FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Slavko Perovici explică gestul cu care savurează fiecare gol înscris: de ce își duce mâna la bărbie

Articol de - Publicat vineri, 06 decembrie 2019 09:00

Slavko Perovici a avut un start de coșmar la Dinamo. 

A apucat să debuteze cu Viitorul (0-5), după care i-au sosit rezultatele, negative, ale unui test cardiac, a fost oprit de la efort vreme de două luni, iar "câinii" ar fi făcut orice ca să-i rezilieze contractul.

 Atacantul de 30 de ani a ținut cu dinții de angajament, Dusan Uhrin l-a reprimit în echipă în urmă cu 6 săptămâni, când toată lumea uitase că mai există în peisajul din Ștefan cel Mare, iar între timp fotbalistul a ajuns numărul 1 din atacul echipei. Din ultima soluție, acum i-a luat locul lui Mattia Montini, golgeterul ediției trecute, ajuns între timp rezervă neutilizată cu Iașiul (1-0) sau intrat în prelungiri cu Chindia (4-1).

Fight-Pero

Slavko a început să înscrie la foc automat. A marcat al treilea meci la rând, are 6 reușite în toate competițiile în ultimele 7 partide. "Are tupeu, iar echipa are încredere în el. Vorbește puțin în afara gazonului, nici nu zici că e în lot, dar muncește ca un salahor", au dezvăluit colegii. Ca semn de apreciere, Dan Nistor i-a permis să bată penalty-ul cu Chindia. 

După fiecare gol, Pero are un mod deosebit de a-și celebra reușitele: își pune mâna la bărbie și-și ridică, astfel, capul. Deja suporterii îl cunosc. "Ține capul sus! Indiferent ce se întâmplă cu tine, să nu te dai bătut niciodată, mereu luptător, orgolios, muncitor, încrezător în tine și-n echipă", a explicat sârbul pentru Gazeta Sporturilor care este semnificația gestului.

"Plătim pentru greșeli"

Pero nu a uitat de situația complicată din vară, iar acel detaliu l-a făcut mai puternic, cum spunea în ultimul interviu acordat GSP. De fiecare dată când vorbește public îi mulțumește antrenorului Dusan Uhrin. Iar cehul îl place fiindcă nu comentează niciodată, face ce i se spune, fără să crâcnească. 

Slavko a declarat: "O să fie foarte greu să ajungem în play-off din cauza startului foarte prost de sezon. Dar ce să ne mai plângem acum? Plătim pentru greșelile de atunci, să muncim mai mult ca să ne fie bine! E simplu, trebuie să abordăm fiecare meci la victorie. Știu că nu sunt bătut în cuie în echipă, important e ca acela care va intra pe teren să dea totul, Dinamo să câștige și astfel să pună umărul ca formația să intre în play-off. Acesta este obiectivul nostru, al tuturor".

3goluri în 9 meciuri a înscris Perovici pentru Istanbulspor în prima decadă a lui 2019

Montini rămâne cu golul

Mattia Montini a reușit să intre în minutul 90+1 al meciului cu Chindia și să înscrie trei minute mai târziu. Nu mai punctase de pe 27 septembrie, cu Voluntari (2-1). Italianul a avut și probleme medicale care l-au făcut să fie o rezervă de lux pentru roș-albi. În continuare, rămâne a doua opțiune pentru ofensivă, după Perovici. "Am marcat multe goluri, sunt fericit. Cine a intrat a contribuit la victorie. Montini? Nu prea a avut noroc până acum, sper că lucrurile se vor schimba. A avut și o accidentare, dar Perovici joacă bine. Acesta e fotbalul", a explicat Uhrin. Mattia are 4 goluri în 16 meciuri. 

Moldoveanu, gripat

Robert Moldoveanu a fost schimbat la pauză din cauza unei răceli puternice, care îl ține încă departe de echipă. Dinamoviștii se tem ca nu cumva fotbalistul de 20 de ani să transmită starea gripală coechipierilor. Situația nu convine deloc antrenorului, întrucât Moldoveanu este un fotbalist eligibil Under 21 pe care Uhrin s-a bazat de când a preluat echipa. Pentru duelul cu Eugen Neagoe de sâmbătă, primul antrenor al sezonului pentru Dinamo, cehul are de gând să se bazeze pe doi fundași laterali eligibili U21, Denis Ciobotariu și Ricardo Grigore.

VEZI ȘI: 

DINAMO - CHINDIA 4-1 // Dusan Uhrin face notă discordantă în Liga 1: „Vreau să am jucătorii U21 tot meciul pe teren” 

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
madalin_eivissa
madalin_eivissa  •  06 Decembrie 2019, 20:16

MATTIA MONTINI NU (MAI) TRAGE,SE VEDE/SIMTE CLAR! ÎN SCHIMB SÂRBUL MAI PUȚIN DIN GURA ȘI ÎNSCRIE LA FOC AUTOMAT! ASTA PANA CÂND VA MERITA O MĂRIRE SALARIALA,EVIDENT NU SE VA ÎNTÂMPLA, DECI 3 GOLURI ÎN 16 MECIURI ȘI LA EL, GEN MONTINI/NEMEC/GNOHERE*****

bendyx066
bendyx066  •  06 Decembrie 2019, 18:14
Postat de jack_the_stripper pe 06 Decembrie 2019, 17:48

Eu credeam că-i atrage atenția lui Negoiță: „Suntem cu foamea-n gât!”...

Foame, nefoame e peste bizon și horinca cu mult!!

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  06 Decembrie 2019, 17:48

Eu credeam că-i atrage atenția lui Negoiță: „Suntem cu foamea-n gât!”...

Vezi toate comentariile (11)
Comentează