FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO. Ioan Andone și Florin Bratu, consternați de situația în care au ajuns „câinii”: „Ei sunt de vină! N-am speranțe că se vor îndrepta lucrurile”

Florin Bratu e îngrijorat de starea curentă de la Dinamo +22   FOTO
Florin Bratu e îngrijorat de starea curentă de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat luni, 29 iunie 2020 17:35 / Actualizat luni, 29 iunie 2020 18:00

Ioan Andone (60 de ani) și Florin Bratu (40), două nume importante din istoria lui Dinamo, au vorbit despre criza fără precedent cu care se confruntă echipa lui Adrian Mihalcea, ajunsă ultima în clasmanetul play-out-ului. 

Tonul a fost dat de Ioan Andone, cel care în prezent este manager general la FC Voluntari, chiar echipa care le-a administrat „câinilor” ultima înfrângere din campionat.

„I-am văzut şi în meciul cu noi (n.r - cu FC Voluntari), i-am văzut şi în meciul cu Steaua. Când pierzi un meci, nu poţi să te bucuri să zici că ai jucat mai bine decât cu Steaua! Nu poţi, nu poţi! Ai pierdut meciul, cum adică l-ai jucat mai bine decât pe cel cu Steaua? Asta să te satisfacă? Nu, e prea puţin pentru Dinamo.

Un jucător de la Dinamo nu poate să facă asemenea greşeli individuale, cum au făcut toţi în aceste meciuri. În primul şi în primul rând, se spune că antrenorul e vinovat, că e de vină Bălănescu, că e de vină Negoiţă. Nu, de vină sunt jucătorii! Şi sunt de vină cei care i-au adus. La selecţie e cea mai mare greşeală. Sunt mulţi jucători care nu merită să fie acolo, să îmbrace acel tricou. Nu merită! Mai mult de jumătate nu merită”, a spus „Fălcosul”, potrivit TV Telekom Sport.

Florin Bratu: „Eu, ca dinamovist, sufăr!”

Eu, ca dinamovist, sufăr. Nu mi-am închipuit niciodată că poate fi pe ultimul loc și în situația care e acolo. Mie, ca dinamovist, nu-mi dă niciun fel de speranță că, în viitorul apropiat, se pot îndrepta lucrurile. Ăsta e cel mai dureros lucru care se poate întâmpla pentru un dinamovist.

Acum, la Dinamo, oricine vine acolo trebuie să aibă un as în mânecă, trebuie să-i motiveze cumva, pentru că mai sunt 9-10 etape, adică timp mai este. Dar dacă nu se acționează repede, dacă nu se iau acum deciziile care trebuie luate, va fi foarte greu pentru orice antrenor care vine la Dinamo. Trebuie spuse lucrurilor pe nume.

 - Florin Bratu, la emisiunea „Digi Sport Special”

FOTO. Cele mai tari imagini din meciul Dinamo - Voluntari 0-1

+18 FOTO

VIDEO Florentin Petre n-a mai rezistat: „Băiatul meu plânge și acum! Au zis că e golan, dar juca într-un picior în echipa asta”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

GSP LIVE. EXCLUSIV Un rival îi atacă pe jucătorii lui Dinamo: „Parcă nu știu ce tricou au îmbrăcat! Nu pot să fie atât de delăsători”

DINAMO - VOLUNTARI 0-1. VIDEO Florentin Petre n-a mai rezistat: „Băiatul meu plânge și acum! Au zis că e golan, dar juca într-un picior în echipa asta”

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (3)
nikolas.
nikolas.  •  01 Iulie 2020, 06:54
Postat de creeperno pe 29 Iunie 2020, 22:41

Vino in cartierul meu si intreaba 100 de romani si sa vezi ce bataie iti iei

*** *** ?? c***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno
creeperno  •  29 Iunie 2020, 22:41

Vino in cartierul meu si intreaba 100 de romani si sa vezi ce bataie iti iei

doomsday2000
doomsday2000  •  29 Iunie 2020, 18:35

am intrebat 100 de romani cat de dureror e pt ei ca d14amo a ajuns pe ultimul loc; urmarea ? 100 de romani s-au urcat pe mese si au inceput sa danseze

Vezi toate comentariile (3)
Comentează