FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dorin Șerdean, anunț triumfător: „Mă întorc la Dinamo, am lucruri neterminate acolo” + Atac necruțător la DDB și Mario Nicolae: „Se ruga de noi să îl angajăm”

Dorin Șerdean, fost președinte Dinamo
Dorin Șerdean, fost președinte Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 12 aprilie 2021 16:44 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 17:01

Dorin Șerdean, fostul președinte al lui Dinamo, își anunță revenirea la clubul alb-roșu și lansează un atac dur asupra DDB și a managerului sportiv Mario Nicolae. 

Demis în ianuarie din funcția de președinte al lui Dinamo printr-o decizie luată în cadrul Consiliului de Administrație, Șerdean speră să fie repus în funcție de justiția din România. Fostul șef al șahiștilor din Alba Iulia neagă faptul că s-ar fi folosit de banii DDB pentru a face plăți după bunul plac și nu îl iartă pe Mario Nicolae, numit manager sportiv la Dinamo după îndepărtarea managementului venit odată cu Pablo Cortacero.

Dorin Șerdean: „Mă voi întoarce la Dinamo”

„O să vină vremea să dau toate cărțile pe față cu acești indivizi care au pus mana pe Dinamo. Eu am niște lucruri neterminate acolo si mă voi întoarce. Nu o sa îi las pe ei să își facă meandrele. O vom rezolva în instanță. M-au amenințat și au vrut să mă umilească public, dar nu o să le meargă cu mine. Acel avocat era al clubului și muncea pentu club. Nu era normal să fie plătit? 

Cu ce am păcalit eu clubul? Ce bani am furat eu de la suporteri? Îi rog pe cei din DDB să se ducă la Poliție și să mă reclame. Însă eu mă voi întoarce la Dinamo”, a spus Șerdean. 

Daniel Șerdean: „Mario Niculae se ruga de noi să-l angajăm la Dinamo”

În continuare, Șerdean și-a mutat atenția asupra lui Mario Nicolae, cel care a criticat fosta conducere de la Dinamo: „O să reglăm noi lucrurile și cu domnul Mario Nicolae, care văd că vorbește foarte urât despre noi. A uitat când venea în septembrie și se ruga de noi să îl angajăm la Dinamo? Atunci era ca un milușel, iar acum a prins glas. Dar văd că se pare că a uitat acest Mario Nicolae.

O să aveți parte de multe surprinze cât de curând. Acești indivizi vor răspunde în fața legii pentru tot ce au facut. Vă repet: mă voi întoarce la Dinamo. Vom vorbi despre licență și baza de la Sătica cu altă ocazie. Aveți un pic de răbdare”, a completat Șerdean pentru Prosport

Ce mașină am furat eu sau ce naiba au zis suporterii că am făcut cu ea… Da, am lăsat-o la Alba Iulia, cu ce era să mă duc acasă? Voiau să mă duc pe jos sau cu trenul? I-am chemat să o ia de acolo. Vi se pare că am furat mașina?
- Dorin Șerdean

VIDEO. Vești bune pentru dinamoviști: „Sunt câțiva oameni care ar vrea să investească la Dinamo”

Mai multe știri despre Dinamo:

Fostul campion cu Dinamo se teme de semifinalele Cupei: „Mi-e jenă, mi-e frică! E posibil să luăm multe goluri”

Fostul antrenor al lui Dinamo nu are milă față de „câini”: „Nu moare nimeni dacă va fi în B! Să facem mitinguri ca să nu retrogradeze o echipă?”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
mda....
mda....  •  13 Aprilie 2021, 13:25

Asta a băut apa după Cortacero.Traieste in lume lui.Ne amenință cu instanța dar nu s-a orientat la termenii de judecata...

amadeus2021
amadeus2021  •  13 Aprilie 2021, 10:27

Acest domn Serdean, are cel mai probabil datorii și angajamente luate față de "echipa" de spanioli cu gânduri dintre cele mai tenebroase. Atâta timp cât a avut toată susținerea, nu a făcut nimic (bun), acum nici măcar nu are bunul simț să stea de-o parte.

red_panzer
red_panzer  •  13 Aprilie 2021, 09:28

„O să vină vremea să dau toate cărțile pe față cu acești indivizi care au pus mana pe Dinamo. Eu am niște lucruri neterminate acolo si mă voi întoarce. Nu o sa îi las pe ei să își facă meandrele." hopaaaa, ai de gand sa-l torni pe negoita??? Despre asta vorbesti, nu? Fac apel la Politia Romana: ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează