FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV D'ale carnavalului la Dinamo » Mărturia incredibilă a jucătorului care a dat clubul în judecată: „Nu vă vine să credeți! Mă judecam cu Badea, dar banii mi i-a plătit Negoiță”

Ionuț Negoiță a preluat mai multe datorii acumulate de Nicolae Badea
Ionuț Negoiță a preluat mai multe datorii acumulate de Nicolae Badea

Articol de - Publicat miercuri, 16 decembrie 2020 17:18 / Actualizat miercuri, 16 decembrie 2020 17:37

Iulian Tameș (42 de ani), fost jucător important la Dinamo la începutul anilor 2000, a vorbit la GSP Live despre problemele financiare cu care se confruntă „câinii” în această perioadă.

Fostul mijlocaș și-a adus aminte că a avut la rândul său întârzieri salariale în perioada în care evolua pentru Dinamo. Mai mult, în 2012, când a evoluat pentru ultima oară în „Ștefan Cel Mare”, clubul ar fi trebuit să-i plătească lui Tameș 80.000 de euro. 

Fotbalistul și-a recuperat după ani buni o parte din bani, doar după ce a dat clubul în judecată. Acesta a dezvăluit că datoria acumulată în epoca lui Nicolae Badea a fost plătită, până la urmă, de Ionuț Negoiță. 

„Aveam și la Dinamo două sau trei luni de întârzieri. Dacă mergeai bine și erai sus în clasament, erai bine remunerat. Dacă erai pe locul 4 , pe locul 5 sau un pic mai jos, începeau și neplățile, din păcate. Mai mult de trei luni nu am avut întârzieri la Dinamo”, a povestit Tameș, la GSP Live.

Iulian Tameș: „Mă judecam cu domnul Badea, dar banii trebuia să mi-i dea Negoiță”

„Da, am fost la TAS. Din păcate, a fost o perioadă foarte dificilă. Eu mă judecam cu domnul Badea, dar banii trebuia să mi-i dea Negoiță. A fost o încurcătură, nu vă vine să credeți. Poate o să supăr mulți dinamoviști, dar domnul Negoiță a fost foarte bine intenționat când a luat clubul. Din păcate, s-a lovit de foarte multe datorii. 

Chiar mi-a spus atunci avocatul dânsului că vin foarte mulți să-și revendice datorii mai vechi. Până la urmă, am primit banii de la domnul Negoiță. Nu în totalitate, am mai renunțat la o parte din bani. Putea să nu-mi dea banii fiindcă echipa intrase în insolvență, dar am vorbit ceva și s-a ținut de cuvânt”, a spus Iulian Tameș. 

EXCLUSIV D'ale carnavalului la Dinamo » Mărturia incredibilă a jucătorului care a dat clubul în judecată: „Nu vă vine să credeți! Mă judecam cu Badea, dar banii mi i-a plătit Negoiță”
Iulian Tameș, în ultima sa aventură la Dinamo

3 titluriși 5 Cupe ale României a strâns Tameș alături de Dinamo

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Ionel Gane, început perfect de aventură la Dinamo! Cum a schimbat echipa față de perioada Contra

EXCLUSIV Cosmin Contra, învinuit de situația dramatică de la Dinamo: „Să dea bani pentru daune! Miros țeparii de la distanță, era câinele de pe steagul spaniolilor”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
creeperno
creeperno  •  16 Decembrie 2020, 22:37

Asa trebuie sa plateasca si domnul cortacero datoriile lui neghinita

valiomanid
valiomanid  •  16 Decembrie 2020, 18:19

D ale Carnavalului e in mintea jurnalistului ..Pai ..daca intre timp s-a schimbat patronul ( care a preluat si pasivele) nu trebuia sa-l plateasca el pe Tames ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează