe italian.

Plecarea lui Diego Fabbrini, problemă mare pentru Dinamo

În cazul în care italianul va avea câștig de cauză la comisii, Dinamo nu doar că va pierde un fotbalist important, dar va fi pusă serios la cheltuială! Mai exact, în acest scenariu, alb-roșii se vor vedea nevoiți să le plătească bulgarilor de la ȚSKA Sofia 200.000 de euro, pentru că l-au pierdut gratis pe Fabbrini. Aceasta este una dintre clauzele contractului de transfer al lui Diego Fabbrini de la ȚSKA Sofia la Dinamo, mutare efectuată în vara anului 2019.

VIDEO. Cum se vede haosul de la Dinamo: „O pată pentru fotbal! A fost un balon de săpun”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo salvată din nou de DDB! Ce sumă au plătit fanii

Tot răul spre bine pentru Dinamo după dezertările jucătorilor spanioli? „«Câinii» să nu-și facă griji! Va ajunge mare!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (26)
creeperno
creeperno  •  13 Ianuarie 2021, 22:41

Drum bun, cale batuta!

briceag
briceag  •  13 Ianuarie 2021, 21:18
Postat de Ciprian Constantin pe 13 Ianuarie 2021, 20:49

Incorect, 4, stai jos! fc fcsb nu este o rivală pentru dinamo. Singura rivală este Steaua dar, momentan, e în liga a 3 a. fc fcsb joacă ilegal în liga 1, în locul ei.

De aia suporterii lui Dinamo vin 40 de mii cu FC FCSB si nu cu clona CSA...

3635368216498202
Ciprian Constantin  •  13 Ianuarie 2021, 20:49
Postat de sadikul pe 13 Ianuarie 2021, 16:56

rivala lui dinamo ??? noi nu mai avem rivali :)))))))))) aaa pe FCSB , doar pe aia ii mai batem si noi daca nu ne fura !!!

Incorect, 4, stai jos! fc fcsb nu este o rivală pentru dinamo. Singura rivală este Steaua dar, momentan, e în liga a 3 a. fc fcsb joacă ilegal în liga 1, în locul ei.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează