FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Confuzie la Dinamo » Iuliu Mureșan îl contrazice indirect pe Zăvăleanu: „Pleacă 4-5 jucători, dar vin alții”

Dinamo a încheiat la egalitate ultimul meci jucat, 0-0 cu FCU Craiova // foto: Imago Images
Dinamo a încheiat la egalitate ultimul meci jucat, 0-0 cu FCU Craiova // foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 03 decembrie 2021 10:08 / Actualizat vineri, 03 decembrie 2021 11:02

Iuliu Mureșan (67 de ani), administratorul special de la Dinamo, anunță că 4-5 jucători vor părăsi clubul în iarnă, pentru a le face loc altora. Astfel, vestiarul echipei, care cuprinde în prezent 32 de nume, ar rămâne aglomerat. 

În urmă cu aproximativ o săptămână, Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, declara că „suntem într-o schemă extinsă de jucători, urmează ca în iarnă se se ia decizii de natură sportivă și să oprim o listă de 25 de jucători”. Semn că Dinamo va renunța la cel puțin 7 jucători.

Astăzi, administratorul special Iuliu Mureșan a afirmat că „4-5 jucători” vor pleca, pentru a le face loc altora. Declarațiile celor doi oficiali dinamoviști sunt astfel contradictorii, întrucât în varianta vehiculată de Mureșan, numărul de jucători din lot ar rămâne mai mare de 25, iar povara financiară nu ar fi ușurată.

Iuliu Mureșan, chestionat direct la GSP Live: „Va fi demis Mircea Rednic dacă Dinamo nu câștigă cu Academica Clinceni?” » Răspunsul oficialului dinamovist
DINAMO
Iuliu Mureșan, chestionat direct la GSP Live: „Va fi demis Mircea Rednic dacă Dinamo nu câștigă cu Academica Clinceni?” » Răspunsul oficialului dinamovist

Iuliu Mureșan: „Probabil renunțăm la 4-5 jucători” 

„Știm niște jucători care vor pleca, acum avem prea mulți jucători, am depășit puțin fondul de salarii. Nu vom putea aduce jucători decât pe măsură ce vor pleca alții. Probabil renunțăm la 4-5 jucători, printre ei și jucători aduși recent. Se va face o analiză pe fiecare post și în funcție de ce rezultă, renunțăm la unii și aducem alții mai buni”, a spus Mureșan la GSP Live. 

Răzvan Popa, Constantin Nica, Cătălin Țîră, Alin Dudea și Neicuțescu s-ar putea număra printre jucătorii care vor fi puși pe liber de Dinamo în iarnă, întrucât ei nu sunt pe placul lui Rednic.

Toți jucătorii transferați de Dinamo în acest sezon, adică după intrarea în insolvență, au o clauză conform căreia clubul se poate despărți de ei la începutul lui 2022. Excepția: Cătălin Itu, întrucât el este doar împrumutat de la CFR Cluj.

Următorul meci pentru Dinamo va avea loc chiar în această seară, cu Academica Clinceni. Iuliu Mureșan a declarat că „nu concepem alt rezultat decât victoria”.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Rednic anunță o colaborare între Dinamo și Mircea Lucescu: „Așa o să fie”

O salvează Rednic pe Dinamo? Cum arată scenariul favorabil pentru „câini”+ ce spun calculele hârtiei

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
tororosso
tororosso  •  03 Decembrie 2021, 14:54

Tocană de legume ... pleacă ai noștri...vin ai noștri , dar la ce buget au vor veni tot alte loaze pensionate .

dvd1
dvd1  •  03 Decembrie 2021, 14:48

retrogradare garantata 100% si imediat apoi desfiintare, atit e de zis si atit a mai ramas din Dinamo. Pina aici a fost. In plus aia numiti "jucatori" de fapt nu sint nici un fel de jucatori si asta se stie foarte bine. Cu Clinceni va fi o alta infringere sigura dar "doar" la 1-2 goluri diferenta. Trebuie pariat pe Clinceni sigur

csa.regal.comedy
csa.regal.comedy  •  03 Decembrie 2021, 14:25
Postat de Giugiuca Irinel pe 03 Decembrie 2021, 10:55

Așa și? Care i faza? "Articol de Gsp"...Dinamo în zi de meci .."merita"un articol pentru atmosfera, nu i așa, GSP?

Cu atmosfera buna pierde la un gol, cu atmosfera proasta pierde la 2, 3 goluri

Vezi toate comentariile (6)
Comentează