FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Rocada MARE » În ce nebunie a nimerit Neagoe: Mircea Rednic ar putea reveni la Dinamo în următoarele zile!

Eugen Neagoe refuză să demisioneze, dar fanii lui Dinamo promit să nu cedeze până nu-l forțează să plece pe tehnicianul care le-a adus în prima etapă o rușine istorică
Eugen Neagoe refuză să demisioneze, dar fanii lui Dinamo promit să nu cedeze până nu-l forțează să plece pe tehnicianul care le-a adus în prima etapă o rușine istorică

Articol de - Publicat miercuri, 17 iulie 2019 09:04

Eugen Neagoe rămâne pe poziții și trebuie să repare Dinamo pentru derby-ul orgoliilor cu Craiova de duminică, atunci când se anunță o nouă revoltă a fanilor. Totuși, în culise se pregătește varianta Mircea Rednic, care ar putea reveni la echipă la o lună după ce a fost demis. 

 În ce nebunie a nimerit Neagoe! Antrenorul de 51 de ani a căzut victimă colaterală în războiul civil dintre suporteri și conducere, o parte dintre fani cerând în ultima lună reinstalarea lui Rednic în funcția de antrenor principal.

Neagoe rămâne pe poziții, nu abdică, deși el și staff-ul său sunt sub o mare presiune. I s-a cerut demisia din primele minute ale startului de la Viitorul, iar apostrofările și contestările au crescut în intensitate după fiecare dintre cele 5 goluri încasate.

Ultrașii vin pentru revoltă

Neagoe are susținerea totală a conducerii în acest moment. Dar presiunea va crește, mai ales că ultrașii anunță noi revolte duminică seară, pe Național Arena, contra U Craiova. Fanii vor contesta din start conducerea, pe Neagoe, pe jucători!

„Neagoe e un om puternic, nu are de gând să cedeze, însă viitorul lui Dinamo este imprevizibil. La ce situație este acum la club, orice se poate întâmpla în timpul și după meciul cu Craiova!” este părerea oficialilor din „Ștefan cel Mare” atunci când vine vorba despre programul următoarelor zile.

Florică ar veni cu Rednic

„Geană” nu demisionează. Dar suporterii fideli lui Rednic vor continua disputa contra conducerii și-l vor forța pe Negoiță să urgenteze vânzarea clubului, sperând în revenirea „Puriului”.

Mai ales că unul dintre favoriții să preia Dinamo, afaceristul Claudiu Florică, și-a propus să-l aducă pe Rednic înapoi în Ștefan cel Mare pentru o lovitură de imagine în fața fanilor! Controversatul businessman știe că fostul tehnician ar liniști situația cu fanii și i-ar asigura un debut pozitiv. Patronul roș-albilor a dialogat cu Costin Ștucan la GSP Live și a dezvăluit că în acest moment negocierile pentru cedarea clubului sunt foarte avansate:

„Eu caut soluții în acest sens de doi ani de zile. Voiam să-mi recuperez măcar o părticică din ce am investit. Negociez cu trei entități, iar în maximum o lună Dinamo va avea alt proprietar! Sunt români, dar nu pot să dau alte detalii. O să vedeți că n-o să mai fiu la Dinamo!”.

"Nicio echipă de liga a doua”

Neagoe știe că este sub presiune, dar deocamdată rezistă: "Dacă fanii doresc pe altcineva și cred că acel cineva poate face minuni, să câștige campionatul, ce pot eu să fac? Dacă mă gândesc la demisie? Nu mă gândesc la nimic.

A fost o rușine, o umilință. Vreți să plec, să demisionez? De-abia am venit. Vom vedea cât se poate lucra. Eu, sincer, cred în play-off, mă bazez pe mine, pe jucători. Mai rău ca la meciul cu Viitorul n-avem cum să arătăm vreodată!”

„Rămân fidel mesajului pe care l-am transmis suporterilor, că voi face tot ceea ce depinde de mine ca echipa să ajungă în play-off. Nu pot promite campionatul, minciuni, eu vreau doar ca suporterii să fie alături de jucători”
Eugen Neagoe, antrenor Dinamo

„Vom avea multe discuții zilele astea. Poate ne trezim și ne dăm seama ce înseamnă cu adevărat Dinamo. Dacă soluția va fi plecarea noastră, probabil se va ajunge și acolo. Dar eu nu mă gândesc la asta. Eugen Neagoe rămâne!”
Florin Prunea, manager general Dinamo

„Cu Viitorul a fost un accident. Suporterii o să primească ce merită. Ce cultivă aia vor culege. Ce a primit și Rapidul, aia vor primi! Când ai genul ăsta de nebuni, e normal să fii timorat ca jucător. E prea puțin ce suspendări le-a dat”
Ionuț Negoiță, patron Dinamo, la Pro X

Vezi și: VIDEO EXCLUSIV Ionuț Negoiță face un anunț GIGANTIC: „În maximum o lună, Dinamo va avea alt proprietar” + critici dure pentru suporteri și Mircea Rednic

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (36)
idi53
idi53  •  17 Iulie 2019, 20:04

Mircea Rednic ...OLE!

caminero
caminero  •  17 Iulie 2019, 14:22
Postat de ghesepeeprosti pe 17 Iulie 2019, 13:06

Tocmai gramada de jucatori adusi de Rednic confirma ca in cazul unor transferuri acelor jucatori, fiica domniei sale ar fi fost principalul beneficiar. Despre rolul sau de intermediar, a vorbit dinamovistul tau Ganea senior. Asta la tine logica, pista, nu suna romaneste.

Da, ar fi fost principalul beneficiar la REVÎNZARE, adică atunci cînd Dinamo i-ar vinde la alt club, asta ca să pricepi și tu. În care caz, dacă rednic i-a luat de la zero și i-a antrenat și l-a jucat astfel încît să ajungă la o valoare de să zicem un milion jumate de euro, chiar nu văd de ce nu și-ar lua comision prin Luana, o, tu înțeleptule!

risc_mix
risc_mix  •  17 Iulie 2019, 14:00

Ce mă, vi s-a făcut dor de locul 9? D-aia îl vreți pe Strâmbu înapoi? Atunci să dea Dumnezeu să vină. Cu ce știe el, cu ce știe Luana, poate ,,forțați” o retrogradare anul ăsta. O cam meritați, că vi s-a cam urât cu binele.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează