FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Îi vor capul! Fanii lui Dinamo au răbufnit: Gane, OUT » Alesul suporterilor pentru banca tehnică

Seria negativă a lui Dinamo i-a făcut pe suporterii din mediul online să-l solicite pe Gigi Mulțescu în locul lui Jerry Gane.
Seria negativă a lui Dinamo i-a făcut pe suporterii din mediul online să-l solicite pe Gigi Mulțescu în locul lui Jerry Gane.

Articol de - Publicat marti, 23 februarie 2021 07:54 / Actualizat marti, 23 februarie 2021 08:02

Seria negativă a lui Dinamo i-a făcut pe suporterii din mediul online să-l solicite pe Gigi Mulțescu în locul lui Jerry Gane.

Dinamo a intrat din nou într-o pasă neagră. Victoria din Cupa României cu FCSB (1-0) nu a rezolvat situația precară din Liga 1, iar „câinii" au ajuns iarăși în subsolul clasamentului, în vecinătatea zonei retrogradării. Roș-albii au adunat 441 de minute fără gol marcat, patru meciuri la rând fără să se bucure de o reușită în campionat, iar ultimul gol a fost din penalty, Sorescu cu UTA (1-0). Suporterii din online sunt furioși, au bombardat internetul cu mesaje drastice de apostrofare a echipei, dar și a antrenorului Ionel Gane.

Gigi Mulțescu, dorit înapoi de suporteri

Foarte multe voci l-au indicat pe veteranul Gigi Mulțescu, 69 de ani, ca omul providențial, din nou, să lucreze la salvarea formației, întrucât fanii se tem de retrogradare, pe lângă faptul că gruparea luptă să obțină peste 800.000 de euro până la finele lunii martie în vederea obținerii licenței sportive. 

Paradox: dinamoviștii vorbesc de câștigarea Cupei României în actuala stagiune, dar se tem și de retrogradare în aceeași măsură! Mulțescu a fost îndepărtat de managementul spaniol anul trecut, după doar o etapă, pentru a-l aduce pe Cosmin Contra. Veteranul antrenor este solicitat de către fani să se întoarcă la echipă în al 5-lea mandat, suporterii mai propunând și o variantă de compromis: Mulțescu să vină ca director tehnic al lui Gane. Momentan, „SMURD"-ul este în staff-ul scouterilor clubului, tocmai și-a prelungit contractul cu DDB și cu Dinamo.

DINAMO. Cum se apără Jerry Gane

Ionel Gane, 49 de ani, pregătește meciul de vineri cu Viitorul lui Mircea Rednic, un duel la care și „Puriul" se gândește foarte atent, întrucât și el este în criză, la malul mării. „Jerry" încearcă să-și apere prestigiul, în condițiile în care fostul atacant are uriașe probleme în ofensivă: „Nemec ne ajuta mult, prin forța lui, prin tot ceea ce făcea pe teren. Era un sprijin în atac. Am încercat cu Astra cu Magaye și cu Morsay, cele două vârfuri, i-am încercat și pe Măgureanu, și pe Mihaiu, dar nu am adus mingile în careu, nu ne-am creat ocazii mari, să înscriem măcar un gol și să intrăm în joc. Aveam o iluzie, acum câteva săptămâni: ne gândeam că poate ajungem în play-off, cu toate că nu era un obiectiv, având în vedere ceea ce s-a întâmplat. Rămâne să ne batem pentru puncte în ultimele 6 etape, o să vedem unde vom fi la finalul campionatului. Sunt convins că vom termina acest sezon foarte bine, îmi doresc și câștigarea Cupei României".

Îi vor capul! Fanii lui Dinamo au răbufnit: Gane, OUT » Alesul suporterilor pentru banca tehnică

Gigi Mulțescu a trecut peste problemele medicale, vara trecută, în plină pandemie, pentru a o prelua pe Dinamo, aflată la retrogradare

Ar fi minunat să câștigăm un trofeu după atâția ani. Cupa României ar salva mult din ceea ce s-a întâmplat în ultimii ani, știu ce ar însemna un trofeu pentru suporterii noștri, însă trebuie să luptăm mai mult, să avem mai multă încredere pentru acest obiectiv
Ionel Gane, antrenor Dinamo

2 titularivor fi absenți contra Viitorului: primii doi căpitani ai echipei, Puljic și Sorescu

4 aniconsecutivi bifează Dinamo în play-out

Laurențiu Lică despre „fantoma” Cortacero: „E un escroc. A luat banii și a plecat!”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Impresara lui Patrick Ekeng, furioasă după decizia Curții de Apel: „Răutate și nepăsare! E o nedreptate”

Neagoe atacă după ce a învins-o pe Dinamo: „Suporterii au ceea ce au vrut, să conducă ei! Se văd rezultatele, Dinamo nu e pe drumul bun”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (56)
viata_de_caine
viata_de_caine  •  24 Februarie 2021, 01:45
Postat de bodystyle74 pe 23 Februarie 2021, 11:26

Pai se apara pt ca nu au jucatori de atac la niv ligii1. Astia care sunt pe la mijloc vor dar nu au mijloace. Pe langa astea sunt cativa blazati si satuli de faptul ca li se cere maximul la fiecare meci. Nu sunt obisnuiti sa joace in ritmul asta ca altfel nu ar mai fi fost aici.

Inafara de Fabbrini, Puljici ( cu un fundas de valoare langa isi revine, aduceti-va aminte cum juca cu Bunoza sau Mevljia), Nemec, partial Sorescu si Nepomuceno rezerva, i-as da pe toti afara, as elibera fondu de salarii altfel si am scapa si de majoritatea *** din lot.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

viata_de_caine
viata_de_caine  •  24 Februarie 2021, 01:39
Postat de gogoas pe 23 Februarie 2021, 10:53

Negoita a renuntat din cauza pch ului care i a violat proprietatea

Ma lasi, a renuntat pentru ca a facut o magarie cu insolventa, procesu ala miroase urat, stie si el asta, a facut datorii mari si incearca sa arunce pisica altuia. Doar prin faliment ar scapa de procesu ala cu bancruta, dar bine ca exista un DDB. Ca sa stiti si voi, de aia nici nu a vandut suporterilor clubu ( sau oricare altei persoane care chiar voia sa faca ceva la Dinamo). Spaniolii sapasi sunt paravanu perfect al lui. Negoita e in spatele mascaradei asteia.

viata_de_caine
viata_de_caine  •  24 Februarie 2021, 01:38

Cat priveste banca tehnica, am mai spus-o pe aici, Gane e un habarnist, antrenor de 3 parale, faza nasoala este ca avem doar 9 meciuri in playout. Atat tine acest campionat. Daca pierdem 4-5 meciuri acolo cu Gane antrenor, o sa fim in liga 2. Cea mai buna solutie acum in momentu de fata este sa vina Multescu, si sa mai faca niste trialuri, cum a facut atunci in primu mandat. La experienta lui Nea Gigi, sigur nu picam in B si poate creea o echipa interesanta pentru sezonu urmator. Licenta o luam 100%

Vezi toate comentariile (56)
Comentează