FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FC VOLUNTARI 2-1

DINAMO - FC VOLUNTARI 2-1 // Florin Bratu confirmă dezvăluirile GSP » „Mitraliera” îl pândește pe Bergodi: „Vreau să revin la treabă!”

Articol de GSP - Publicat vineri, 27 septembrie 2019 23:29

FC Voluntari a pierdut și cu Dinamo, 1-2, și a ajuns la cea de-a șasea înfrângere consecutivă în Liga 1.  

După meci, Cristiano Bergodi, antrenorul ilfovenilor, a dat asigurări că va salva echipa de la retrogradare, într-o încercare de a înlătura toate incertitudinile care planează asupra scaunului său.  Vezi AICI toate declarațiile acestuia!

Postul lui Bergodi rămâne, totuși, în pericol, iar Florin Bratu, unul dintre posibilii înlocuitori anunțați de Gazeta Sporturilor, stă la pândă.  

Dacă FC Voluntari nu are antrenor, mă interesează, vreau să revin la treabă!”, a spus Bratu, în studioul TV Digi Sport, imediat după meciul Dinamo - Voluntari 2-1. 

În prealabil, Bratu fusese în tribună la meciul dintre Voluntari și Academica Clinceni de etapa trecută. Acesta e liber de contract din mai, când a plecat de la Aerostar Bacău. 

În Liga 1 a mai antrenat la Dinamo, echipă cu care a câștigat play-out-ul și de la care a plecat după ce s-a certat cu Dan Nistor. Cea mai importantă realizare a fost cu Dinamo U19,  când a câștigat Liga Elitelor.

În discuția de la finalul partidei Voluntari - Dinamo 2-1 s-a implicat și Narcis Răducan, directorul sportiv al celor de la FCSB: „Mai pierzi două-trei meciuri, dar după o serie de opt meciuri e greu să rămâi. Conducerea de la Voluntari e de apreciat că a avut răbdare cu el”.

Eroul din meciul cu Voluntari, Ante Puljic, așteaptă meciul cu FCSB: „Sper ca fanii să vină în număr cât mai mare” 

Vezi aici toate detaliile de la partida Dinamo - FC Voluntari

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
demolarii
demolarii  •  28 Septembrie 2019, 11:38

Sa intelegem ca prin angajarea lui N Răducanu, Fcsb și-a propus să aibă un program mai usor. Exemplu: un prietenas de-a lui Narcis la Voluntari.....

lionforever
lionforever  •  28 Septembrie 2019, 10:51

Un distrugător de jucători, un nesimțit care și-a bătut joc de un copil si acum tace ca porcu-n papusoi.

1401192300199411
Daniel Irimescu  •  28 Septembrie 2019, 07:29
Postat de Cantaragiu Cristinel pe 28 Septembrie 2019, 01:03

Acest Bratu și a demonstrat din plin calitățile de antrenor.A reușit de i a retrogradat pe cei de la Bacău și acum are iar chef de treabă?!:))Adică să i ducă și pe ăștia in B?E adevărat că poate au nevoie de un "șoc " prin înlocuirea antrenorului,dar și lotul e destul de "subțire ".De aceea,consider că o eventuală aducere a lui Bratu ar fi o idee cel puțin nefericită...

Su ce antrenor aduci expertule ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează