FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Motivul pentru care Negoiță încă nu i-a dat afară din birouri pe dinamoviști » Ce ar urma să facă fostul patron în luna iunie

Ionuț Negoiță îi mai ține și luna viitoare la RIN Grand Hotel pe cei de la Dinamo, apoi are un proiect de a închiria birourile respective. Fostul patron a amânat mutarea, impresionat de fanii din DDB.
Ionuț Negoiță îi mai ține și luna viitoare la RIN Grand Hotel pe cei de la Dinamo, apoi are un proiect de a închiria birourile respective. Fostul patron a amânat mutarea, impresionat de fanii din DDB.

Articol de - Publicat luni, 12 aprilie 2021 17:08 / Actualizat luni, 12 aprilie 2021 17:34

Ionuț Negoiță îi mai ține și luna viitoare la RIN Grand Hotel pe cei de la Dinamo, apoi are un proiect de a închiria birourile respective. Fostul patron a amânat mutarea, impresionat de fanii din DDB. 

Un necaz nu vine niciodată singur, de acest lucru se conving dinamoviștii, care, în aceste zile, au de adunat o nouă sumă consistentă pentru a rezolva o problemă stringentă a societății: 35.000 de euro către ANAF sau riscă să piardă baza Săftica! O altă problemă care trebuie rezolvată cât mai curând posibil este și cea legată de sediul clubului.

„Ionuț Negoiță a ajutat de la distanță”

La începutul lunii martie, Ionuț Negoiță le-a trimis celor de la Dinamo notificare să părăsească birourile de la RIN Grand Hotel sau să achite datoriile, dând un termen de 72 de ore. Nu s-a întâmplat acest lucru, însă sursele GSP.RO afirmă că roș-albii vor fi obligați să se mute foarte curând de acolo, indiferent de situație, întrucât birourile respective ar urma să fie închiriate către altă companie care vrea să se instaleze! 

"Începând din iunie, Ionuț Negoiță are proiecte cu spațiul respectiv. Omul nu a vrut să facă scandal, practic, a ajutat și el, de la distanță, la obținerea licenței, fiindcă un punct important la dosar este, ca și club, să ai sediu, un punct de lucru. Consideră că le-a acordat dinamoviștilor un ajutor indirect, i-a lăsat să-și desfășoare munca, însă din iunie, gata!", au transmis surse apropiate omului de afaceri.

Se mută Dinamo la Săftica?!

Pe vremea când mai funcționau promisiunile lui Pablo Cortacero, în luna octombrie 2020, au existat discuții cu Ciprian Marica pentru închirierea unui spațiu de birouri pe Calea Dorobanților, la câteva minute distanță de stadion. Fostul internațional chiar le-a amenajat spațiul roș-albilor, însă, în afara unor promisiuni verbale din partea spaniolului, nu s-a materializat nimic.

Dinamoviștilor li s-a recomandat să plece de la RIN Grand Hotel și să încerce varianta Săftica! "Pe partea de bază care aparține de clubul Dinamo. În ultimele săptămâni, luni, s-a mers pe silențios. nici Negoiță nu a vrut să facă iureș, nici cei de la club nu l-au mai căutat. Nu s-a plătit nici măcar o lună de chirie, curentul, nimic. Totalul datoriilor pentru sediu, plus magazin, este până într-o sută de mii de euro. 

850 de mii de euroeste suma aproximativă a datoriilor pe care Dinamo le mai are către Negoiță

Al doilea an la rând când fanii au strâns bani de licență

Apropiații lui Ionuț Negoiță susțin că fostul patron a trecut peste notificarea de a-i scoate pe cei de la club de la RIN Grand Hotel impresionat de modul cum suporterii dinamoviști au strâns rândurile pentru a strânge suma necesară obținerii licenței pentru Europa și pentru Liga 1.

Suflarea roș-albă, DDB, au plecat de la restanțe de 1,2 milioane de euro și au acoperit cea mai mare parte din datorii, sau au amânat unele pentru la vară, pentru a stinge datoriile până la finalul lunii martie, ca, în cazul câștigării Cupei României, echipa să poată juca în cupele continentale. "Fanii au realizat ceva impresionant", a declarat fostul patron. În 2020, DDB și fanii au contribuit cu aproximativ 200.000 de euro pentru a lua licența, acum s-au implicat total. 

Luptă cu Cortacero și Șerdean

Dinamoviștii au o primăvară teribilă acum când intră în al 73-lea an de existență. Pablo Cortacero nu a renunțat la ideea de a reveni ca președinte al CA la Dinamo, a demarat deja un proces la Tribunalul București și ar vrea să mai deschidă unul, de aceea a anunțat, verbal, că va sosi la finalul acestei săptămâni în Capitală. 

Chiar dacă nu a găsit bani și nu vrea să mai crediteze clubul, așa cum a făcut-o cu 500.000 de euro vara trecută, ibericul nu renunță la pachetul majoritar de acțiuni. În plus, și Dorin Șerdean, fostul președinte al grupării, omul de încredere al lui Cortacero, are și el proces pe rol cu clubului și a transmis că nu va renunța. Neoficial, l-a ajutat financiar pe Don Pablo cu o parte din suma investită. 

VIDEO Probleme noi la Dinamo » DDB, datoare la firmele lui Negoiță: „900.000 de euro pe mâncare, cazare, prestări servicii”

Citește și alte știri despre Dinamo:

Dorin Șerdean, anunț triumfător: „Mă întorc la Dinamo, am lucruri neterminate acolo” + Atac necruțător la DDB și Mario Nicolae: „Se ruga de noi să îl angajăm”

Absențe importante la Astra - Dinamo! Cine ratează semifinala Cupei + cine revine în echipa lui Mulțescu

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (13)
tataika
tataika  •  13 Aprilie 2021, 05:17
Postat de bodystyle74 pe 12 Aprilie 2021, 21:09

Motivul pt care nu i-a dat afara este ca orice spatiu este greu de inchiriat in aceasta perioada. Pretul catre dinamo este mai mare decat pretul pietei adaptat perioadei de criza.

Care pret, când aia nu au plătit nimic?

jedela
jedela  •  13 Aprilie 2021, 03:53

Pt dinamo este mai bine sa joace in ligi inferioare...oricum nu au echipa si buget. Sa o aburesti la infinit cu datoriile de pevo luna pe alta.nu merge. Si ce naiba cupe europene viseaza?! Astia nu au buget de deplasare in romania si vor sa organizeze la exterior . O gluma proasta!!

creeperno290
creeperno290  •  12 Aprilie 2021, 22:55

Vai vai ce bunatate din partea lui negoita! La cate milioane de euro a ciupit de la Dinamo, returnarea acestora ne-ar salva de toate datoriile existente

Vezi toate comentariile (13)
Comentează