FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dusan Uhrin, atacat dur: „Vine a 50-a oară la Dinamo! Ori ești mort de foame, ori n-ai ce face!”

Dusan Uhrin / Sursă foto: GSP
Dusan Uhrin / Sursă foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 martie 2022 14:59 / Actualizat miercuri, 09 martie 2022 15:38

Dusan Uhrin jr., noul antrenor al lui Dinamo, a fost luat în colimator încă din prima zi de când a revenit în România. Fostul fotbalist Florin Lovin (40 de ani) critică decizia cehului de a se întoarce în Ștefan cel Mare pentru un nou mandat.

Eu nu înțeleg cum un antrenor ca Uhrin poate să se întoarcă a cincizecea oară la Dinamo cu problemele care sunt. Ori ești mort de foame acasă, ori n-ai ce face! N-ai cum să mergi la Dinamo în momentul de față. Ok, n-ai nicio ofertă, dar nu te-ai săturat?

(...) Știi bine cum te tratează lumea, știi bine că îți iei banii o dată la nu știu cât timp, știi bine că sunt probleme zi de zi, n-ai echipament, n-ai hotel, n-ai mâncare, n-ai bază. Dacă îmi spune cineva mie că acest om vine la Dinamo pur sportiv, pentru a se gândi la binele echipei, nu știu... probabil primește niște bani care nu se văd”, a spus Florin Lovin, la Pro X. 

Dusan Uhrin jr. revine la Dinamo

Locul lui Flavius Stoican va fi luat de cehul Dusan Uhrin jr. El va semna un contract valabil până în vara lui 2023 și va conduce antrenamentul de azi, programat la ora 17:30.

Uhrin i-a mai pregătit pe „câini” în perioadele august – martie 2020 și aprilie – iulie 2021, plecând înainte de startul sezonului actual din cauza problemelor financiare, iar acum revine la cererea ultrașilor din DDB.

Cehul va avea un salariu lunar de 8.000 de euro, iar dacă va reuși s-o salveze pe Dinamo de la retrogradare direct, va încasa un bonus de 25.000 de euro. Dacă va păstra formația alb-roșie în prima ligă după baraj, va primi un bonus mai mic, de aproximativ 10.000 de euro.

Îi va fi greu și lui Dusan Uhrin. N-ai ce să faci. Trebuie să ai cu cine să lucrezi și un grup care să joace cu inima pentru Dinamo. S-a stricat tot, e o prostie ce se întâmplă acolo. Nu-l văd pe Dusan Uhrin să-i salveze (n.r - de «baraj») M-aș bucura pentru Dinamo, dar nu văd să se întâmple acest lucru.

- Ioan Andone, în exclusivitate pentru GSP.ro

VIDEO Flavius Stoican, despre despărțirea de Dinamo: „M-am oprit pentru binele jucătorilor”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Reacția lui Răzvan Zăvăleanu, după ce Dorin Șerdean a devenit noul acționar majoritar la Dinamo: „Aparent, nu este niciun impact”

Avalanșă în direct: „Steliano Filip n-a câștigat nimic nici la pufuleți, cum să spună așa ceva?” + „Dacă a plecat Stoican, să plece și Mureșan!”

Un mare dinamovist, despre greșeala comisă de șefii lui Dinamo: „E clar că acolo e problema!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (53)
popescu222
popescu222  •  10 Martie 2022, 11:23

Mare celebritate acest Florin Lovin, sa-si dea la modul asta cu parerea despre un antrenor meserias si un om decent precum Uhrin jr.

bjk86
bjk86  •  10 Martie 2022, 11:09

Uhrin e de apreciat, nu multi antrenori ar fi venit la Dinamo in perioada asta neagra.. Daca se faceau eforturi si ramanea Uhrin, Dinamo nu ar fi ajuns in situatia asta.

trink
trink  •  10 Martie 2022, 01:12

uhrin e nascut dinamovist prin urmare nu ia un ban de la dinamo chiar aduce de acasa numai sa fie bine sa nu fie rau! cum spunea unu mai adineauri! dushan urina asta e foarte corect! daca a zis ca aduce o sa primiti!

Vezi toate comentariile (53)
Comentează