FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 1-1

DINAMO - POLI IAȘI 1-1. Mircea Rednic, răspuns pentru fanii care-l vor înapoi la Dinamo: „Prima dată, scăpați de ei! Au chiloți roș-albaștri”

Mircea Rednic este ultimul antrenor care a câștigat titlul cu Dinamo, în 2007 +22   FOTO
Mircea Rednic este ultimul antrenor care a câștigat titlul cu Dinamo, în 2007

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 19:36 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 21:34

Mircea Rednic (58 de ani), antrenorul lui Poli Iași, a comentat egalul cu Dinamo, 1-1, din etapa #9 a play-out-ului din Liga 1.

Urmărește AICI cronica meciului Dinamo - Poli Iași 1-1

„Am început prost jocul. Ei avut o bară, plus penalty-ul acela. Noi am echilibrat ulterior. Păcat că n-am fost mai atenți la finalizare. Prooblemele mari au fost pe partea lui Șerban, care a avut probleme medicale înainte de meci. 

Per ansamblu, cred că e un rezultat echitabil. Adversarii noștri au un buget dublu față de noi, au schimbat și antrenorii, dar au ajuns în situația asta. Oricum, pe mine mă interesează Poli Iași, urmează meciul cu Viitorul, o echipă care nu are ce căuta în play-out. 

Jucătorii mei au ratat o primă astăzi. E ultima oară când fac asta. De fiecare dată când am promis o primă, nu a fost obținută. Iași nu merită să retrogradeze, pentru că avem condiții foarte bune”, a declarat Rednic, la Telekom Sport.

DINAMO - POLI IAȘI 1-1. Mircea Rednic: „Fanii trebuie să scape de cei de la birouri”

De asemenea, „Puriul” a comentat situația în care se află stadionul din Ștefan cel Mare: „Chiar discutam cu jucătorii. Le explicam că pe stadionul ăsta am jucat și noi, cu același vestiar, aceleași băi, toalete... E trist”.

Întrebat despre dorința fanilor-acționari din programul DDB, aceea de a reveni la Dinamo ca manager cu puteri absolute, Rednic nu a oferit un răspuns concret: „Problema e că cei care conduc nu se gândesc la revenirea mea, ei nu-și doresc nimic, cred că și-au dorit doar terenul. Mai știu eu unii îmbrăcați în dinamoviști și care aveau chiloții roș-albaștri. Fanii trebuie să scape în primul rând de cei care sunt la birouri!”.

Cred că s-a văzut o altă atitudine azi. Am încercat. Nu vreau să comentez faza golului lor. Sperăm să luăm 6 puncte din următoarele două partide. Mai avem de lucrat ca joc. Încă ne lipsește încrederea la finalizare. Am impresia că uneori ne lăsăm dominați

- Mihai Neicuțescu, atacant Dinamo

VIDEO Conferință de presă Mircea Rednic, după Dinamo - Poli Iași 1-1

FOTO Nu rata cele mai interesante imagini din meciul Dinamo - Poli Iași 1-1

+18 FOTO

Clasamentul play-out-ului din Liga 1:

Citește mai multe știri despre Dinamo - Poli Iași 1-1:

„Câinii” au primit un penalty controversat » EXCLUSIV Verdictul lui Cristi Balaj

Joc de B, gazon de B » Ciuperca blestemată: imagini dezolante din „Ștefan cel Mare”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  13 Iulie 2020, 09:27

balanescu , danciulescu si trandafir DEMISIA !!!

1758587837700889
Costel Pisleaga  •  13 Iulie 2020, 09:26

balanescu , danciulescu si trandafir DEMISIA !!!

dvd1
dvd1  •  13 Iulie 2020, 04:53

mai crede cineva ca Dinamo scapa de retrogradare? Vreau sa aud. Dinamo retrogradeaza 100%. Oare chiar nu inteleg ca e mai bine sa se retraga imediat din campionat decit sa retrogradeze? oare ce e asa de greu de inteles?

Vezi toate comentariile (8)
Comentează
Close