FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB

DINAMO - FCSB // Au venit banii la Dinamo înainte de Derby de România! Fanii DDB au virat încă 300.000 de lei

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 15:53

Înainte de derby-ul cu FCSB, de duminică, în conturile lui Dinamo, a intrat suma de 300.000 de lei, datorită fanilor din Peluza Cătălin Hîldan.

  • Dinamo - FCSB se joacă duminică, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT, foto și video pe GSP.RO și în direct pe Look Plus, TV Telekom Sport și TV DigiSport

Dinamo a anunțat pe site-ul oficial că Peluza Cătălin Hîldan, prin proiectul „Doar Dinamo București” a dat clubului suma de 300.000 de lei. 

Aceasta este a doua tranșă pe care fanii o virează în conturile clubului, după ce la începutul lunii a oferit 400.000 de lei pentru 10% din acțiuni.

 „FC Dinamo București anunță prin intermediul site-ului oficial că în conturile clubului a intrat suma de 300.000 lei, provenită din fondurile suporterilor înscriși în Programul «Doar Dinamo București» (DDB). Fondurile cu care suporterii au ajutat clubul au fost strânse prin intermediul www.programddb.ro, platforma fiind deschisă în continuare pentru înscrierea noilor membri DDB. După cum se cunoaște, în conturile Dinamo 1948 a mai intrat suma de 400.000 lei, la începutul lunii februarie, tot din fondurile fanilor înscriși în Programul DDB. Născută în 1948, povestea noastră mereu frumoasă continuă cu ajutorul DDB. Mulțumim încă o dată pentru susținere tuturor suporterilor înscriși în Programul DDB! Împreună salvăm Dinamo!”
 comunicat Dinamo

VIDEO » Cum au fost sfătuiți fanii să strângă 5 milioane de euro

Match preview Dinamo - FCSB

Florin Prunea a început războiul cu FCSB: „O echipă normală! CFR, Craiova și Astra sunt peste ea”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
necs
necs  •  14 Februarie 2020, 07:56

Traim Intr-o tara in care galeriile se incoloneaza si intra gratis la meciuri. Singurul mod onest in care un suporter poate ajuta o echipa este acela de a plati biletele, de a cumpara tricouri . Daca suporterii plateau bilete la ultimele meciuri ale lui dinamo , clubul avea aceiasi bani sau poate mai multi. Ceea ce fac suporterii dinamovisti mi se pare un gest urat. Singura data cand galeria plateste ceva, o face pentru ceva in schimb. Pentru actiuni. Este o diferenta enorma intre a sustine o echipa facandu-ti datoria de suporter si cea de ,,suporter camatar’’. Daca santeti singurii din tara care procedati asa, nu inseamna ca santeti o galerie superioara si nemaivazuta ci pentru da trebuie sa ai o anumita educatie si un anumit caracter sa poti fi ,,suporter camatar’’. O zi minunata va dorest, voua astora care ca considerati cei mai cei!!!!

bogdany8
bogdany8  •  13 Februarie 2020, 23:11
Postat de mario_rdfe pe 13 Februarie 2020, 16:24

Felicitari fanilor, foarte frumos ceea ce fac, este o mandrie ptr noi ..sper ca si pentru jucatori...insa, imi este tare teama de momentul in care Pch o sa reproseze jucatorilor asta..ca sunt platiti de ei si nu isi dau interesul, sau nu au rezultate. Atunci o sa fie razboi civil !

Eu cred ca defapt totu e pus la punct bine de tot, se dau banii astia jucatorilor pentru ca vin arabii si atunci o sa primeasca banii inapoi asociatia aia cand vor cumpara pachetu majoritar.

bogdany8
bogdany8  •  13 Februarie 2020, 23:10

Suntem deasupra tuturor. Poporu dinamovist e mai unit ca niciodata. Respect baieti, mandru ca sunt dinamovist.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează