FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rednic l-a scos din lot pe Steliano Filip » Fotbalistul contestă motivul invocat de club și vrea să joace cu FCU Craiova!

Steliano Filip (27 de ani) nu face parte din lotul covocat de Mircea Rednic (59 de ani) pentru meciul dintre Dinamo și FCU Craiova, din runda cu numărul 17 a Ligii 1. Apărătorul „câinilor” contrazice poziția oficială a clubului.
Steliano Filip (27 de ani) nu face parte din lotul covocat de Mircea Rednic (59 de ani) pentru meciul dintre Dinamo și FCU Craiova, din runda cu numărul 17 a Ligii 1. Apărătorul „câinilor” contrazice poziția oficială a clubului.

Articol de GSP - Publicat miercuri, 24 noiembrie 2021 20:58 / Actualizat miercuri, 24 noiembrie 2021 21:43

Steliano Filip (27 de ani) nu face parte din lotul covocat de Mircea Rednic (59 de ani) pentru meciul dintre Dinamo și FCU Craiova, din runda cu numărul 17 a Ligii 1. Fotbalistul „câinilor” contestă poziția oficială a clubului. 

  • Dinamo - FCU Craiova se joacă vineri, de la ora 20:30, în primul meci al etapei cu numărul 17. 

Steliano Filip a fost om de bază pentru Dinamo în prima parte a acestui sezon. A evoluat în 12 partide, ba în fața apărării, ba în poziția de fundaș stânga, cea unde s-a consacrat. Prestațiile nu au fost convingătoare, iar Mircea Rednic a decis să îl țină în afara lotului pentru partida cu FCU Craiova

Explicația primită de GSP.ro din partea staff-ului dinamovist este că Steliano nu poate să joace două meciuri consecutive, fiind în refacere după o accidentare. 

Steliano Filip vrea să joace, Rednic îl scoate din lot

Surse autorizate au transmis pentru GSP.ro că fotbalistului nu i-a picat bine decizia. Steliano Filip a evoluat 90 de minute în eșecul 1-2 cu FC Voluntari și se simte pregătit și pentru partida cu FCU Craiova. 

Steliano Filip nu este primul om important pe care Mircea Rednic îl scoate din calcul. Deian Sorescu s-a pregătit câteva zile singur, după un conflict avut cu antrenorul „câinilor” la partida cu Gaz Metan, pierdută 1-2. În cazul lui Sorescu, motivul neînțelegerii a fost o răbufnire a mijlocașului. 

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Noi tensiuni la Dinamo! DDB îi amenință pe Rednic și Mureșan că vor fi dați afară: „Nu vom ezita să intervenim”

Gabi Torje, criticat de o legendă a lui Dinamo pentru ultimele declarații: „Îmi dă de înţeles că nu mai e nicio şansă!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (14)
zorrozabal
zorrozabal  •  25 Noiembrie 2021, 11:19

In meciul cu Voluntari- Steliano a fost si mai dezordonat de cat este de obicei!Nu a facut deloc faza defensiva,nici macar nu a incercat sa paseze sau sa centreze si a jucat doar la alibi-incercand numai actiuni personale-parca ceilalti coechipieri nici nu ar fi existat!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  25 Noiembrie 2021, 11:15

Adevarul e ca mi s-a parut ca timisorenii din lot(Torje,Sorescu,Steliano),nu prea s-au omorat cu firea in meciul cu Voluntari!Motivul?!Pot fi mai multe:Descurajarea,lipsa„chimiei”dintre Rednic si jucatori ,nemultumirea de cele exersate la antrenamente-in urma carora jucatorii...nu mai stiu sa paseze,nemultumirea fata de modul cum alcatuieste echipa Rednic,sau frustrarea -ca potrivit planului de reorganizare- jucatorii(care au salarii restante anterioare intrarii in insolventa),vor fi platiti ultimii,in anul al treilea- cu riscul sa nu si le mai primeasca niciodata(daca clubul nu reuseste sa se achite de platile din planul de reorganizare si intra in faliment-adica...desfiintare)!

alexmirona
alexmirona  •  25 Noiembrie 2021, 09:41

AMZAR IL CHEAMA

Vezi toate comentariile (14)
Comentează
Close