FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // EXCLUSIV Spaniolii, luați tare, au termen-limită până pe 15 august! Ce fac fanii-acționari din DDB

Spaniolii, luați tare, au termen-limită până pe 15 august
Spaniolii, luați tare, au termen-limită până pe 15 august

Articol de - Publicat joi, 06 august 2020 12:46 / Actualizat joi, 06 august 2020 12:53

Dinamo a aflat azi că a scăpat de retrogradare, după ce FRF a optat pentru sistemul cu 16 echipe din sezonul viitor (Detalii AICI).

"Câinii" au militat de la început pentru sistemul competițional cu 16 echipe, caz în care știau sigur că vor scăpa de Divizia B. Acum, spaniolii lui Pablo Cortacero și Juan Melero ar putea să treacă la fapte, așa cum au tot promis în ultimele luni.

În urma unui agreement la care s-a ajuns ieri, în trei, Ionuț Negoiță, membrii board-ului DDB și reprezentanții ibericilor, aceștia au termen zece zile, până pe 15 august, să vină cu un plan concret de finanțare și de preluare a organizării grupării. 

Suporterii-acționari s-au implicat direct în a pune condiții drastice spaniolilor, care până acum au investit / împrumutat Dinamo cu 300.000 de euro. Din diverse motive, care țin de alegerea lor, ibericii nu au respectat planul inițial, de a credita clubul cu 500.000 de euro, bani ce trebuiau achitați încă de pe 5 iunie. 

În cazul în care spaniolii, care sunt așteptați la București în aceste zile, nu vor demara planul de organizare al grupării, atunci fanii din DDB își vor asuma conducerea lui Dinamo!

Scoate greu actele

În mod normal, conform înțelegerii cu Negoiță, programul socios DDB ar trebuie să aibă acum 27,5 la sută acțiuni din club! Mai exact de la începutul lunii august. La finele lui aprilie, când fanii au contribuit cu 150.000 de euro din care s-a achitat licența sportivă, convorbirile au fost că fie își vor primi înapoi suma creditată, fie vor mai avea 7,5 la sută din acțiuni, pe lângă cele 20 la sută adunate deja. Membrii board-ului DDB încă nu vor să treacă la presiuni, fiindcă au dorit să nu creeze un scandal suplimentar la club în această perioadă, în care Dinamo și-a jucat existența în Liga 1. Încă așteaptă după mai bine de trei săptămâni, ca, în baza memorandumului semnat pe 10 iulie, fanii să primească actele contabile, pe care Negoiță întârzie să le ofere!

UEFA a votat legi incredibile pentru cupele europene! Ce se întâmplă dacă un club nu poate intra într-o țară sau un jucător e pozitiv + de ce România e avantajată

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
creeperno
creeperno  •  06 August 2020, 22:55

Vezi ca dinamo are cel mai mare rating la tv

amicu
amicu  •  06 August 2020, 15:27
Postat de blackknight pe 06 August 2020, 14:57

ba puti a frustrare... ce dracu treaba ai ma tu?! la orice echipa poti pune poze cand bate vantul pe stadion. care *** e relevanta?!

uite cine pute a prostie....exista echipe cu suporteri, insa nu sunt in prima liga. Sunt putine echipe care joaca cu suporteri in liga 1 si asta nu e mimamo milogesti. tot va mintiti ca aveti nu stiu ce suporteri, nu stiu ce galerie, insa daca te uiti pe cifre, sepsi sau iasiul va bate la curul gol. Daca scoti meciuile de pe NA contra celor de la fcsb, sunteti pe nicaieri. Si si acolo v-a batut un meci de liga a 4a la cur cu audienta. La un CSA-Rapid au fost mai multi spectatori decat la orice dubla Mimamo Milogesti-fcsb

blackknight
blackknight  •  06 August 2020, 15:00

din pacate fara un actionat puternic nu stiu ce o sa se aleaga de acest club. suporterii nu pot tine clubul pe linia de plutire fara bani! ce dracu, facem campanie pe kickstarter?! tiriac nu are chef sa investeasca, e mult prea preocupat sa pupe in dos psdu... ailalti nu pot/nu vor... om vedea!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează