FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - HERMANNSTADT

DINAMO - HERMANNSTADT 3-0 // FOTO + VIDEO „Câinii” obțin o victorie categorică și scapă de ultimul loc

Articol de GSP - Publicat luni, 26 august 2019 22:50

Dinamo a ieșit, în sfâșit, din criză! Roș-albii au învins-o pe Hermannstadt cu 3-0 (Ciobotariu '18, Nistor '65 p., Klimavicius '74) și au părăsit ultimul loc, pe care i-l cedează rivalei FCSB!

Cu Dan Nistor revenit printre titulari pentru prima oară în acest campioant, roș-albii au avut o față total schimbată. Și-au dominat adversarii de la un capăt la celălalt al partidei, oaspeții contând doar la penalty-ul ratat în repriza secundă și la cele câteva ocazii în care au fost blocați de italianul din poarta lui Dinamo. 

A fost seara lui Dan Nistor. Fotbalistul care a pierdut startul sezonului din cauza unei accidentări i-a oferit un assist ideal lui Ciobotariu, iar puștiul din apărarea lui Uhrin a înscris cu o lovitură de cap, în minutul 18.

În minutul 55, Mihai Popescu a primit galben pentru un fault în careu la Petrescu, iar „centralul” Istvan Kovacs a arătat punctul cu var. Caiado a executat un minut mai târziu, dar Piscitelli a plonjat extraordinar și a respins.

Salvată și de paradele inspiratului portar italian, Dinamo a tranșat partida în repriza secundă: Nistor a înscris din penalty în minutul 65 după o fază la care apărarea sibienilor s-a prezentat execrabil, iar fundașul Klimavicius a închis tabela în minutul 74, fructificând o nouă pasă de gol a căpitanului.

Partida a consemnat și debutul la Dinamo al lui Diego Fabbrini, cel care a fost înlocuit în repriza secundă. Tototadă, în echipă a revenit și Mihai Neicuțescu, cel care fusese împrumutat la Chindia Târgoviște. 

1902spectatori au fost prezenți la meci

Citește și: Rușine istorică! Dinamo și FCSB au făcut ROCADA! » Victoria lui Dinamo trimite echipa lui Gigi Becali pe ULTIMUL LOC!

Dinamo - Hermannstadt 3-0

+3 FOTO

DINAMO: Piscitelli - Ciobotariu, Klimavicius, M. Popescu, Corbu - I. Filip, Nistor - Fabbrini, Sorescu, Neicuțescu - Montini
REZERVE: Straton, Bejan, Bru, D. Popa, Moura, Grigore, Mihaiu
ABSENȚI: Răuță (suspendat), Brito, Mrzljak, Sin (accidentați) 
ANTRENOR: Dusan Uhrin jr.

HERMANSTADT: Pop - Măţel, Viera, I. Stoica, Opruţ - Pires, Caiado - P. Petrescu (cpt.), Joalisson, Cordea - Debeljuh
REZERVE: Rodrigues Novo - Luchin, Dâlbea, Yazalde, Sîntean, Blănaru, Buşu
ABSENȚI: Dandea (contract reziliat)  
ANTRENOR: Costel Enache

VEZI ȘI:

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (299)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  27 August 2019, 15:12
Postat de cuviosul_pafnutie pe 27 August 2019, 14:45

Nu nene,nu fiti papagali!Dinamo are nevoie de mijlocasi,nu de fundasi!Mult laudatii de voi(!!!)Nistor si Fabrini-ca si Neicutescu- nu au legat doua pase la mijlocul terenului si nu au avut nici o treaba cu apararea,lasandu-l singur pe Filip si pe fundasi!Dumnezeu cu mila!Iar in atac...!Nici o minge utila pentru Montini,nevoit sa joace mult retras!De aceea Dinamo nici nu a intrat in careul advers, decat in repriza a doua(Popa-la o minge...trimisa acasa neglijent,din care a scos penalty)!Iar golurile au fost date din... faze fixe!Dar voi o tineti p-a voastra!"N-avem fundasi"!Ca in rest...

Nistor e la primul meci ca titular sezonul asta, Fabbrini si Neicutescu la primul meci la Dinamo ( bine, Neicutescu are cateva zeci de minute jucate toamna trecuta).. Ce poti astepta de la ei, in mod realist, in acest moment? Neicutescu si Fabbrini si-au luat-o la "gioale" non stop sub ochii arbitrului "ingaduitor" cu adversarii. Nistor da 2 pase de gol si inscrie in penalty si tot nu e suficient? Pe cine visezi tu la Dinamo ? Pe Milner, pe Casemiro, pe Rakitic? Noi nu avem bani nici de un Deac sau Djokovic.

mosvasile
mosvasile  •  27 August 2019, 15:01
Postat de samertx pe 26 August 2019, 23:38

Am fost dezavantajați pe față, la noi acasă și am bătut cu trei la zero. Eu cred că Dușan va face treabă. PS: nu mă așteptam să-l văd atât de nervos pe marginea terenului, părea un ceh liniștit, dar uneori e bine să pui presiune pe arbitri. Să nu ne creadă că suntem victime sigure, dacă ei eu venit la furat să vadă că gazda e acasă. :))

Nu a avut Uhrin cand sa-si dea seama,ca doar a venit!Prunea i-a dat "lista"cu cine joaca!Si s-a nimerit ca pe lista sa fie si... un pestisor sau pisciteli,ma rog!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  27 August 2019, 14:45
Postat de ionut.07 pe 27 August 2019, 01:08

Pe termen scurt, pana la inceperea returului, Dinamo mai are nevoie de un fundas stanga si de un fundas central. Daca e sa vina Puljci si sa reconfirme, foarte bine. Iar in pauza competitionala, un fundas dreapta si un inchizator. Neicutescu si Mihaiu sunt niste jucatori tineri, talentati, care pot juca oricand titulari alarui de Nistor, Fabbrini si Bru, oricare dintre ei vor fi alesi in primul 11 de Uhrin jr. E o victorie de moral, care ofera o gura de oxigen echipei, dupa atatea miscari de trupe. Sa speram ca va fi, de acum, liniste la echipa. Prin urmare, mare atentie la Negoita.))

Nu nene,nu fiti papagali!Dinamo are nevoie de mijlocasi,nu de fundasi!Mult laudatii de voi(!!!)Nistor si Fabrini-ca si Neicutescu- nu au legat doua pase la mijlocul terenului si nu au avut nici o treaba cu apararea,lasandu-l singur pe Filip si pe fundasi!Dumnezeu cu mila!Iar in atac...!Nici o minge utila pentru Montini,nevoit sa joace mult retras!De aceea Dinamo nici nu a intrat in careul advers, decat in repriza a doua(Popa-la o minge...trimisa acasa neglijent,din care a scos penalty)!Iar golurile au fost date din... faze fixe!Dar voi o tineti p-a voastra!"N-avem fundasi"!Ca in rest...

Vezi toate comentariile (299)
Comentează