FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 1-0

Dinamo - Poli Iași 1-0 // Mihai Teja acuză arbitrajul: „Cred că am avut penalty”, dar recunoaște: „N-avem lot de play-off”

Articol de GSP - Publicat vineri, 29 noiembrie 2019 22:09

Mihai Teja (41 de ani), antrenorul celor de la Poli Iași, a oferit declarații după meciul pierdut de echipa sa cu Dinamo, scor 0-1.

„Am sperat la mai mult, mai ales în prima repriză. Cred că am avut și un penalty la Loshaj, când s-a dat fault în atac. Asta este, fotbalul este pe goluri. Din păcate, trecem printr-o perioadă grea.

Acum este dificil, după ce am acumulat multe puncte la începutul campionatului. N-avem un lot care să ne permită să ducem o luptă pentru play-off. Am primit un gol dintr-o fază fixă. Nu cred că Dinamo a controlat jocul”, a declarat Teja, la Look Plus.

„Am avut și noi șanse să înscriem, dar n-a fost să fie. Avem jucători absenți, asta contează, dar acesta este fotbalul, nu poți să ai mereu toți fotbaliștii disponibili. Până la 1-0, meciul a fost echilibrat"
Nicandro Breeveld, Poli Iași 

VEZI ȘI:

HERMANNSTADT - CFR CLUJ // Revoltă la sibieni! Jucătorii amenință că nu mai intră pe teren dacă Eugen Neagoe nu pleacă de la echipă

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
cornelconasu
cornelconasu  •  30 Noiembrie 2019, 17:10

Când treci pe la fcsb rămâi cu reminiscențe de genul ăsta !!!

100002473541087
Danut Ognean  •  30 Noiembrie 2019, 10:59

mai teja tu crezi ca esti la fcsb sa-ti dea arbitrii penaltyuri pe banda rulanta la orice adiere de vant cand cadea farsorul de tanase in careu?

enigmaticul
enigmaticul  •  30 Noiembrie 2019, 10:54

Demisia, domnule Teja !! Echipa nu joacă nimic, ăstia sunt fotbaliști sau ........? Sunteți penibili, cei care nu merită să se lase de fotbal. Nu-i obligă nimeni să joace la Politehnica și să mai câștige 5000-6000 euro/lună. Afară cu toți. Mai bine s-ar desființa secția de fotbal a clubului. De la locul 2, ați ajuns acum să vă bateți la retrogradare.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează