FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Ionuț Lupescu, cel mai nou membru DDB Elite » Cați bani va dona pe an fostul jucător al „câinilor”: „Kaiserul, tot Kaiser”

Ionuț Lupescu // Foto: Facebook @PCH
Ionuț Lupescu // Foto: Facebook @PCH

Articol de GSP - Publicat joi, 27 februarie 2020 11:09

Ionuț Lupescu (51 de ani), fostul jucător al lui Dinamo, și-a schimbat abonamentul de membru cotizant al programului socios „DDB”.

Anunțul a fost făcut de Peluza Cătălin-Hîldan, pe pagina de Facebook a galeriei dinamoviste.

„KAISERUL, tot KAISER! Ionuț Lupescu, acest «CÂINE» care nu s-a dezis niciodată de Dinamo și nici de suporterii săi, ne-a căutat astăzi să ne spună că a fost o onoare pentru el să susțină proiectul nostru încă de la lansare, dar că ar vrea să devină membru DDB Elite.

Ionuț era cu cotizația la zi. Cardul lui de membru DDB era valabil până în august. A dorit să facă un upgrade și a trecut la varianta de 1948 euro pe an”, fragment din postarea PCH.

COMUNICATUL INTEGRAL PCH:

KAISERUL, tot KAISER Ionuț Lupescu, acest CÂINE care nu s-a dezis niciodată de Dinamo și nici de suporterii săi, ne-a...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Wednesday, February 26, 2020

PROGRAMUL „DDB” ARE 10% DIN CLUB

Prin programul socios „DDB”, suporterii au strâns suma de 100.000 de euro și au mers la Ionuț Negoiță. Finanțatorul „câinilor” a negociat și acceptat să vândă 10% din acțiunile sale.

Acum, Negoiță mai are 83% din acțiunile clubului, pe care speră să le vândă cât mai repede. Mai mult, fanii susțin că au un plan bine pus la punct și i-au transmis finanțatorului că vor mai cumpăra acțiuni pe măsură ce mai multe persoane se vor alătura programului. 

VEZI ȘI:

Mircea Rednic, show la conferința de presă: „Doctorul meu i-a spus unui jucător: «Vino la mine în cameră, sunt tare, sunt moldovean!». Și acum nu mai am doctor”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
rocky2
rocky2  •  27 Februarie 2020, 21:45
Postat de ishhhhhhhh pe 27 Februarie 2020, 12:12

Chiar nu va vorbi nimeni despre faptul ca Lupescu e un fost puscarias? Sau despre cum suporterii dinamovisti se baga in problemele legale ale lui Negoita? Miroase a caini plouati....

Confuzie! Conducerea fcsb, adica Gigi si Meme au infundat puşcariile si au fost vizitati de Puric, asa ca intre scriitori!

blatistudinovidiu
blatistudinovidiu  •  27 Februarie 2020, 17:56
Postat de ishhhhhhhh pe 27 Februarie 2020, 12:12

Chiar nu va vorbi nimeni despre faptul ca Lupescu e un fost puscarias? Sau despre cum suporterii dinamovisti se baga in problemele legale ale lui Negoita? Miroase a caini plouati....

Ce fumezi?

vlad.dracul.
vlad.dracul.  •  27 Februarie 2020, 17:15

Nu pot uita caracterizarea pe care i-a făcut-o Cornel Dinu după celebrul meci cu Foresta, "Parizerul".

Vezi toate comentariile (11)
Comentează