FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // E scandal în toată regula în „Ștefan cel Mare” » Prunea l-a făcut KO pe Bratu: „A trădat pentru o mână de creițari. Ce antrenor e el?”

Articol de GSP - Publicat luni, 09 decembrie 2019 08:56

Florin Prunea (51 de ani), managerul general al lui Dinamo, a continuat războiul mediatic cu Florin Bratu (39 de ani), fost antrenor al „câinilor” și cel care a acuzat că salariile jucătorilor dinamoviști sunt mult prea mari. 

  • CONTEXT: Bratu, care a fost antrenorul „câinilor” în perioada februarie - septembrie 2018, i-a criticat pe jucători, afirmând că aceștia au salarii mari pentru nivelul Ligii, în ciuda rezultatelor modeste ale formației din „Ștefan cel Mare”.
  • Imediat, Florin Prunea  şi Dan Nistor i-au oferit răspunsuri dure lui Bratu, în exclusivitate pentru GSP 

După interviul acordat Gazetei, Prunea a avut o nouă ieșire la adresa lui Bratu, de această dată la TV Digi Sport. 

„Am rămas surprins că această declarație vizavi de salariile unor jucători vine din partea unui antrenor. Mi se pare o jignire. Florin Bratu nu e un antrenor care a avut rezultate. Ultimele două experiențe ale sale au fost să retrogradeze în Liga 3 o echipă bună de Liga 2 (n.r - Aerostar Bacău), iar la alta să stea vreo trei etape (n.r - Turris Turnu Măgurele). 

Eu știu la ce se referă Nistor. Etapa trecută, după victoria 4-1 cu Chindia, Bratu era foarte supărat. Jucătorii noștri erau în vestiar și l-au văzut pe domnul Bratu (n.r - la TV). Am intrat și i-am auzit. Au avut o reacție... n-ai vrea să știi care. Și Nistor, și alți jucători. Ei, atunci Bratu n-a avut motive să critice. Acum, a stat și el la cotitură, a așteptat etapa asta ca să dea în toată lumea. 

„Nu-i convine când câștigă Dinamo. Eu m-am opus să vină la Dinamo, am insistat ca Dusan Uhrin să fie antrenorul echipei. Am considerat că e un jucător care a trădat echipa. Face parte din grupul de la Cluj, când pentru o mână de creițari de la un impresar, jucătorii au făcut ce-au făcut- Florin Prunea, despre Florin Bratu

„SCANDALUL MICROBUZUL” A RUPT DINAMO ÎN DOUĂ!

În sezonul 2009-2010, Prunea era director sportiv la Dinamo, echipă aflată atunci într-un alt sezon de coșmar. Roș-albii pierdeau pe terenul lui CFR Cluj în semifinalele Cupei României, 1-2, prilej pentru izbucnirea unui conflict de proporții. 

Imediat după meci, cinci jucători au fugit de la echipă în ceea ce presa a numit atunci „Scandalul Microbuzul”. După terminarea acelei partide, Ousmane N'Doye a petrecut alături de Djakaridja Kone și Zie Diabate într-un club de noapte din Cluj, stârnind furia colegilor români din lot. 

„Pârâți” la conducere de Florin Bratu, cei trei africani au provocat un scandal de pomină în lotul lui Dinamo. Enervat că nu se iau măsuri împotriva celor care au inițiat escapada, Bratu s-a luat la ceartă cu Florin Prunea, cei doi fiind aproape de bătaie. 

Andrei Mărgăritescu, Ianis Zicu, Adrian Cristea, Gabi Boștină și Marius Alexe au plecat cu microbuzul la București, solidari cu Bratu, iar haosul s-a instalat definitiv la echipă în acel sezon, la finele căruia Dinamo a terminat pe 6.

Vezi și:

DINAMO // Florin Bratu „muşcă” din Prunea şi Nistor: „Nu poți să vorbești așa despre mine” » Îl provoacă pe căpitan să arate salariul: „Știu ce spun”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  09 Decembrie 2019, 12:55

DomnuPrunea!Pai daca o luam asa si tu ai tradat pentru"o mana de creitzari",ducandu-te sa aperi la rivalele lui Dinamo!Oricine e dinamovist si e de buna credinta,isi da seama ca Bratu a fost bine intentionat,zicand ce a zis!Si el ar fi facut mult mai multe la Dinamo-cu toate ca facuse destul,promovand 9(noua)catzei de la U19-daca:1.Nu i-ar fi stricat vestiarul...Nistor,care in plin campionat a fost racolat de Becali-prin intermediul lui Pintilii-si a inceput sa tzipe ca el vrea ...la fcsb!2.-Nu intra in scena ...Cornel Dinu-batranul intrigant-punandu-i impotriva peluza!3.-Si nu in ultimul rand,daca ar fi beneficiat si el jucatori platiti cu salarii comparative cu salariile strainilor din lotul de acum al lui Dinamo!Cand Costache-mare speranta-a fost vandut la CFR Cluj,abia atunci s-a aflat ca el la Dinamo era platit cu...salariul minim pe economie!Va puteti inchipui ca si ceilalti "catzei",primeau tot atat!Iar cu ei,Bratu obtinuse in play out numai victorii si doar un egal!Si incepuse bine si noul sezon-victorie cu Viitorul,apoi 3-3 pe terenul fcsb-ului-pana a intervenit "defectiunea"lui Nistor,urmate de"observatiile acide"ale lui Dinu!Si s-a ales praful!

valyomanyd
valyomanyd  •  09 Decembrie 2019, 10:07
Postat de valyomanyd pe 09 Decembrie 2019, 10:04

Aha, am inteles,Prunea, presedintele lui Dinamo, se cearta in declaratii cu Bratu,fost jucator si antrenor la Dinamo, acum pe nicaieri, si e scandal in "Stefan cel Mare " ? Bine domnule " jurnalist "!

Ce naiba, nu am dat reply, de ce a aparut comentariul asa ? Scuze Dane, nu era pentru tine ! :))

valyomanyd
valyomanyd  •  09 Decembrie 2019, 10:04
Postat de Daniel Irimescu pe 09 Decembrie 2019, 09:29

Bravo ma ! Goooool

Aha, am inteles,Prunea, presedintele lui Dinamo, se cearta in declaratii cu Bratu,fost jucator si antrenor la Dinamo, acum pe nicaieri, si e scandal in "Stefan cel Mare " ? Bine domnule " jurnalist "!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close