FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Veste neaşteptată pentru Dinamo » Jucătorul vrea să rămână în „Ștefan cel Mare”!

Jonathan Morsay (primul din stânga) ar putea continua la Dinamo // foto: Imago
Jonathan Morsay (primul din stânga) ar putea continua la Dinamo // foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 10 iunie 2021 16:15 / Actualizat marti, 15 iunie 2021 19:25

Jonathan Morsay (23 de ani), suedezul împrumutat de Dinamo de la Chievo Verona, renăscut sub comanda lui Dusan Uhrin jr, ar fi de acord să mai joace un sezon în Ștefan cel Mare, dar rămâne ca grupările să ajungă la o nouă înțelegere.

Jonathan Morsay a început prost la Dinamo, dar a marcat două goluri consecutive care au contribuit la tot atâtea victorii pe final de play-out, suedezul schimbându-le în bine opiniile fanilor care l-au apostrofat după primele evoluții. 

Extrema dreaptă este un fotbalist de Dusan Uhrin, iar Morsay a avut un alt rol și evoluții apreciate sub comanda cehului.

Dinamo îl mai vrea un sezon pe Morsay

Roș-albii vor să extindă împrumutul nordicului încă un sezon, au demarat discuțiile cu Chievo Verona, iar fotbalistul ar fi de acord să revină la București. Un cuvânt important urmează să aibă noul antrenor al echipei ce a terminat pe locul 8 în Serie B, în ultima ediție. 

Italo-brazilianul Cesar a fost angajat după plecarea lui Morsay, dacă el își dă acordul că Morsay nu va intra în planurile sale de viitor, Jonathan revine în tricoul alb-roșu.

Mario Niculae admite: „Morsay rămâne în atenția noastră”

„Da, Morsay rămâne în atenția noastră, discutăm. S-a schimbat antrenorul acolo, să vedem ce vrea și Chievo. Da, Jonathan și-ar dori să aibă continuitate cu Dinamo", a precizat Mario Nicolae, managerul sportiv al „câinilor”, pentru GSP. 

În ediția precedentă, fotbalistul a avut o leafă de 6.000 de euro/lună, bani încasați de la români, restul salariului său fiind suportat de către Chievo Verona.

22 de minutea strâns Morsay ediția trecută în tricoul lui Chievo, în 3 meciuri, în total având 11 prezențe pentru formația italiană

2 goluriîn 16 partide a adunat suedezul pentru "câini", marcând cu Viitorul (2-1) și cu Poli Iași (2-1)

VIDEO. Poveste amuzantă cu Mihai Eșanu, noul favorit al fanilor lui Dinamo: „L-au găsit ud tot, cu lopata în mână”

Mai multe știri despre Dinamo:

Zile cruciale pentru viitorul lui Dinamo: „Vom avea o întâlnire pentru a vedea cum continuăm, mergem să vorbim și cu Negoiță”

Cel mai important jucător al lui Dinamo s-a săturat: „Dacă văd că nu se vrea mai mult sau atât se poate, clar nu mai rămân”

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
creeperno115
creeperno115  •  10 Iunie 2021, 23:18

Viata lunga iti doresc!

bucovineanul
bucovineanul  •  10 Iunie 2021, 19:32

ESTE TÂNĂR ȘI DORNIC DE AFIRMARE ...DINAMO A MAI RELANSAT JUCĂTORI.

calinescu_
calinescu_  •  10 Iunie 2021, 18:49

Mai bine Patrik Petre ...!!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează