FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - SEPSI 1-2

Dinamo - Sepsi 1-2 // „Câinii” au renunțat la luptă » Ionel Dănciulescu: „Nu vom fi în play-off nici în acest an. E strigător la cer!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 decembrie 2019 19:22

Ionel Dănciulescu (43 de ani), directorul sportiv al lui Dinamo, a fost vehement la adresa arbitrajului de care dinamoviștii au avut parte în actuala stagiune.

  • CONTEXT: Dinamo trebuia să beneficieze de un penalty în înfrângerea cu Sepsi (1-2), la faza din minutul 47 când Rachid Bouhenna a comis un henț vizibil în careu (Detalii AICI)

„A fost viciere de rezultat. Sunt deja prea multe meciuri în care am fost dezavantajați, iar ei în continuare sunt delegați meci de meci, poate chiar promovați. Doar noi avem de pierdut, pentru că cel mai probabil nu vom fi nici în acest an în play-off, având în continuare șanse foarte mici.

Este strigător la cer! Sunt foarte, foarte multe greșeli împotriva noastră. Într-adevăr, și noi am făcut greșeli, avem partea noastră de vină, dar să nu uităm ce s-a întâmplat aseară”, a declarat Dănciulescu, la TV Digi Sport.

Interviu Dan Nistor după Dinamo - Sepsi 1-2

VEZI ȘI:

VIDEO EXCLUSIV Marius Șumudică relatează viața sa din Turcia: „Am slăbit 10 kg, cu greu îmi aduc aminte să mănânc” + la ce i s-a atras atenția

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (77)
1758587837700889
Costel Pisleaga  •  15 Decembrie 2019, 21:06

*** , *** si convingei si p progeniturile d balanescu si prunea sa faca la fel si uhrin !!! vrem alta conducere cu antrenor nou !!! Ivaylo PETEV , STOICAN sau Zlatko KRANJCAR , 1din 3 !!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

dansy
dansy  •  15 Decembrie 2019, 17:39

Mare paguba in ciuperci ca nu intra Dinamo in play-of!Atat de mult au furat de la infiintare si pana acum ca si Dumnezeu s-a infuraiat pe ei si acum le-o intoarce.Nu mai schelelaiti atat ca meritati ce vi se intampla.In play out pana la moarte!

cuviosul_pafnutie
cuviosul_pafnutie  •  15 Decembrie 2019, 10:09
Postat de zizu pe 14 Decembrie 2019, 20:19

Dacă era vorba de fcsb,acest site ,cel puțin omsăptămâna scria că fcsb a fost furată și cel puțin un an de zile ,acest lucru era pomenit măcar o dată pe săptămână! Ce era la gura infractorului mm,nu mai zic! Așaaaa,becali are pohta ce a pohtit: cale liberă în ply off! Mâine,un nou meci din serialul " meciurile omeniei"! Hagi va face echipa în așa fel încât să piardă! Apoi va striga iar că......federația are ceva cu el,cu ianis,cu viitorul!

Muzica canta pentru cine o plateste!

Vezi toate comentariile (77)
Comentează