FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Lupta pentru putere continuă la Dinamo » Motivul revenirii lui Pablo Cortacero la București

Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo
Pablo Cortacero, acționar majoritar Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 12 martie 2021 08:14 / Actualizat vineri, 12 martie 2021 09:37

Pablo Cortacero a anunțat că se întoarce săptămâna viitoare la București, unde dorește să participe la procesul pe care l-a deschis la Tribunalul București, sperând că va fi repus în funcție la Dinamo.

Pablo Cortacero, 42 de ani, are bagajele făcute să vină săptămâna viitoare la București, în tentativa de a se instala din nou, oficial, în fruntea clubului Dinamo, al cărui acționar majoritar este.

Speța sa, inclusiv cea a ex-directorului general Alex Couto, se va judeca pe 18 martie, joia viitoare, la Tribunalul București, iar ibericul a transmis că vrea să fie prezent în fața instanței, întrucât a primit asigurări că are șanse mari de a avea câștig de cauză.

DDB amenință, Cortacero dă înainte

Nu se ştie ce se va întâmpla dacă Don Pablo va fi repus în drepturi, întrucât bani să susțină financiar Dinamo nu a găsit, iar liderii DDB au amenințat cu o reacție de proporții în cazul în care Cortacero va reveni pe postul de președinte al CA. În acest moment, Constantin Eftimescu ocupă această funcție, având și drept de semnătură la contracte și în relația cu băncile.

În timp ce suporterii strâng ultimele sute de mii de euro pentru licența sportivă și pentru Europa, Cortacero a ieșit iarăși la lumină. Fie că a dialogat cu Ciprian Marica, interesându-se din nou de sediul acestuia din Calea Dorobanților, fie că a transmis diverșilor săi cunoscuți de la București iminenta sa revenire.

Ultima dată a fost 48 de ore în Capitală, la începutul lunii decembrie, unde a ținut „celebra” ședință la sediul din Calea Floreasca și în care a promis iluzoria mărire de capital cu 5 milioane de euro, ulterior bodyguardul angajat de el altoindu-l pe unul dintre liderii DDB în lobby-ul unui hotel!

O să rămână surprinsă lumea, eu chiar îmi doresc să revină acest individ, Cortacero, și să facă ce trebuie! Eu nu cred că suporterii pot susține această situație. Trebuie să vină și să lămurească lucrurile, e o situație foarte critică - Dănuț Lupu, la Pro X

Pe 18 martie, ne vom apăra pământul, clubul și istoria. Vom fi prezenți inclusiv în spațiul public al unei instituții publice, cum este Tribunalul București. Și avem dorința să-i privim de aproape pe cei care au venit să devalizeze clubul Dinamo - Comunicat DDB

550 de mii de euroeste suma implicată de Cortacero la Dinamo, n-a mai adus niciun ban din august 2020

VIDEO. Mihnea Ionescu, reacție deplasată la adresa lui Pablo Cortacero: „Este fix ca aurolacul de la gară”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Confuzie la Dinamo » DDB face un anunț alarmant: „Șansele să adunăm suma pentru licență sunt mici, dacă nu facem asta”

Așteptat ca pâinea caldă, Adam Nemec nu forțează revenirea » Cu cine o va ataca Ionel Gane pe FC Argeș

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (37)
753720451412471
Andrei Ionescu  •  13 Martie 2021, 18:02

Cortacero a bagat 550000 de euro sperand sa faca o afacere cu banii de la un fond de investitii,asa se explica salariile mari date jucatorilor adusi de el,din care salarii mari sa ia si el un procent. Fondul l-a lasat cu fondul-fundul gol. Deci e vorba de o smecherie. TREBUIE ASTEPTAT LA Bucuresti cu o pereche de catuse pentru inselaciune! E o asemanare cu ce s-a intamplat cu fabricile si uzinile Romaniei vandute pe nimic si apoi falimentate si fier vechi si ...si teren vandut la pret mare catre firme de imobiliare. la asta se gandeste si Cortacero?

488968171251440
Vlad Preda  •  13 Martie 2021, 10:36

Eu cred ca este o legatura a lui cortacero cu Becali. Pt ca acesta din urma este, financiar vorbind la carma fotbalului romanesc. El cumpara pe toata lumea daca vrea, fie financiar, fie prin amenintari juridice. Drept urmare, nimeni nu vrea un socios la conducerea unui club de liga 1 pt ca acestia vor adera la toate evenimentele si sedintele frf si lpf cu drepturile unui patron de club full time astfel incat vor scoate la iveala public toate neregulile care se invart la ora actuala. Hai cu donatiile DDB sa distrugem raul din fotbalul romanesc!!!

stalky
stalky  •  12 Martie 2021, 19:35

Asta, spaniolul,*** Nu l vad prea bine.Asta nu stie in ce s a bagat.Tine cu orice pret sa falimenteze Dinamo, ca sa si incaseze argintii, Iuda. Inconstient.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (37)
Comentează