FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Luna decisivă! Negoiță va discuta cu Uhrin » Antrenorul poate pleca oricând, pentru 15.000€

Articol de - Publicat marti, 03 decembrie 2019 09:00

”Câinii” mai au de jucat 4 partide în decembrie, după care Negoiță va face o ședință cu Uhrin și, în funcție de rezultate, va investi în achiziții sau va tăia din costuri.

Ionuț Negoiță și Dusan Uhrin au discutat imediat după victoria cu Poli Iași 1-0. Finanțatorul dinamovist l-a felicitat pe antrenorul ceh și i-a transmis că ar vrea să facă o ședință pentru a stabili strategia în perioada de iarnă. În funcție de ce va face echipa în următoarele meciuri, se va discuta despre lista cu jucători care vor pleca în această iarnă, posibile transferuri, dar și condițiile de cantonament.

Dacă "haita" va avea șanse reale la play-off la finalul celor patru partide programate în decembrie, Negoiță ar fi dispus să plătească pentru un cantonament mai bun, în Spania, și să suporte noi salarii pentru jucătorii cu care să se întărească lotul. Dacă echipa va fi încremenită în play-out, atunci cheltuielile vor fi reduse serios și cel mai probabil "haita" se va pregăti low-cost în Cipru. Perioada de întrerupere va începe pe 21 decembrie și va ține până pe 1 februarie.

I-au propus un nou contract

Angajamentul lui Uhrin expiră în vară, iar șefii de la Dinamo i-au propus deja acestuia o nouă înțelegere valabilă și pentru stagiunea viitoare. Mai mult, șefii vor să scape și de clauza de reziliere cotată la doar 15.000 de euro pe care Dusan o are.

În momentul în care acesta a preluat trupa din Ștefan cel Mare, conducătorii nu erau siguri că cehul va confirma, astfel că au introdus această clauză de reziliere, pentru a putea scăpa ușor de el. Problema pentru club este că legea obligă ca orice clauză de acest gen să fie pusă în oglindă. Astfel, Uhrin poate pleca oricând, dacă un alt club achită 15.000 de euro pentru dezlegare. Rămâne de văzut dacă tehnicianul va accepta să semneze noua înțelegere în condițiile propuse de club.

Un nou super interviu dat de Dan Nistor: „Ne e foame! Dacă nu vine Moș Crăciun, plec de la Dinamo!”

10.000de euro pe lună câștigă Uhrin la Dinamo. Acesta are același contract pe care l-a avut și predecesorul său, Eugen Neagoe

6victorii, 4 remize, 3 înfrângeri are Uhrin pe banca lui Dinamo, în Liga 1. Acesta mai are și două victorii în Cupa României

Dusan Uhrin este caracterizat de fostul său elev, Stelian Stancu: „Nu poți juca cu pasă înapoi”

DINAMO // Brito, „boom-ul” campaniei de achiziții din vară, e cu bagajele la ușă! Șefii i-au decis viitorul

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
bendyx066
bendyx066  •  03 Decembrie 2019, 15:00
Postat de dvd1 pe 03 Decembrie 2019, 10:01

care negocieri decisive? Sinteti nebuni? Dinamo nu mai exista asa ca lasati vrajeala.

În schimb exista *** ***..... :))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  03 Decembrie 2019, 11:02

DEMISIA !!! REDNIC sau MULTESCU !!!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  03 Decembrie 2019, 10:17

Cica"in momentul in care a preluat trupa din Stefan cel mare,conducatorii nu erau siguri ca cehul va confirma"!Ce inseamna "a confirma"in viziunea oricarui sef?Raspuns, la mintea cocosului-sau ma rog actualizat,a papagalului!Simplu:SA ISI INDEPLINEASCA OBIECTIVUL!Si cum stam?Pai... stam!Nu mai suntem pe 9-loc "mostenit"de la Rednic!Suntem pe...8!Intr-adevar la doua puncte de Medias!Dar,cu care avem meci in deplasare!Dar pe care i-am mai batut in deplasare!Dar suntem la concurenta si cu... Botosani!Care are un punct in plus!Si cu care vom juca...tot in deplasare!Asa ca...Daca va fi ofertat de CFR-DACA-Uhrin va pleca oricum,ca e clauza de 15 mii sau ca e de 50 de mii!Mai mult nu va accepta oricum!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează