FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV L-au convins pe Rednic și semnează! 3 transferuri iminente pentru „câini”!

Mircea Rednic / Sursă foto: facebook.com/FC Dinamo Official
Mircea Rednic / Sursă foto: facebook.com/FC Dinamo Official

Articol de - Publicat miercuri, 13 octombrie 2021 13:36 / Actualizat miercuri, 13 octombrie 2021 13:47

Dinamo se întărește pentru a ieși cât mai repede din zona roșie a clasamentului. Tranferurile promise de Rednic au ajuns deja la București, iar înregimentarea lor a intrat în linie dreaptă.

Michel Espinosa (28 de ani), mijlocașul defensiv aflat de câteva zile în probe la Dinamo, și atacanții Ismail Issa (32) și Tomas Vestenicky (25) vor efectua teste fizice și medicale miercuri și joi. Dacă nu intervin probleme neprevăzute, au cale liberă pentru a semna contractele, susțin surse din conducerea dinamovistă pentru GSP.ro.

L-au convins pe Rednic și semnează!

Cei trei vor fi prezetanți oficial luni, cel mai probabil, și nu intră în calculele lui Mircea Rednic pentru duelul cu Gaz Metan Mediaș de vineri.

Joi, urmează ca Rednic să se decidă și în privința unui fundaș dreapta, post pe care vrea să-l acopere zilele următoare. De asemenea, până la finalul săptămânii „câinii” ar putea rezolva și transferul mijlocașului ofensiv Daniel Avramovski (26), mutare despre care GSP.ro a scris încă de la finalul lunii precedente.

Din informațiile Gazetei, alți jucători urmează să apară la Dinamo în următoarele zile, Rednic fiind într-o continuă goană pentru întărirea posturilor deficitare de la echipă. 

Cine sunt jucătorii vizați de Dinamo

  • Espinosa are 1,90m înălțime și este liber de contract din iulie, când a plecat de la Botev Plovdiv. Crescut la juniorii lui Toulouse, Espinosa a mai jucat în ligile inferioare din Franța (Trelissac FC, Clermont Foot, Stade Lavellois, Lyon Duchere) și în Croața, la NK Istra. 250.000 de euro e cota lui Michel Espinosa, potrivit Transfermarkt. Cea mai mare cotă a avut-o în februarie 2016, 400.000 de euro. Espinosa a urcat în carieră până în liga a doua franceză, unde a strâns 45 de meciuri la Clermont. În sezonul precedent a activat la Botev Plovdiv, echipă de play-out la sud de Dunăre (3 goluri în 27 de meciuri).
L-au convins pe Rednic și semnează! 3 transferuri iminente pentru „câini”!
Michel Espinosa (stânga)
  • Ismail Issa e liber din vară, când a plecat de la Cherno More. A mai jucat la echipe precum Levski Sofia, Karabukspor, Litex, Sheriff Tiraspol sau Beroe Stara Zagora. 200.000 de euro e cota atacantului care are un gol în 9 meciuri pentru naționala Bulgariei.
L-au convins pe Rednic și semnează! 3 transferuri iminente pentru „câini”!
Ismail Isa (stânga)
  • Vestenicky este un atacant de 1,78m, liber din iulie, când a plecat de la rușii de la Chaika Peschanokopskoe, la doar 8 zile de la legitimare. De-a lungul carierei, el a mai jucat la FC Nistra, AS Roma, Modena și Cracovia. 5 goluri are Vestenicky pentru Cracovia, în 73 de partide. 300.000 de euro valorează pe Transfermarkt.
L-au convins pe Rednic și semnează! 3 transferuri iminente pentru „câini”!
Tomas Vestenicky

VIDEO „Planul este ca Dinamo să devină echipa-breloc a CFR-ului” » Scenariu uluitor: „Sunt șocat de încrederea PCH în Zăvăleanu”

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Sergiu Hanca face portretul jucătorului dorit de Dinamo: „Puternic, cu execuții, un plus pentru echipă”

EXCLUSIV Vârful de națională a ajuns la București și semnează cu Dinamo dacă trece testele fizice

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (28)
1745flo
1745flo  •  14 Octombrie 2021, 15:37
Postat de dumitru82drugan pe 13 Octombrie 2021, 18:41

Pai au convins pe Luana Rednic ca platesc comision dublu ca de jucat nici unul nu au mai jucat de minim 6 luni si au fost dati afara de unde au jcat . Urmeaza modelul IASI L2 si faliment !Asta face strambul !

÷) mulțumim că ne-ai avertizat!

1745flo
1745flo  •  14 Octombrie 2021, 15:33
Postat de ios_ge pe 13 Octombrie 2021, 19:20

Hai Dinamo !

Forza Dinamo!

goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  14 Octombrie 2021, 02:09
Postat de misterverde pe 13 Octombrie 2021, 17:56

Mai trebuie sa plătiți si angajații. Ciudățenia ligii . Dinamo , prea săracă sa și plătească foștii angajați..în schimb angajează pe alții.. Dinamo merita retrogradare .. sau chiar faliment .. O rușine de echipa !!

*** mai Mister draga, Dinamo e cel mai sigur club acum in insolventa la ce privește partea cu salariile. Dacă se întârzie și o zi, se intra in faliment , așa ca n ai nimerit-o , vedeți va de cazurile *** cu covid , ca iar face nea JIJI la clinica lui și totu e roz și mușamalizeaza cazurile.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează