FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Încă un scandal major: dat afară după ce l-a „bombardat” pe Ionuț Negoiță în presă?!

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 20:43 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 21:00

Gabi Răduță (52 de ani), șeful Academiei Dinamo, ar fi fost concediat de Ionuț Negoiță ca urmare a declarațiilor fără menajamente pe care le-a avut în ultima perioadă la adresa clubului. 

Șefii voiau să-i mai prelungească înțelegerea lui Răduță pentru încă o lună, însă seria de reacții îndreptate împotriva propriului club i-a fost fatală acestuia, care nu va mai continua nici măcar o zi la club, scrie Prosport.

În ultimele săptămâni, Răduță, care era unul dintre cei mai vechi oameni din club, a criticat în presă strategia de la clubul lui Ionuț Negoiță, dar și faptul că cei de la prima echipă nu acordă deloc șanse jucătorilor crescuți la Academia clubului.

DINAMO. Încă un scandal major: dat afară după ce l-a „bombardat” pe Ionuț Negoiță în presă?!
Gabi Răduță

Vinerea trecută, Răduță a fost invitat în studioul Gazetei Sporturilor, unde a declarat că n-a mai fost plătit de cinci luni de zile. Totodată, acesta le-a reproșat șefilor și ușurința cu care l-au pierdut pe Ion Gheorghe, fotbalistul care a învins de unul singur Dinamo în ultimul meci din play-out

VIDEO. Alte bătăi de cap pentru Negoiță: „Suntem neplătiți de 5 luni! Aud că s-au virat bani, dar la noi n-a ajuns nimic”

FOTO Dinamo - Voluntari 0-2

+18 FOTO

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Fanii lui Dinamo vor să-l bage în ședință pe Ionuț Negoiță: propun aducerea unui mare dinamovist + prima reacție

Acționarii lui Dinamo din proiectul DDB trag un semnal de alarmă: „Ne-am lovit de un refuz care ne pune serios pe gânduri”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (4)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  30 Iunie 2020, 01:42

sigur o sa sara rinul in aer !!! vrem DEMISIA lui balanescu , danciulescu si trandafir !!! DEMISIA !!!

cpt.ahab
cpt.ahab  •  29 Iunie 2020, 22:50

Vin ăștia la gsp live și-și dau foc la valiză!:))))

creeperno
creeperno  •  29 Iunie 2020, 22:35

Balanescu il da afara

Vezi toate comentariile (4)
Comentează
Close