FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Haos la Dinamo! » „Câinii” nu reușesc să se despartă de fotbaliștii aflați pe lista neagră a lui Stoican

Marko Nunic
Foto: GSP
Marko Nunic Foto: GSP

Articol de - Publicat vineri, 14 ianuarie 2022 15:48 / Actualizat vineri, 14 ianuarie 2022 16:23

Dinamo încearcă să se despartă de mai mulți fotbaliști deveniţi indezirabili. Printre jucătorii de care conducerea încearcă să „scape” se enumeră mijlocașul Michel Espinosa, fundașul Nikos Kainourgios sau atacantul Marco Nunic.

Aduși de Mircea Rednic la Dinamo, cei 3 fotbaliști nu mai intră în planurile lui Flavius Stoican, iar clubul înceracă să ajungă la înțelegeri cu aceștia pentru rezilierea contractelor.

MM Stoica, uluit de transferurile făcute de Dinamo: „Să mă ierte, nu vreau să jignesc niciun jucător”
DINAMO
MM Stoica, uluit de transferurile făcute de Dinamo: „Să mă ierte, nu vreau să jignesc niciun jucător”

Espinosa și grecul Nikos se antrenează separat în sala de forțe, în timp ce Nunic a refuzat să se mai prezinte la antrenamentele „câinilor”. Niciunul dintre aceștia nu se află în lotul lui Stoican pentru amicalul de sâmbătă cu Farul.

Din informațiile GSP, slovenul Nunic nu ia în calcul o despărțire de alb-roșii în iarna aceasta. Inițial, atacantul a transmis că vrea să rezilieze, motivând că ar avea o ofertă din străinătate, dar s-a răzgândit. A comunicat clubului că dorește să rămână la Dinamo să-și onoreze contractul.

Totuși, șefii lui Dinamo îl așteaptă în continuare pe atacant la discuții pentru reziliere.

Răzvan Zăvăleanu, despre situația lui Filip și Iliev „Să ne aducă oferte, iar noi pentru un preț corect vom sta la negocieri”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al celor de la Dinamo, a vorbit despre situația lui Steliano Filip și Plamen Iliev, jucători care nu-și mai doresc să continue în „Ștefan cel Mare”.

Acesta nu ia însă în calcul o despărțire de Steliano și de Iliev, nu gratis cel puțin. Acesta a declarat că cei doi vor pleca numai în cazul în care pe adresa clubului vor veni oferte bune.

„Ei voi să plece de la Dinamo, dar vor să fie lăsați de către noi liberi de contract. Acest lucru nu se poate, iar noi nu acceptăm niciodată așa ceva. Nu vreu să devalizez clubul prin lăsarea lor liberi de contract. 

Ambii jucători știu foarte bine ce sacrificii am făcut pentru ei ca să le suportăm salariile, iar acest lucru îl facem în situația de criză în care ne aflăm acum. Să ne aducă oferte, iar noi pentru un preț corect vom sta la negocieri”, a declarat Zăvăleanu pentru prosport.

Citește alte știri din Liga 1:

Sepsi OSK - FC Argeș 2-2 » Concluziile lui Bergodi după amicalul de la Sf. Gheorghe

CFR, bună de plată! » Procese pierdute de ardeleni cu 2 foști jucători

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (28)
sdoru
sdoru  •  15 Ianuarie 2022, 07:55

Dacă ai un conducător agramat, Mureșan, care nu știe vorbi/dialoga.... căruia Zavaleanu ii face notificările (deoarece și acesta sta nasol cu dialogul) cum poți negocia rezilieri!!?? Ăștia doi, Zavaleanu și Mureșan sun lolec și bolect din fotbalul romanesc!!!! PS. La Cluj se știa dinainte de insolventa cine o sa preia clubul... De aceea au tăiat mult din datorii!!!!

dvd1
dvd1  •  15 Ianuarie 2022, 01:00

daca ar fi lista neagra absolut toti ar trebui sa fie pe ea. Dinamo nu are nici macar 1 fotbalist.

creeperno115
creeperno115  •  14 Ianuarie 2022, 22:42

Cand incepe perioada de transferuri, o sa scapam de ei

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close