FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 1-0

Dinamo - Poli Iași 1-0 // Dusan Uhrin e realist: „Am început să jucăm după 60 de minute” » Ce s-a întâmplat în vestiar la pauză

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 22:08

Dusan Uhrin (52 de ani), antrenorul lui Dinamo, a vorbit după victoria echipei sale împotriva celor de la Poli Iași, scor 1-0.

A fost foarte dificil. Am început să jucăm după 60 de minute. În prima repriză nu a funcționat tranziția din apărare în atac. N-am reușit să ne creăm ocazii, n-am avut spații. Totuși, am fost convins că vom câștiga această partidă.

Am fost calmi la pauză. Am vorbit despre această problemă a transmisiei balonului, n-au fost cuvinte grele. Pregătesc meciul de etapa viitoare începând de mâine. Deocamdată, trebuie să mă relaxez”, a declarat Uhrin, la Look Plus.

„A fost un meci foarte greu, nu ne-am așteptat să jucăm atât de slab în prima repriză. La pauză am vorbit între noi și ne-am încurajat. Ne-am spus că trebuie să fim mai buni în actul secund. Am început să jucăm mai bine, iar Dumnezeu ne-a dăruit această victorie” 
Slavko Perovic, MVP-ul meciului

VEZI ȘI:

HERMANNSTADT - CFR CLUJ // Revoltă la sibieni! Jucătorii amenință că nu mai intră pe teren dacă Eugen Neagoe nu pleacă de la echipă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
geo.b.
geo.b.  •  30 Noiembrie 2019, 21:38

Numai in prima repriza ati jucat "atât de slab" ?? De la inceputul campionatului cum ati jucat ? Punctele pe care le-ati castigat,le-ati castigat pentru ca au jucat adversarii mai rau ca voi,nu pentru ca ati jucat voi bine.Stati linistiti,nu aveti joc care sa va dea sperante de play-off,mai degraba de play out. Play out-ul este al vostru si anul acesta.

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  30 Noiembrie 2019, 01:21

DEMISIA !!! Ivaylo PETEV sau Zlatko KRANJCAR !!!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează