FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

„Câinii roșii” sună adunarea » Un singur jucător învoit de Dusan Uhrin jr

Deian Sorescu li se va alătura colegilor de la Dinamo mai târziu // foto: Imago
Deian Sorescu li se va alătura colegilor de la Dinamo mai târziu // foto: Imago

Articol de - Publicat joi, 10 iunie 2021 16:04 / Actualizat joi, 10 iunie 2021 16:11

Deian Sorescu (23 de ani), căpitanul lui Dinamo, a ajuns la un acord cu antrenorul Dusan Uhrin jr. și cu conducerea grupării pentru a-și extinde vacanța cu câteva zile.

Astfel, jucătorul cu 8 goluri și 10 assist-uri în 37 de meciuri în ediția precedentă a mai primit 5 zile libere din partea „câinilor”, un cadou pentru cele două prezențe pe care le-a bifat la echipa națională, cu Georgia (1-2) și cu Anglia (0-1). 

Deian Sorescu așteaptă transferul

Unul dintre remarcații amicalului din Albion va face joncțiunea cu Dinamo chiar înaintea plecării spre cantonamentul din Turcia, aceasta dacă nu cumva se va rezolva transferul său extern. 

Cu toate că în acest caz vor fi negocieri dure, întrucât jucătorul ar vrea să plece pe o sumă modică, în cel mai bun caz, nu un milion de euro cât ar dori „câinii”. Jucătorul a amenințat că-și va depune memoriu, astfel că a primit trei salarii restante, dar tot mai are de primit o lună, plus ultima remunerație.

Deian Sorescu e nemulțumit de ce se întâmplă la Dinamo 

„Acum a mai rămas o lună de neplată pentru că am trimis notificare la cei de la club. Eram neplătit de patru luni şi am trimis notificare să îmi plătească trei salarii, pentru că deja era foarte mult şi nu mai dădeau niciun semn.

Mă simt prost faţă de colegi care nu au primit niciun ban, dar dacă altă situaţie nu a fost, să ne înţelegem... Chiar intram în a cincea lună de neplată şi nu era bine. Mi-aş dori să rămân la Dinamo, dar cu mai multe condiţii, cu mai multe asigurări că va fi bine.

Dar din câte văd şi aud, lucrurile nu se îndreaptă chiar în direcţia în care mă aşteptam. Se îndreaptă chiar în partea opusă. Ăsta nu e un lucru bun. Viaţa de fotbalist e scurtă şi, dacă văd că la Dinamo nu se vrea mai mult sau atât se poate, clar nu o să mai rămân”, a spus Sorescu la TV Telekom Sport.

VIDEO. Dorinel Munteanu, mesaj radical pentru Dinamo: „Mai bine să o ia de la capăt, să nu se mai chinuie”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo a perfectat un amical de 5 stele și zboară spre Bolu: „Se întâmplă și la noi lucruri pozitive”

Zile cruciale pentru viitorul lui Dinamo: „Vom avea o întâlnire pentru a vedea cum continuăm, mergem să vorbim și cu Negoiță”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează