FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV „Dinamo se salvează 100% cu Nicolae Badea, are o minte deosebită!” » Un rival îi face portretul omului care îl poate debarca pe Cortacero

Nicolae Badea ar putea reveni în forță la Dinamo
Nicolae Badea ar putea reveni în forță la Dinamo

Articol de - Publicat vineri, 22 ianuarie 2021 14:54 / Actualizat vineri, 22 ianuarie 2021 17:20

Ediția de astăzi a Gazetei Sporturilor a scris despre implicarea tot mai mare a lui Nicolae Badea în viața lui Dinamo. Fostul șef al „câinilor” negociază transferuri și schițează planul pentru o nouă intrare în insolvență. 

Invitat zilele trecute la GSP Live, Grigore Sichitiu (72 de ani), fostul președinte al celor de la Rapid, a comentat în amănunt problemele interminabile cu care se confruntă Dinamo. Acesta e convins că doar Nicolae Badea e cel care poate salva echipa de la faliment și dispariție.

Sichitiu: „Dacă Badea vine înapoi, Dinamo se salvează 100%”

„Nu cred că se ajunge la faliment, am văzut că și Nicu Badea, un om cu foarte multă experiență în domeniu, ar vrea să-i ajute. Eu cred că se vor găsi soluții să supraviețuiască. E un om cu o minte deosebită, nu degeaba conduce Computerland. 

Dacă Badea ar veni înapoi, Dinamo ar avea șanse 100% să se salveze. Nicu Badea ar fi omul care ar putea salva Dinamo”, a spus Grigore Sichitiu, la emisiunea GSP Live. 

Ştucan îi avertizează pe fanii din DDB să fie foarte atenţi la „salvatorul” Nicolae Badea: „E o profeție care trebuie ascultată pentru că vine de la un tip care a intuit minunea capitalistă”

Grigore Sichitiu: „N-am crezut că o să văd asemenea țepe cum s-au dat la Dinamo”

Om cu decenii în spate în fotbalul românesc, Sichitiu vede situația actuală de la Dinamo drept una fără precedent. Fostul conducător al Rapidului e profund dezamăgit de modul în care Pablo Cortacero a acționat în Ștefan cel Mare. 

„Am trecut și eu prin momente grele, cum am fost când în locul lui Copos a venit Taher, am trecut prin multe în fotbal, am văzut multe nebunii, dar așa țepe cum s-au dat la Dinamo n-am crezut că o să văd vreodată

Prin structura ei, Dinamo avea o anumită filosofie de seriozitate, cum să vină cineva pe care nu-l cunoaștem și să facă așa ceva? E ceva de neconceput pentru mine. Au distrus un brand! Nu se poate să vină unul de nu știu unde și să-și bată joc.

A ajuns Dinamo pe mâna suporterilor? Proiectul socios e important, ține lumânarea aprinsă, dar fanii nu pot face performanță. E extrem de dureros că cineva și-a bătut joc de un asemenea club. Ar trebui ca cineva să «taie pisica în două» și să scape de acești oameni, să n-ajungă în Liga 4, cum a ajuns Rapid”, a afirmat Sichitiu. 

Râde toată lumea de ceea ce se întâmplă la Dinamo, am văzut că scriu cei din AS, cei din Marca. Nu doar că acești spanioli au distrus clubul, dar au făcut un deserviciu fotbalului românesc 
- Grigore Sichitiu, fost președinte Rapid

Nicolae Badea la Dinamo: titluri, datorii

Badea a condus clubul Dinamo de la mijlocul anilor '90, când roș-albii se aflau tot într-o situație grea, în sărăcie și fără performanțe, până când i-a predat societatea lui Ionuț Negoiță. 

El a modernizat instant echipa și a întărit-o pentru rezultatele interne foarte bune care au urmat, cupe și campionate câștigate, mulți fotbaliști foarte buni promovați și vânduți. Randamentul foarte bun de pe teren a fost însoțit de inginerii financiare din cauza cărora Cristi Borcea și Gigi Nețoiu, doi aliați ai lui Badea, au fost condamnați la închisoare ca urmare a "Dosarului Transferurilor". 

Badea a scăpat, nici măcar nu a fost acuzat. În "Dosar" s-a arătat că Dinamo vindea jucători în străinătate și sumele înregistrate în contabilitatea clubului erau cu mult mai mici decât era valoarea reală a transferurilor, așa că societatea fusese păgubită. După era Badea&Borcea&Nețoiu, Negoiță a devenit proprietar și a cerut insolvența din cauza datoriilor de 17,5 milioane de euro pe care le lăsaseră foștii șefi. 

Citește și alte știri despre Dinamo:

EXCLUSIV Implicare totală, ca pe vremuri! Nicolae Badea negociază pentru achiziții la Dinamo!

Dinamo, două transferuri într-o zi! Favoritul fanilor semnează pe doi ani și jumătate » Toate detaliile

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
standart
standart  •  23 Ianuarie 2021, 04:27

Deci " mintea strălucită" și ceilalți mari suporteri și investitori ai clubului milițienesc au produs o gaură de 17.5 milioane de euro. Tovarășu' cu grad nu s-a dus la zbârnă... Așa da, acum pricep.

respect2014
respect2014  •  23 Ianuarie 2021, 00:13

Ma irita la culme afirmatia "Omu' a furat si el ca a putut. De vina sunt timpurile, statul, capitalismul, extraterestrii..." NU! De vina e INTOTDEAUNA ala care a furat! Becali, Badea, Borcea si toti ceilalti. Daca tu ca om obisnuit vezi o masina cu portiera deschisa si pe bancheta e o valiza deschisa plina cu bani, ce faci? O iei? Daca o iei cum se numeste asta? Furt, nu? Nu esti tu de vina ca era masina deschisa si valiza la indemana. Nu, nu esti. ESTI VINOVAT CA AI LUAT-O! Asa si cu "marii investitori" din fobal dintre care unii revin ca "salvatori". Nu mai bine faceti voi puscarie si dati inapoi tot ce ati furat???Salvatorilor care sunteti voi hoti!

creeperno999
creeperno999  •  22 Ianuarie 2021, 22:35

Sa prelueze ddbul clubul, nu badea. Nu poti lasa unul care a lasat 15 milioane euro datorii sa revina la carma

Vezi toate comentariile (10)
Comentează