FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Răzvan Zăvăleanu dezvăluie: „Sunt interesați să investească la Dinamo”

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo
Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo

Articol de GSP - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 10:25 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 10:47

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, susține că discuțiile cu două companii vest-europene în vederea investițiilor în club „au avansat mult”. 

În octombrie 2021, Răzvan Zăvăleanu anunța că Dinamo a pornit discuții cu 4-5 posibili investitori, inclusiv un grup de oameni de afaceri din Dubai.

La două luni și jumătate de la acel moment, administratorul judiciar al clubului din „Ștefan cel Mare” a fost chestionat în legătură cu acest subiect. 

Răzvan Zăvăleanu: „Discuțiile cu două companii europene au avansat mult. Am mari speranțe în această direcție”

În direct la GSP Live, Zăvăleanu a spus: „În acest moment avem 3 discuții, dintre care una este cea despre care ați amintit (n.r. - cu investitorii din Dubai). Am trimis acolo de săptămâni bune anumite documente cerute pentru Due Dilligence, dar nu am primit niciun feedback. Oricum, celelate două discuții, cu companii europene, au avansat destul de mult. Am mari speranțe în această direcție

Astăzi ar trebui să primesc NDA-ul semnat de la una dintre ele (n.r. - acordul de confidențialitate), să începem să trimitem și acolo documente pentru Due Dilligence. Cu cealaltă, probabil la începutul lunii februarie vom vorbi despre Due Dilligence, dar există interes. 

Una dintre companii este de management sportiv care lucrează pentru un fond foarte mare de investiții, recunoscut în lumea sportului, iar dincolo avem companii din domeniul construcțiilor, care-și extind puternic afacerile în România și Europa de Est și își doresc publicitate prin intermediul fotbalului. Sunt vest-europene amândouă. 

Una dintre legături a fost făcută prin intermediul unor personaje de înalt nivel din fotbalul românesc, cealaltă este o legătură personală de-ale mele”.

În prezent, pachetul majoritar de acțiuni la Dinamo este deținut de Pablo Cortacero, pretinsul om de afaceri iberic căruia Ionuț Negoiță i-a vândut clubul în vara lui 2020. 

Citește mai multe știri din Liga 1: 

O singură dată în cei 19 ani cu Gigi Becali patron s-a mai întâmplat așa ceva la FCSB!

Adrian Mititelu Jr., discurs furibund: „De dragul banilor s-au dus la Steaua Armatei și la CSU! Susțin cu nerușinare că ele sunt continuatoarele”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
fibra
fibra  •  23 Ianuarie 2022, 14:33

Uite asa o barba avea si asa si-o pieptana.Gulgute cat cuprinde.

robinhood1
robinhood1  •  23 Ianuarie 2022, 00:54
Postat de ge0x pe 20 Ianuarie 2022, 16:23

Dupa ce incepe constructia la stadion ,Dinamo o sa revina in top!

da,o sa inceapa imediat constructia pentru euro 2020. ha ha ha.

3612151262139274
Culeac Catalin  •  22 Ianuarie 2022, 14:11

cat timp vor exista * barsanei* in fotbalul romanesc doar un *** mai baga banii, sau poate unul care face afaceri cu statul.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează