FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - POLI IAȘI 1-1

DINAMO - POLI IAȘI 1-1. FOTO + VIDEO UDPATE „Câinii” au primit un penalty controversat » Cristi Balaj, contrazis de Ion Crăciunescu

Sursă foto: capturi TV Telekom Sport +7   FOTO
Sursă foto: capturi TV Telekom Sport

Articol de - Publicat duminica, 12 iulie 2020 18:17 / Actualizat duminica, 12 iulie 2020 19:58

În minutul 10 al meciului Dinamo - Poli Iași, Deian Sorescu (22 de ani) a deschis scorul dintr-un penalty controverat.

Urmărește AICI meciul Dinamo - Poli Iași

Lovitura de la 11 metri a fost obținută de extrema dreaptă a câinilor. În urma unui duel cu Sorin Șerban, Sorescu a căzut în careu, iar centralul Andrei Chivulete a arătat punctul cu var. Dinamovistul a transformat cu siguranță. 

+3 FOTO

Cristi Balaj, contrazis de Ion Crăciunescu: „E penalty”

„Penalty ușor acordat”, a fost concluzia fostului arbitru internațional Cristi Balaj, contactat de GSP.ro. Ulterior, în privința fazei s-a pronunțat și Ion Crăciunescu, care are altă părere: „Este penalty. A fost o imprudență, jucătorul de la Poli Iași l-a călcat pe Sorescu”.

Reluările TV ale fazei nu au putut dovedi un contact care să justifice în mod clar decizia lui Chivulete.

Reacția lui Poli Iași: „Rugăm un oficial NBA să se pronunțe asupra fazei”

Poli Iași l-a ironizat pe Andrei Chivulete pe Facebook la pauză, după decizia luată de arbitru în startul partidei: „Întrăm în dezavantaj la cabine. Rugăm un oficial NBA să se pronunțe asupra fazei din care gazdele au deschis scorul. La fotbal știm deja că nu se impunea fault”.

DINAMO - POLI IAȘI 1-1. FOTO + VIDEO UDPATE „Câinii” au primit un penalty controversat » Cristi Balaj, contrazis de Ion Crăciunescu

Penalty și pentru Poli Iași

Chivulete a mai dictat un penalty spre sfârșitul meciului, de această dată pentru oaspeți. De Iriondo a fost faultat în careu de Skovajsa, după ce argentinianul apucase să tragă la poartă.

În cele din urmă, partida s-a încheiat la egalitate, 1-1.

Citește mai multe știri din Liga 1:

Fanii lui Dinamo au greșit intrarea! Au așteptat autocarul în altă parte

Atac la Vintilă sau la Becali? Gnohere a răbufnit: „Nu pot să îi spun numele celui mai enervant antrenor, dar toată lumea ştie cine este acela”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (21)
zorrozabal
zorrozabal  •  13 Iulie 2020, 10:44

Balaj-fostul arbitru cu o oarecare aura de corectitudine!Pana in momentul in care Becali-intr-unul din accesele sale de grandomanie-cica s-a autodenuntat-a declarat ca l-a mituit cu 5000 de dolaari,ca sa-i masluiasca un meci!Dar Justitia acaparata de grupul de la Cluj... s-a facut ca ploua!Iar declaratiile lui Balaj din ultimul timp, trebuie privite in contextul in care el a anuntat ca intentioneaza sa candideze la sefia Federatiei, iar omul -s-a orientat, vazand cine face jocurile!Adica a vazut ca poti sa te iei doar de Dinamo!Daca ar fi fost un om cinstit ar fi zis ceva si de al doilea penalty-cel acordat Iasi-ului!Intr-adevar fundasul lui Dinamo a intrat prin alunecare-din lateral-cosindu-l in careu pe atacantul lui Iasi,numai ca contactul s-a produs....dupa ce atacantul sutase,iar mingea deja fusese trimisa peste transversala!Adica acel fault nu influentase faza!

dvd1
dvd1  •  13 Iulie 2020, 05:06

oare mai crede cineva ca Dinamo nu retrogradeaza 100%? Vreau sa aud. Oare ce e asa de greu de inteles ca Dinamo trebuie sa se retraga imediat din campionat? Retragerea e mult mai onorabila decit retrogradarea

cpt.ahab
cpt.ahab  •  12 Iulie 2020, 23:26

Penalty-ul dat pentru Iași a fost de cascadorii râsului! Oricum, Chivulete e o parodie de arbitru.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează