LIGA 1  ·  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Problemă neașteptată pentru jucătorii lui Dusan Uhrin: s-au plâns că e prea frig în hotel!

Articol de , - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 13:15

Dinamo efectuează stagiul de pregătire din această iarnă în Spania, la Benahavis, pe Costa del Sol. „Câinii” s-au izbit de o problemă neașteptată la hotelul unde sunt cazați. 

Sursele GSP.ro au aflat că jucătorii lui Dinamo s-au plâns că e mult prea frig în camere, aceștia solicitându-le celor din staff-ul hotelului să mărească intensitatea căldurii. 

Dinamo, program încărcat în Spania

Dinamoviștii au un program încărcat în Spania, iar Dusan Uhrin nu le va îngădui prea mult timp de respiro fotbaliștilor săi.

Cel mult, cehul ar putea să-i lase liberi într-o după-amiază pe fotbaliștii săi, în funcție de gradul de intensitate al acumulărilor fizice. Dar antrenorul ceh nu are în plan să-i scoată pe jucători la plajă, la Mediterana. Puerto Banus e la 15 kilometri, dar hotelul la care sunt cazați „câinii” are și zona de SPA de lux și două piscine. Pentru destindere, dacă vor avea parte de momente libere, jucătorii se pot relaxa pe terenul de golf. 

+15 FOTO

VIDEO // CANTONAMENT DINAMO » Imagini de la antrenamentul de azi al „câinilor”

Vezi și: Detalii cutremărătoare despre românca eliberată după 11 ani de sclavie în Spania. Greșeala făcută de proxeneți, așa au fost prinși
Libertatea
Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
17:00 Tenis, WTA
Turneul din Palermo
Digi 2, Digi 4
Program TV complet

Liga 1