FOTBAL  »  Superliga  »  CORESPONDENȚĂ GSP DIN SPANIA

DINAMO // EXLCUSIV Ionuț Negoiță s-a ținut de cuvânt » Vestea primită de jucătorii „câinilor” în cantonamentul din Spania

Articol de , - Publicat marti, 14 ianuarie 2020 12:39

DINAMO // Aflați în cantonamentul din Spania, jucătorii „câinilor” au primit o veste bună azi: au fost înștiințați că au primit o parte din salariile restante.

Întâlnirea de duminică dintre Ionuț Negoiță și Florin Prunea pare să fi avut efectul scontat în „Ștefan cel Mare”. Finanțatorul roș-albilor a promis că le va vira jucătorilor o parte din salariile restante, lucru care s-a întâmplat astăzi

Conform informațiilor GSP.ro, jucătorii lui Dinamo sunt confuzi și nu știu încă ce sumă de bani vor găsi pe carduri: 

+9 FOTO

„Vom vedea ce bani am primit, va fi ca la un Kinder cu surprize”, afirmă fotbaliștii lui Dusan Uhrin, ale căror restanțe variază de la jucător la jucător: dacă unii au întârzieri salariale de o lună, alții nu și-au mai văzut banii de aproape 3 luni. 

Cantonament Dinamo: cum s-a derulat antrenamentul de azi

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Ante Puljic s-a accidentat la genunchi! Cât va lipsi + ce a spus croatul despre preluarea banderolei de căpitan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
cornelconasu
cornelconasu  •  15 Ianuarie 2020, 10:02

„Vom vedea ce bani am primit, va fi ca la un Kinder cu surprize”, afirmă fotbaliștii lui Dusan Uhrin...”..................De unde știe Apostol toate astea, pentru că abia au venit și chestia cu banii a fost aseară ??!!! E și cu Dinamo și cu Fcsb concomitent în cantonament ?!

cornelconasu
cornelconasu  •  15 Ianuarie 2020, 09:54

Asta cu .....” nu si-au mai văzut banii de 3 luni... ” , este o *** jurnalistică !!! Nominalizați voi pe ăia care de trei luni nu si-au luat nici un ban !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

100002473541087
Danut Ognean  •  14 Ianuarie 2020, 16:33

fortza dinamo!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează