FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Săptămână de foc pentru Dinamo: azi, discuții decisive cu un titular + ultimatum de la vedetele echipei și de la Uhrin

Articol de - Publicat duminica, 20 iunie 2021 14:23 / Actualizat duminica, 20 iunie 2021 15:20

Dinamo se pregătește de noul sezon și urmează o perioadă extrem de importantă pentru club.

„Câinii” vor pleca luni în cantonamentul din Turcia, timp de o săptămână, iar Diego Fabbrini va decide azi dacă va merge sau nu alături de colegii săi. Mijlocașul italian de 31 de ani mai are un an de contract și și-a depus memoriu pentru a-și recupera datoriile.

Azi, discuție între Fabbrini și șefii lui Dinamo

Italianul încă nu a decis dacă va merge în cantonament, urmând ca azi să aibă o discuție decisivă cu cei din conducerea DDB și a clubului pentru a decide ce va face.

„Încă nu m-am hotărât. Voi avea o discuție clară cu conducerea azi. Nu știu dacă rămân la București sau merg în Turcia”, a spus Diego pentru Gazeta Sporturilor.

Fabbrini a ajuns la Dinamo în august 2019, de la ȚSKA Sofia. În sezonul recent încheiat, mijlocașul a bifat 39 de partide, în care a reușit 3 goluri și 3 pase de gol.

Ultimatum pentru Dinamo

Săptămâna următoare va fi una extrem de importantă pentru Dinamo. Sursele GSP.ro au transmis că jucătorii de bază vor merge în cantonamentul din Turcia, dar cer ca la finalul celor 7 zile să se clarifice situația financiară a echipei.

Cei mai importanți jucători, printre care Ante Puljic, Paul Anton, Deian Sorescu, Steliano Filip sau Diego Fabbrini, își cer restanțele și au transmis că vor cere să devină liberi de contract dacă nu își primesc banii.

Mai mult, și Dusan Uhrin, și el neplătit, le-a spus șefilor că nu este dispus să înceapă sezonul dacă situația nu va fi clară.

VIDEO Jucătorii lui Dinamo s-au reunit și au efectuat primul antrenament

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Antrenorul român care nu crede în proiectul DDB: „Nu sunt de acord, nu văd niciun viitor!

FCSB o ține în viață pe Dinamo! PCH confirmă ajutorul financiar de la Becali: „Situația e groasă rău, cum n-a fost niciodată!”

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (5)
paolo11
paolo11  •  21 Iunie 2021, 06:03
Postat de bodystyle74 pe 20 Iunie 2021, 17:44

Pe datorie.

Vai de vietile voastre de amărășteni...

creeperno115
creeperno115  •  20 Iunie 2021, 22:40

Cheltuielile din cantonament le eliminam prin insolventa

bodystyle74
bodystyle74  •  20 Iunie 2021, 17:44
Postat de leu.mr pe 20 Iunie 2021, 16:47

Jucatorii sint neplatiti dar se face cantonament in Turcia ! Cum naiba ?

Pe datorie.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează