FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Vestea care zguduie Dinamo din temelii: încă un proces la TAS, iar „câinii” riscă să primească din nou interzis la transferuri!

Dinamo va avea încă un proces la TAS și riscă aceeași sancțiune care le-a mai fost aplicată: interdicția de a mai legitima jucători noi +9   FOTO
Dinamo va avea încă un proces la TAS și riscă aceeași sancțiune care le-a mai fost aplicată: interdicția de a mai legitima jucători noi

Articol de , , - Publicat joi, 14 octombrie 2021 06:58 / Actualizat joi, 14 octombrie 2021 08:05

Dinamo va avea încă un proces la TAS și riscă aceeași sancțiune care i-a mai fost aplicată: interdicția de a mai legitima jucători noi. Sindicatul mondial al fotbaliștilor face recurs ca să-l apere pe păgubitul Isma Lopez, care pretinde 350.000 €. 

Mircea Rednic tot testează jucători străini dintre care va alege câteva achiziții. Antrenorul și conducerea administrativă trebuie să se grăbească, să apuce să semneze contractele cu fotbaliștii, fiindcă există riscul ca Dinamo să fie pedepsită din nou, să-i fie interzis dreptul de a mai legitima noi jucători

FIFA le aplicase în vară sancțiunea aceasta „câinilor”, din pricina unui litigiu pe care-l avea clubul cu Isma Lopez, fundașul stânga spaniol pe care l-au adus Cortacero și oamenii lui. Lopez cerea 350.000 de euro, banii care i se cuveneau în întreg contractul pe care-l semnase în România. 

Ibericul a evoluat doar în 8 partide pentru Dinamo, după care angajamentul i-a fost reziliat. El a deschis imediat un proces la FIFA și a câștigat, motiv pentru care federația internațională le-a interzis roș-albilor să mai aducă fotbaliști noi.

Dinamo ar rămâne cu lotul de penultimul loc 

TAS a întors, în mod surprinzător, decizia și i-a permis lui Dinamo să achiziționeze jucători. Clubul a semnat imediat acorduri cu șapte fotbaliști noi. Transferurile nu au îmbunătățit rezultatele, așa că Rednic s-a apucat să scotocească iar piața după alți fotbaliști. Antrenorul trebuie să-i aleagă cât mai curând, altfel e posibil să nu-i mai poată aduce.

FIFPRO, sindicatul mondial al jucătorilor, a pregătit dosarul pentru un recurs față de prima hotărâre a TAS. Sindicatul va încerca să-i convingă pe judecători că dinamoviștii sunt de rea-credință și că nu numai Isma Lopez, ci și alți fotbaliști au mai avut de suferit de pe urma raporturilor cu Dinamo. 

FIFPRO cere aplicarea din nou a sancțiunii, astfel încât dinamoviștilor să nu le mai fie permis să angajeze alți jucători înainte să plătească datoriile pe care le înregistrează către „foști”. Pedeapsa ar conta enorm în parcursul din sezonul acesta al „câinilor”. 

Ei sunt penultimii în clasament și ar trebui să se descurce de acum înainte cu același lot slab cu care au ajuns pe loc retrogradabil.

+5 FOTO

Isma Lopez nu renunță la bani 

Isma Lopez e înscris la masa credală și i-a fost acceptată o creanță de 350.000 de euro. Depinde de planul de reorganizare cât din suma aceasta va mai reuși să recupereze fotbalistul spaniol

Planul ar trebui să fie redactat și aprobat înainte de 30 noiembrie, altfel lui Dinamo îi vor fi scăzute din clasament 9 puncte, ca urmare a nerespectării condițiilor de licențiere. Șansele ca Lopez să capete întreaga sumă sunt minime. 

Vestea care zguduie Dinamo din temelii: încă un proces la TAS, iar „câinii” riscă să primească din nou interzis la transferuri!
Isma Lopez

Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a susținut că Dinamo nu poate să-i achite lui Lopez 350.000 de euro și să închidă astfel procesul cu el, să nu mai riște sancțiuni din partea TAS: „Insolvența ne interzice să facem plăți din urmă. Putem plăti datorii vechi doar pe baza planului de reorganizare aprobat de judecător”. 

VIDEO „Planul este ca Dinamo să devină echipa-breloc a CFR-ului” » Scenariu uluitor: „Sunt șocat de încrederea PCH în Zăvăleanu”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV L-au convins pe Rednic și semnează! 3 transferuri iminente pentru „câini”!

Bonetti nu se lasă! A dat clubul în judecată și vrea să fie repus în funcție

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (33)
creeperno115
creeperno115  •  14 Octombrie 2021, 22:46

N-are nimic daca ramanem doar cu transferurile actuale! Conform transfermarkt, avem al 6-lea cel mai valoros lot din liga 1. Vom evita retrogradarea 100%

guimaraes1.0
guimaraes1.0  •  14 Octombrie 2021, 18:45
Postat de fcsbesteaua pe 14 Octombrie 2021, 13:03

Si Rednic la fel ca Dinamo,numai pe fenetat regulamentele,numai smecherii,artificii! Ar trebui clubul asta sa scoata o carte despre cum sa fentezi cu nesimtiri absolut orice regula din sport!

Eeee dinamo ca dinamo dar mai exista o echipa in liga1 care ar trebui sa scoata o carte despre cum se evita carantina si prevederile legale in aceasta priviinta aflate in vigoare in luna februarie 2021 si valabile pt.orice persoana care intra pe teritoriul tarii din zonele cu risc prin asa zisa cupa corendon nu niste regulamente sportive si are doi scriitori consacrati in conducere nu degeaba au iesit eliberat conditionat si care pot scrie aceasta carte.

red_panzer
red_panzer  •  14 Octombrie 2021, 13:48
Postat de 1948forever pe 14 Octombrie 2021, 09:52

va defaimati singuri, nu platiti oamenilor drepturile cuvenite, stergeti din pix retrogradari, doua insolvente in 6 ani... sportiv nu mai zic nimic, anul si lupta la retrogradare

Nu Clubul pretenas, ci smecherii care au facut acele daune. Asta daca esti corect pana la capat. Dar daca ai frustrari legate de DINAMO, poti continua de maniera asta. Iar cei tinuti in brate sunt JAPCARII care au dus clubul in datorii, nu echipa, suporterii, etc. Mor cand va vad asa frustrati si ***.....Eu inteleg ca urasti DINAMO, dar sa continui cu prostiile astea....tine de latura ta intelectuala si comportamentala!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (33)
Comentează