FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

DINAMO // Surpriză! „Câinii” urmăresc un jucător de 30 de ani din Liga 2: „Sunt dinamovist de mic, am mai fost dorit acolo”

Articol de - Publicat luni, 09 decembrie 2019 11:55

Dinamo ar putea realiza un transfer surprinzător în iarnă. Valentin Munteanu (30 de ani), mijlocașul divizonarei secunde SCM Buzău, a intrat în atenția „câinilor”.

SCM Gloria Buzău a terminat la egalitate, 3-3, meciul cu Ripensia Timișoara din etapa cu numărul 20, la capătul unui meci special pentru Valentin Munteanu, mijlocașul gazdelor.

Jucătorul de 30 de ani a marcat toate cele trei goluri ale buzoienilor, ajungând la cifra de 9 reușite în acest sezon. La meciul de la Buzău au asistat și „emisari” de la Dinamo București, care l-au urmărit la lucru pe rapidul jucător de bandă dreapta

„Relația mea cu Dinamo e mai veche, am mai fost dorit acolo, am avut și un contract semnat cu ei, dar atunci am ales Pandurii. Nu știu nimic acum de acest interes, eu nu prea cred, mai ales că ei caută jucători tineri. 

Ce vă pot spune e că eu sunt dinamovist de mic. Rămâne de văzut ce se va întâmpla, dar să știți că mie îmi convine și la Gloria, mă simt foarte bine aici”, a spus Vali Munteanu la finalul meciului cu Ripensia Timișoara. 

Valentin Munteanu a jucat de-a lungul carierei pentru Dunărea Galați, Fortuna Câmpina, Pandurii, Academica Argeș, Farul Constanța, Concordia Chiajna, Dunărea Călărași și SCM Gloria Buzău. 

Vezi și: 

DINAMO // EXCLUSIV Negoiță, decizii șoc! Florin Prunea și Ionel Dănciulescu OUT din „Ștefan cel Mare”

Joci constant la pariuri? Avem un test pentru tine – răspunsurile sunt foarte importante! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
gicahaiosul
gicahaiosul  •  09 Decembrie 2019, 13:53
Postat de mariuss72 pe 09 Decembrie 2019, 13:43

E dinamovist de mic dar a ales Pandurii.

Păi gigi becali nu-i dinamovist de mic si a ales clona fc5b?

mariuss72
mariuss72  •  09 Decembrie 2019, 13:43

E dinamovist de mic dar a ales Pandurii.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează