FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Dinamo, sub lupa unui antrenor din Liga 1: „Nu m-aș fi așteptat la asta. Se vede de unde vin jucătorii”

Emil Săndoi, 55 de ani, antrenorul Chindiei Târgoviște, a vorbit despre Dinamo +20   FOTO
Emil Săndoi, 55 de ani, antrenorul Chindiei Târgoviște, a vorbit despre Dinamo

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 noiembrie 2020 18:44 / Actualizat sambata, 21 noiembrie 2020 19:00

Emil Săndoi, 55 de ani, antrenorul Chindiei Târgoviște, a vorbit despre Dinamo, echipă care a reușit să câștige vineri primul meci după 6 etape, 3-0 contra celor de la FC Voluntari.

„Nu m-aș fi așteptat la acest start de sezon, dar Dinamo nu formează o echipă deocamdată. Camara, Borja Valle sau fundașul Ba au jucat la un anumit nivel și se vede că au calitate tehnică. Unii au zis că au fost aduși de prin ligile inferioare din străinătate, dar eu văd că au jucat prin Liga 2 pe acolo. 

E destul de greu să îi omogenizezi, ei vin într-o țară străină, e altfel de joc. Vedeți că sunt și jucători mari care au probleme de acomodare. Jucătorii ăștia, din punctul meu de vedere, dacă sunt plătiți și au ceva timp la dispoziție, pot demonstra până la urmă că au calitate. 

Dacă toate lucrurile ar decurge normal, ca într-un club profesionist, Dinamo o să urce. Din punct de vedere sportiv ei au încercat să aducă jucători pe posturile pe care sufereau. Aveau nevoie de un fundaș central, l-au adus pe Ba. Aveau nevoie de un mijlocaș central și l-au adus pe Anton”, a declarat Săndoi pentru Realitatea Sportivă.

Cosmin Contra, după victoria cu FC Voluntari: „Aceasta este adevărata față a lui Dinamo!”

Cosmin Contra, antrenorul lui Dinamo, a oferit noi detalii despre viitorul său, imediat după victoria reușită de echipa sa în fața lui FC Voluntari, scor 3-0.

„Aceasta este fața lui Dinamo! S-au văzut multe lucruri pozitive în această partidă, haideți să lăsăm lucrurile negative pentru altă zi și să ne bucurăm de această victorie. 

În ceea ce mă privește, cred că varianta bună e ca fiecare s-o ia pe drumul lui. Am crezut într-un proiect care s-a transformat într-un fiasco. Mi-aș dori ca problemele să se rezolve, băieții merită asta. Să vedem dacă voi ajunge la o înțelegere cu conducerea. 

Deocamdată, sunt antrenorul lui Dinamo, vom vedea ceea ce se va întâmpla zilele viitoare. Luni, voi fi la antrenament și voi încerca ca la meciul cu Viitorul din Cupă să ne prezentăm la fel de bine și să ne luăm revanșa”
Cosmin Contra, antrenor Dinamo

FOTO Cele mai tari imagini din Dinamo - FC Voluntari 3-0

Dinamo - FC Voluntari. Sursă foto: Cristi Preda
Dinamo - FC Voluntari. Sursă foto: Cristi Preda
Dinamo - FC Voluntari. Sursă foto: Cristi Preda
Dinamo - FC Voluntari. Sursă foto: Cristi Preda
Dinamo - FC Voluntari. Sursă foto: Cristi Preda
+16 FOTO

VIDEO Gică Popescu se teme de Dinamo: „Au jucători de calitate”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Probleme pentru Cosmin Contra! Un titular al lui Dinamo s-a accidentat cu FC Voluntari și ar putea absenta la meciul de Cupă

Întrebarea la care Dorin Șerdean n-a vrut să răspundă: „Doar Cortacero poartă aceste discuții”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (5)
jony1973
jony1973  •  22 Noiembrie 2020, 08:15

A fost meritul lui Valle. Daca nu intra el la pauza, se termina 0-0. As vrea sa vad faze mai multe de atac (se lucreaza foarte putin scheme de atac).

endeavour
endeavour  •  21 Noiembrie 2020, 23:48

E evident ca dinamo are calitate. Se vede asta de pe Marte!.... nu are de partea sa arbitrajul ticalos gigist, pe mâna caruia a pierdut 15 pct.!!.... poate vin banii si dinamo urca acolo unde ii e locul, ca sa deranjeze cooperativa gigistă!!

creeperno
creeperno  •  21 Noiembrie 2020, 22:34

Lunea cand antrenezi o sa duci baietii la banca si veti avea conturile pline

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close