FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Exclusiv Prins între „rivali” » Singurul impediment care mai stă în calea revenirii lui Florin Răducioiu la Dinamo

Florin Răducioiu
Florin Răducioiu

Articol de , - Publicat marti, 19 octombrie 2021 07:43 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 09:27

Ei îl vor, el îi vrea, mâine ar trebui ca Dinamo să oficializeze întoarcerea „Marelui Blond” la clubul din Ștefan cel Mare. Florin Răducioiu, 51 de ani, se va întâlni cu Mircea Rednic și cu Iuliu Mureșan, pentru a pune la punct ultimele detalii. Mai este de trecut un singur hop.

Prins între „rivali”

Singura problemă care ar putea apărea în semnarea acordului cu Dinamo o reprezintă faptul că Florin Răducioiu este ambasadorul celor de la Superbet, iar clubul din Ștefan cel Mare are un parteneriat de sponsorizare cu o casă rivală, Unibet.

Asta presupune că Răducioiu nu poate apărea la conferințe sau la alte evenimente ale sponsorului Unibet și nici să poarte echipament cu logo-ul acestui partener. 

Din informațiile Gazetei, inclusiv această problemă a fost ridicată de fostul internațional, iar oficialii din „Ștefan cel Mare” încearcă să găsească o soluție convenabilă pentru toate părțile.

Florin Răducioiu a pus „două condiții” pentru a semna cu Dinamo

„Normal că vreau să ajut, normal că vreau să mă duc la Dinamo. Nu vin să iau banii de la Dinamo, clubul trebuie redresat. Vreau să ajut cum pot în momentele astea grele. Nu mă interesează banii, vin să ajut, să am o colaborare bună cu jucătorii, cu staff-ul, cu cei implicați. 

Miercuri o să fie întâlnirea decisivă și vreau să iau cea mai bună decizie. Vin cu inima deschisă la Dinamo, chiar dacă s-a creat un adevărat subiect pe venirea mea acolo. Mircea este singurul om care m-a căutat în ultimii ani și îi mulțumesc. Am avut cu el o întâlnire și am pus doar două condiții. 

Dacă ele vor fi respectate, atunci din punctul meu de vedere nu o să fie niciun fel de problemă. Dacă ne înțelegem, vin pentru Dinamo și pentru Mircea Rednic”, a transmis componentul Generației de Aur.

1.500de euro este salariul lunar pregătit lui Răducioiu în Ștefan cel Mare

Dinamo, transfer înaintea derby-ului cu Rapid

Iuliu Mureșan,administratorul special al alb-roșilor, a confirmat aducerea atacantului slovac Tomas Vestenicky (25 de ani) la echipă: „Da, am semnat cu Vestenicky, cu Tomas. Ne trebuia un atacant care să marcheze”, a spus acesta potrivit digisport.ro.

Tomas Vestenicky este un fotbalist care măsoară 1,78 metri. El este liber din iulie, când a plecat de la rușii de la Chaika Peschanokopskoe, la doar 8 zile de la legitimare. De-a lungul carierei, el a mai jucat la FC Nistra, AS Roma, Modena și Cracovia. 

Are 5 goluri pentru Cracovia, în 73 de partide, și valorează 300.000 de euro, conform Transfermarkt. Slovacul a fost coechipier la KS Cracovia cu românii Sergiu Hanca și Cornel Râpă, dar și cu un alt ex-dinamovist, Rivaldinho. 

Om esențial pentru polonezi, lider al Cracoviei, Sergiu Hanca i-a schițat portretul lui Vestenicky pentru suporterii „câinilor”, declarând pentru Gazeta Sporturilor: „A fost la noi și mie mi-a plăcut de el, n-o spun de complezență fiindcă a ajuns acum la Dinamo. Este puternic și are execuții. 

Nu prea pot să-mi dau seama care sunt cu exactitate punctele lui forte sau slabe întrucât nu a fost folosit constant. Dar când îl arunca în luptă, juca foarte bine, iar la antrenamente era printre cei mai buni. Era băiat de vestiar, băiat de treabă, profesionist. Cu siguranță, va aduce un plus la Dinamo. Sper să fie o mutare de bun augur”.

Citește alte știri din Liga 1:

CFR, probleme mari financiare » Clujenii, lideri și la datorii. Riscă să piardă licențierea

Ionuț Chirilă, desființat după meciul de la Craiova: „E un delir ce vorbeşte. Cine-l ia în serios?”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
103538191253799
Paco Raceanu  •  19 Octombrie 2021, 12:14
Postat de valentindragobete pe 19 Octombrie 2021, 10:41

Dar de fapt ce-o sa facă Răducioiu la Dinamo ? Îi învață italiana ?

Ce intrebare fara logica? O sa le de-a incredere, atat prin discursurile dintre tinerii fotbalisti, cazuti psihic, cu o mare legenda a clubului, cat, mai ales, prin propriai prezenta langa echipa si exemplu personal de mare sportiv cu rezultate pentru club. Va fi un exemplu si o emblema pe care o vor simti aproape, motiv de ambitie sportiva si, in plus, va asigura si legatura dintre echipa si conducerea administrativa. Asa procedeaza marile cluburi, incluzand in organigrama glorii ale respectivelor cluburi. Asta inseamna enorm pentru tanara generatie, pt tinerii fotbalisti ai lui Dinamo, cei care formeaza grosul echipei. In logica ta, poti intreba si ce rost au suporterii in galerie, sa urle si sa-i injure pe jucatori? In concluzie (in logica ta), interzis suporterilor pe stadioane, ca nu ajuta cu nimic, iar meciurile sa se joace exclusiv fara suporteri.

bando_
bando_  •  19 Octombrie 2021, 10:41

Ah, asta e un fel de caz, Betano?

valentindragobete
valentindragobete  •  19 Octombrie 2021, 10:41

Dar de fapt ce-o sa facă Răducioiu la Dinamo ? Îi învață italiana ?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează