FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Florin Prunea, prima reacție după scandalul făcut de huliganii lui Dinamo: „Probabil ne linșau” + moment incredibil: „La secția de Poliție nu era nimeni”

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2019 10:45

Florin Prunea, președintele lui Dinamo, a dat primele declarații după incidentele petrecute după Chindia - Dinamo 3-2, când fanii „câinilor” au atacat autocarul pe DN1. (Detalii AICI)

Nu credeam niciodată că putem trăi așa ceva într-o țară europeană. Ne-a fost încercuit autocarul, nu am avut pe unde să plecăm. Șoferul a întors la Balotești și a oprit în fața Poliției, a claxonat, dar nu era nimeni. 

Atunci ne-am dat seama că e grav. Am ajuns la Săfica și am sunat la 112 și a venit cineva. Bine că suporterii nu au intrat în autocar. Probabil ne-ar fi linșat. Fac un apel către autorități. Probabil ca dacă va mai exista un alt episod, atunci se va întâmpla ceva rău.  

O parte dintre suporterii care au atacat vestiarul au fost la mine în birou acum ceva timp. Am vorbit cu ei, mi-au spus că au familii și că nu sunt huligani. Dar aseară nu i-am recunoscut”, a declarat Florin Prunea la TV Digi Sport.

DINAMO // Florin Prunea, prima reacție după scandalul făcut de huliganii lui Dinamo: „Probabil ne linșau” + moment incredibil: „La secția de Poliție nu era nimeni”

Ce s-a întâmplat aseară: huliganii au atacat autocarul lui Dinamo

Ultrași cu cagule au spart geamurile autocarului, jucătorii și staff-ul au scăpat și s-au refugiat la Săftica!

Nici un jucător sau membru al staffului nu a fost rănit, aceștia fiind mai mult speriați, au povestit surse din cadrul clubului pentru GSP. Odată ajunși la Săftica, unii jucători au ales să doarmă în cantonament, alții au plecat acasă cu mașinile personale. TOTUL AICI. 

Citește și:

Note GSP: Dinamo e în genunchi și 6 jucători s-au făcut de râs » Linas Klimavicius a luat 2 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (71)
anastasiu
anastasiu  •  17 August 2019, 18:33
Postat de rockyus pe 17 August 2019, 13:37

Uhrin vorbeste de noroc...pai de noroc ai nevoie mercenarule?

Cu echipa asta doar de noroc are nevoie, n-ai vazut ca nu castiga niciun meci? Cu Clinceni am avut noroc ca aia sunt mai prosti ca noi!

488968171251440
Vlad Preda  •  17 August 2019, 16:42

Eu dacă nu îmi fac treaba la munca sunt dat afară. La fotbal de ce nu e la fel? De ce Negoiță e atât de orb încât sa nu își dea seama ca are nevoie de o strategie pe termen lung cu un staff potrivit ales după un CV care ii recomandă. Nu ai nevoie de bani sa scoți din buzunar. Poți doar din drepturile de televizare sa faci o echipa care în liga 1 sa facă treaba. Chiar și cu jucători liberi de contract. Liga 1 e un campionat f slab spre slab în care una 2 sau 3 echipe pot fi mai greu de învins. Sa imi dea mie pe gratis echipa ca în 3 ani o fac sa zbârnâie.

samertx
samertx  •  17 August 2019, 16:16
Postat de abola pe 17 August 2019, 15:27

Metre, zorii zilei ne arată o Românie unde sunt lipsa la apel fro 5-6 milioane. De atâta competenta oamenii și-au luat lumea în cap. Oare ce s-ar întâmpla daca se întorc toți acasă? Nu vreau să mă gândesc cum gestionează d'alde Teodorovici problema.

Nu știu cum am putea să-i întoarcem, dar e păcat de noi, ca popor. Le oferi școală gratuit, îi instruiești până la cel mai înalt nivel și ei se pun în folosul altora, spre binele lor personal. Îi înțeleg, și eu am stat vreo 15 ani afară, dar trebuie să existe o soluție la problemă, să ne aducem copiii acasă.

Vezi toate comentariile (71)
Comentează